| 2012 - Serbie Anthologie de la musique populaire serbe (Serbia An Anthology of Serbian Folk Music) | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Rica Webmaster
Broj poruka : 11407 Points : 21529 Reputation : 12 Datum upisa : 21.02.2013
| Naslov: 2012 - Serbie Anthologie de la musique populaire serbe (Serbia An Anthology of Serbian Folk Music) 23.02.19 9:16 | |
| 2012 - Serbie Anthologie de la musique populaire serbe (Serbia An Anthology of Serbian Folk Music)
A Man from Livade - Fala Bogu, fala jedinome – Vino pije Starina Novace (Thank God, Thank the Only.mp3 Bojana Jovicic - Vedro nebo, zvezde male (The Sky Is Clear, the Stars Are Tiny).mp3 Brana Nikolic - Šumatovac.mp3 Dimitrije Kocic - Cacak.mp3 Dragan Perišic - Rabadžinsko (Coachmen's).mp3 Dušan Todorovic - Milanovcanka.mp3 Jovan Marinkovic - Mladino kolo (The Bride's Dance).mp3 Jovan Petrovic - Šumadinka.mp3 Krstivoje Subotic - Šestica.mp3 Ljubina Ristic - Studena voda ledena (Ice-Cold Water).mp3 Marija Savic - Oj, bolna Mara, bole bolovala (Mara Lay ill).mp3 Marinko Bojovic - Po Kovilju poljuljkuje trava (Grass Is Swaying in Kovilje).mp3 Marko Bulic - Trojanac.mp3 Miluna Ðordevic - Bor sadila prošena devojka (A Betrothed Maid Planted a Pine-Tree).mp3 Mirko Francuski - Logovac.mp3 Miroslav Mitrovic - Vrbljanka.mp3 Nada Jovic - Omile mi u selo devojce (I Feel in Love With a Girl in the Village).mp3 Natalija Jirkovic - Mobu zove Jovo momce mlado (Jova the Young Lad Calls a Harvest Bee).mp3 Nikola Pavlov - Lidana.mp3 Petar Golušin - Poranile dve devojke mlade (Two Young Maids Rose Early).mp3 Plavno Singers - Dodi moje sa Otrica ja 'nje (Come Thou My Lamb from Otric).mp3 Plavno Singers - Ja izjavi ovce gajine (I Took Sheep to the Pasture).mp3 Radmila Popovic - Nadžinju se Marko i Marija (Marko and Marija Compete in Harvesting).mp3 Radosav Arsenijevic - Trstenicko kolo.mp3 Radoševo Brass Band - Kozarac.mp3 Singers from Novo Miloševo - Becarino, moja stara lolo (Oh, You Old Rake).mp3 Slavko Cvetkovic - Svirka uza sofru – Žikino kolo (Table Music – Žika's Round Dance).mp3 Slavoljupka Maric - Aj polas'te kiceni svatovi (Come on, Let's Go, Wedding Guests).mp3 Slobodan Kacavenda - Ja prvacim, braca mi polažu (I Sing First, My Brothers Help Me).mp3 Slobodan Kovacevic - Tri su seje gajtan plele (Three Sisters Wove a Braid).mp3 Srecko Ricanovic - Preletjela dva goluba bjela (Two White Doves Flew Over).mp3 Todor Komazec - Po cobanski (Shepherds' Style).mp3 Verijana Vasiljevic - Devojcica ružu brala (A Girl Picked a Rose).mp3 Women from Ranilug - Devojcica ružu brala (The Girl Picked a Rose).mp3 Zdravko Krsmanovic - Boj na Mišaru (The Battle of the Mišar Field).mp3 Živka Stojanovic - Po moru je plovila galija (A Galleon Sailed the Sea).mp3
Poslednji put izmenio Rica dana 20.09.22 16:42, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
shole911 Aktivan član
Broj poruka : 203 Points : 251 Reputation : -2 Datum upisa : 10.02.2015
| Naslov: Re: 2012 - Serbie Anthologie de la musique populaire serbe (Serbia An Anthology of Serbian Folk Music) 02.09.19 13:16 | |
| - Rica ::
- 2012 - Serbie Anthologie de la musique populaire serbe (Serbia An Anthology of Serbian Folk Music)
A Man from Livade - Fala Bogu, fala jedinome – Vino pije Starina Novace (Thank God, Thank the Only.mp3 Bojana Jovicic - Vedro nebo, zvezde male (The Sky Is Clear, the Stars Are Tiny).mp3 Brana Nikolic - Šumatovac.mp3 Dimitrije Kocic - Cacak.mp3 Dragan Perišic - Rabadžinsko (Coachmen's).mp3 Dušan Todorovic - Milanovcanka.mp3 Jovan Marinkovic - Mladino kolo (The Bride's Dance).mp3 Jovan Petrovic - Šumadinka.mp3 Krstivoje Subotic - Šestica.mp3 Ljubina Ristic - Studena voda ledena (Ice-Cold Water).mp3 Marija Savic - Oj, bolna Mara, bole bolovala (Mara Lay ill).mp3 Marinko Bojovic - Po Kovilju poljuljkuje trava (Grass Is Swaying in Kovilje).mp3 Marko Bulic - Trojanac.mp3 Miluna Ðordevic - Bor sadila prošena devojka (A Betrothed Maid Planted a Pine-Tree).mp3 Mirko Francuski - Logovac.mp3 Miroslav Mitrovic - Vrbljanka.mp3 Nada Jovic - Omile mi u selo devojce (I Feel in Love With a Girl in the Village).mp3 Natalija Jirkovic - Mobu zove Jovo momce mlado (Jova the Young Lad Calls a Harvest Bee).mp3 Nikola Pavlov - Lidana.mp3 Petar Golušin - Poranile dve devojke mlade (Two Young Maids Rose Early).mp3 Plavno Singers - Dodi moje sa Otrica ja 'nje (Come Thou My Lamb from Otric).mp3 Plavno Singers - Ja izjavi ovce gajine (I Took Sheep to the Pasture).mp3 Radmila Popovic - Nadžinju se Marko i Marija (Marko and Marija Compete in Harvesting).mp3 Radosav Arsenijevic - Trstenicko kolo.mp3 Radoševo Brass Band - Kozarac.mp3 Singers from Novo Miloševo - Becarino, moja stara lolo (Oh, You Old Rake).mp3 Slavko Cvetkovic - Svirka uza sofru – Žikino kolo (Table Music – Žika's Round Dance).mp3 Slavoljupka Maric - Aj polas'te kiceni svatovi (Come on, Let's Go, Wedding Guests).mp3 Slobodan Kacavenda - Ja prvacim, braca mi polažu (I Sing First, My Brothers Help Me).mp3 Slobodan Kovacevic - Tri su seje gajtan plele (Three Sisters Wove a Braid).mp3 Srecko Ricanovic - Preletjela dva goluba bjela (Two White Doves Flew Over).mp3 Todor Komazec - Po cobanski (Shepherds' Style).mp3 Verijana Vasiljevic - Devojcica ružu brala (A Girl Picked a Rose).mp3 Women from Ranilug - Devojcica ružu brala (The Girl Picked a Rose).mp3 Zdravko Krsmanovic - Boj na Mišaru (The Battle of the Mišar Field).mp3 Živka Stