| Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
auditaxi Uploader
Broj poruka : 1738 Points : 2125 Reputation : 0 Datum upisa : 06.03.2012
| Naslov: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm 19.06.16 13:13 | |
| Tamburica kol.01
Adamov & Co.Tamburica Orchester - Haj Dockan Podjo Braca Kapugi Tamburica Orchestra - Krece Se Ljadja Dave Zupkovich - Oj Djevojko Sil Dil Daj Dusan Jovanovic - Pijanac Dusan Jovanovic - Stala Stana George Skrbina - Macedonian Kolo (Devojacko) Joca Mimika Iz Mola - Falila Se Zuta Gunja Joca Mimika Iz Mola - Kukuruzi Vec Se Beru Joca Mimika Iz Mola - Oj Dunave, Lakse Goni Milan Timotic - Oj Ti Mico Pevacico Milan Timotic Milance - Ravno Polje Zao Me Je Na Te Milan Verni I Tamburica Orchestra Mamina Grivna - Djevojcice Mala Mirko Kolesar's Tamb. Orch. - Ajde Strunke Obrad Djurin - Tuga Me Mori Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Majka Me Psuje Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Pred Senkinom Kucom Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Zabaljka Rada Stojadinovic - Poletela Dva Bijela Goluba Stevan Bacic - Trnda Kolo S Pevanjem Toplak I Vidak Tamburica Orchester - Ne Gledajte Mene Vinka Ellesin - Gugutka Vinka Ellesin - Livadica Vinka Ellesin - Umiljene Oci Tvoje
Poslednji izmenio auditaxi dana 05.07.23 18:56, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
auditaxi Uploader
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm 19.06.16 13:13 | |
| Tamburica kol.02
Balkan Tamburitza Orchestra - Susu Mile Kolo Braca Kapugi Tamburica Orchestra - Mladi Kapetane Dave Zupkovich - Gjurgjevka Kolo Dusan Jovanovic - Propast Svijeta Edo Lubich - Mori Vrcaj Konja George Skrbina - Malo Kolo Joca Mimika Iz Mola - Ala Volem Ovo John Pavkovich & His Balkan Tamb. Orch. - Trudan Putnik Marko Nesic I Njegova Druzina Novi Sad - Ej Ljubicica S Proleca Martin Kapugi & Sar Planina - Cele Noci Milan Verni I Tamburica Orchestra - Ja Sam Sirota Obrad Djurin - Shano Dusho Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Kad Je Gledam Zoru Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Oj Mangupe Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Tudja Zena...Ti Me Mico Rada Stojadinovic - Ziveo Je Stari Guslar Sofka Nikolic - Ja Nabacih Udicu Staich, Avramov, & Co. - Laza I Paralaza 1.Deo Staich, Avramov, & Co. - Laza I Paralaza 2.Deo Tosho Erdel - Imam Jednu Zelju Vinka Ellesin - Cuva Caca Vinka Ellesin - Sadila Moma Lojze
ako primetite da neki moj link neradi molim obavestenje
Poslednji izmenio auditaxi dana 05.07.23 18:57, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
auditaxi Uploader
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm 19.06.16 13:14 | |
| Tamburica kol.03
Balkan Tamburitza Orchestra - Marice Maro Braca Kapugi Tamburica Orchestar - Tko Se Ono Bregom Sece Dave Zupkovich - Na Rastanku Rca Victor Dusan Jovanovic - Miraklija Filip Lipa Gruic I Novi Sad - U Marice Beo Vrat George Skrbina - Od Dana Do Dana Gjoka Dokich & Balkan Tamburitza Orchestra - Pesma Jugoslavije Joca Mimika Iz Mola - Doline Tutnje Joca Mimika Iz Mola - Odmetnu Se Odmetnica M.Kolesar - Sinoc Dockan Podjo Milan Verni - Koliko Te Srce Moje Vole Milan Verni - U Predoru Carsija Milan Verni Tamburica Orch - Seljancica Kolo Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Ej Vihor Ruzu Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Neven Kolo Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Tesko Je Ljubit Tajno Stevan Bacic Trnda - Salaj Luce Ne Od Juce Stevan Bacic Trnda - Tijo Noci Teodora Arsenovic - Hvalila Se Zuta Dunja Teodora Arsenovic - Oj Mladosti Tuzni Dani Vinka Ellesin - Leti Leti Vinka Ellesin - Oj Dunave Plavi Vinka Ellesin - Proplakala Zumbul Ajsa
Poslednji izmenio auditaxi dana 05.07.23 18:58, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
auditaxi Uploader
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm 19.06.16 13:15 | |
| Tamburica kol.04
Balkan Tamburitza Orchestra - Mislio Sam Da Je Zivot Braca Kapugi Tamburica Orchestra - Na Kraj Sela Dusan Jovanovic - Ocemo Braco Da Idemo Dusan Jovanovic I.S.Petric - Radujte Se Narodi Filip Lipa Gruic I Njegova Druzina - Ej Gledaj Muze George Skrbina - Roljo Moja Joca Mimika Iz Mola - Becarac Joca Mimika Iz Mola - Mimikino Kolo Joca Mimika Iz Mola - Skripi Djeram Milan Timotic Uz Pratnju Harmonikasa K Stanisavljevica - Kad Je Bilo Nocu U Loznici Milan Verni Victor Tamburica Orchestra - Aj Svice Zora Obrad Djurin - Sokolovi Moji Tici Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Becarac Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Cacak Kolo Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Mila Moja Nano Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Propijo Se Hasan Aga Staich, Avramov & Co. - Tako Se To Zivi U Ameriku I Staich, Avramov & Co. - Tako Se To Zivi U Ameriku II Stevan Bacic Trnda - Udovica Vinka Ellesin - Bul Bul Mi Poje Vinka Ellesin - Mico Pjevacico Vinka Ellesin - S One Strane Barice
Poslednji izmenio auditaxi dana 05.07.23 19:01, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
auditaxi Uploader
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm 19.06.16 13:15 | |
| Tamburica kol.05
Braca Kapugi Tamburica Orchestar - Pod Bregom Djoka Dokich & Balkan Tamburitza Orchestra - Svadili Se Orli I Sokoli Dusan Jovanovic - Jel Je Rano Jel Visoko Sunce Dusan Jovanovic I I.S.Petric - Narodil Se Je Kralj Nebeski Edo Lubich - I Tako Malo Po Malo Filip Lipa Gruic - Majka Me Psuje Joca Mimika Iz Mola - Cija Je Ono Zvijezda Joca Mimika Iz Mola - Ej, Sto Ce Meni Mala Garava Joca Mimika Iz Mola - Tri Noci Nisam Spavala Martin Kapudjia I Sar Planina Orch. - Kajo Moja Kajo Milan Timotic Milance - Sama Sedi I Dusmane Kune Milan Verni And His Tamburitza Orchestra - Ti Si Ajski Cvijet Milan Verni I Tamburica Orchestra - Na Sred Sela Sarena Cesma Mirko Kolesar 's Tamb. Orch. - Placem Vec Tri Dana Obrad Djurin - Jer Ne Mogu Mila Nane Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Kajo Mila Kajo Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Mena Majka Jednog Ima Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Od Kada Je Banjaluka Postala Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Turski Rastanak Stevan Bacic Trnda - Da Su Meni Oci Tvoje, I Zajecarka Vinka Ellesin - Kate Devojce Vinka Ellesin - Na Benbasu Vinka Ellesin - Nigdje Zora
Poslednji izmenio auditaxi dana 05.07.23 19:01, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
auditaxi Uploader
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm 19.06.16 17:57 | |
| Tamburica kol.06
Djoka Dokich & Balkan Tamburitza Orchestra - Ide Banda Dusan Jovanovic - Ratna Logoska Pjesma Edo Lubich - Drugog Ljubis Filip Lipa Gruic I Novi Sad - Sto Se Bore Misli Moje George Skrbina - Jesen Prodjo Joca Mimika Iz Mola - Cergo Moja Cergice Joca Mimika Iz Mola - Neven Kolo Joca Mimika Iz Mola - Vesela Je Srbadija Marko Nesic I Njegova Druzina Novi Sad - Je Si Li Vec Uznale Ti Milan Timotic - Sluzim Cara Milan Verni Tamburica Orch - Da Su Meni Oci Tvoje-Ja Sam Jovicu Milan Verni Victor Tamburica Orchestra - Slavjanka (Ubava Cura Garava) Mirko Kolesar 's Tamb. Orch. - Oj Javore, Javore Obrad Djurin - Hadjina Fata Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Asik Osta Na Te Oci Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Ko De Ono Brijego, Sece Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Sto Se Sija Sofka Nikolic - Sagradit Cu Sajku Stevan Bacic Trnda - Backi Svatovac Stevan Bacic Trnda - Uzmi Mi Srce Moje Vinka Ellesin - Duni Mi Ladjane Vinka Ellesin - Moj Milane Vinka Ellesin - Pod Tuzlom
Poslednji izmenio auditaxi dana 05.07.23 19:02, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
auditaxi Uploader
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm 19.06.16 17:57 | |
| Tamburica kol.07
Adamov & Co.Tamburica Orchester - Opio Se, Ej Pa Sta Balkan Tamburitza Orchestra - Psenice Su Klasale Braca Kapugi Tamburica Orchestra - Prosetao Mujo Mlad Dusan Jovanovic - Kao Ljiepi San Dusan Jovanovic - Kockare Mangupe George Skrbina - Marice Kolo George Skrbina - Milanovo Kolo Joca Mimika Iz Mola - Ala Imas Crne Oci Joca Mimika Iz Mola - Imam Diku Joca Mimika Iz Mola - Pod Prozorom Procvetale Ruze John Pavkovich & His Balkan Tamb. Orch. - Grivna Milan Timotic - Magla Padnala Milan Verni I Tamburica Orchestra - Zracak Viri Mirko Kolesar's Tamb. Orch. - Stari Dido Obrad Djurin - San Zaspala Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Hej Kolika Je Javorina Planina Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Po Livadi Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Uzo Deda Svog Unaka Tosho Erdel - Moja Mama Nema Mane Vinka Ellesin - Koliko Te Volem Vinka Ellesin - Mamina Grivna Vinka Ellesin - Zorule
Poslednji izmenio auditaxi dana 05.07.23 19:07, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
auditaxi Uploader
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm 19.06.16 17:58 | |
| Tamburica kol.08
Balkan Tamburitza Orchestra - Oj Jovane Braca Kapugi Tamburica Orchestar - Kazi Mi Nevenko Braca Kapugi Tamburica Orchestra - Kozacko Kolo Dave Zupkovich - Svatovac Dusan Jovanovic - A Oj Bosno Dusan Jovanovic - Knjigu Pise Kralj Srbije Filip Lipa Gruic I Njegova Druzina - Sestrin Rastanak George Skrbina - Sto Se Ono Zeleni Joca Mimika Iz Mola - Bez Tebe Draga Joca Mimika Iz Mola - Moj Dilbere Joca Mimika Iz Mola - Od Kako Je Banjaluka Martin Kapugi & Sar Planina - Mjesecina Kao Dan Milan Verni Victor Tamburica Orchestra - Adio Mare Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Bulbul Mi Poje Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Ne Vole Me, Mico, Mico Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Oj Dunave Staich, Avramov & Co. - Rastanak Muza Od Zene I Staich, Avramov & Co. - Rastanak Muza Od Zene II Stevan Bacic Trnda - Backi Napevi Stevan Bacic Trnda - Sve Dok Je Tvog Blagog Oka Vinka Ellesin - Lakse Moj Konjicu Vinka Ellesin - Sini Jarko Vinka Ellesin - Zone
Poslednji izmenio auditaxi dana 05.07.23 19:07, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
auditaxi Uploader
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm 19.06.16 17:58 | |
| Tamburica kol.09
Braca Kapugi Tamburica Orchestra - Zalim Te Momce Dave Zupkovich - Alaj Salaj Djura Bogicevich - Sto Ce Meni Mala Garava-Plavi Dunav Dusan Jovanovic - Turski Moj Dilbere Filip Lipa Gruic - Siroce Sam George Skrbina - Za Jedan Mio Pogled Tvoj Joca Mimika Iz Mola - Devojka Je S Prozora Joca Mimika Iz Mola - Ej Cija Frula Joca Mimika Iz Mola - Sela Juca Na Karuca Melvin Dokich I Martin Kapugi - Kazi Mi Kazi Diko Milan Verni And His Tamburitza Orchestra - Majka Me Psuje Mirko Kolesar's Blue Danube Orchestra - Mila Obrad Djurin - Tisina Nema Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Adzina Fata Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Niko Nema Sto Srbin Imade Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Ugasnule Oci Crne Stevan Bacic Trnda - Seto Sam Se Gore Dole Toplak I Vidak Tamburica Orchester - Crna Zemlja I Zelena Trava Vinka Ellesin - Imao Sam Jednu Ruzu Vinka Ellesin - Kazi Kazi Libe Stano Vinka Ellesin - Svatovac Vinka Ellesin - U Sta Si Se Zagledala
Poslednji izmenio auditaxi dana 05.07.23 19:08, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
auditaxi Uploader
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm 19.06.16 17:59 | |
| Tamburica kol.10
Balkan Tamburitza Orchestra - Kaharli Sam Braca Kapugi Tamburica Orchestar - Djevojka Sam Dave Zupkovich - Zaplet Kolo Djoka Dokich & Balkan Tamburitza Orchestra - Moja Mala Rada Djura Bogicevich - Cigani Se Legu Dusan Jovanovic - Ej Majka Maru Dusan Jovanovic - Udovac Edo Lubich - Imate Li Pari George Skrbina - Djuvegija Diste Daste Joca Mimika Iz Mola - Becarac I Kolo Joca Mimika Iz Mola - Mars Svetozara Miletica M.Kolesar - Sastali Se Nekoliko Becara Milan Verni Tamburica Orch - Zikino Kolo Mirko Kolesar's Blue Danube Orchestra - Sinoc Nisam Spavala Obrad Djurin - Da Sam Leptir Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Da Su Meni Oci Tvoja Popovich Brothers Tamburica Orchestra - I Tako Malo Po Malo...Devojce Plavojce Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Rod Rodila Kruska, Imate Li Pari Stevan Bacic Trnda - Atma Sedi, Napevi Stevan Bacic Trnda - Sta To Mice Kroz Sibljice Vinka Ellesin - Cele Noci Vinka Ellesin - Mili Boze A Sto Mi Ga Nema Vinka Ellesin - Svu Noc Mlada
Poslednji izmenio auditaxi dana 05.07.23 19:09, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
potočanje Aktivan član
Broj poruka : 163 Points : 183 Reputation : 0 Datum upisa : 18.11.2014
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm 19.06.16 20:52 | |
| | |
|
| |
veliki maki Aktivan član
Broj poruka : 341 Points : 382 Reputation : 0 Datum upisa : 04.01.2014
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm 16.07.16 21:13 | |
| | |
|
| |
bobanex Aktivan član
Broj poruka : 1058 Points : 1183 Reputation : 0 Datum upisa : 12.04.2012
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm 09.05.17 15:22 | |
| | |
|
| |
radesin Aktivan član
Broj poruka : 135 Points : 142 Reputation : -4 Datum upisa : 12.08.2014
| Naslov: hvala 28.04.20 12:33 | |
| - auditaxi ::
- Tamburica kol.10
Balkan Tamburitza Orchestra - Kaharli Sam Braca Kapugi Tamburica Orchestar - Djevojka Sam Dave Zupkovich - Zaplet Kolo Djoka Dokich & Balkan Tamburitza Orchestra - Moja Mala Rada Djura Bogicevich - Cigani Se Legu Dusan Jovanovic - Ej Majka Maru Dusan Jovanovic - Udovac Edo Lubich - Imate Li Pari George Skrbina - Djuvegija Diste Daste Joca Mimika Iz Mola - Becarac I Kolo Joca Mimika Iz Mola - Mars Svetozara Miletica M.Kolesar - Sastali Se Nekoliko Becara Milan Verni Tamburica Orch - Zikino Kolo Mirko Kolesar's Blue Danube Orchestra - Sinoc Nisam Spavala Obrad Djurin - Da Sam Leptir Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Da Su Meni Oci Tvoja Popovich Brothers Tamburica Orchestra - I Tako Malo Po Malo...Devojce Plavojce Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Rod Rodila Kruska, Imate Li Pari Stevan Bacic Trnda - Atma Sedi, Napevi Stevan Bacic Trnda - Sta To Mice Kroz Sibljice Vinka Ellesin - Cele Noci Vinka Ellesin - Mili Boze A Sto Mi Ga Nema Vinka Ellesin - Svu Noc Mlada
| |
|
| |
Ljuboglodar Aktivan član
Broj poruka : 117 Points : 138 Reputation : 0 Datum upisa : 07.07.2011
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm 05.07.23 15:59 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm | |
| |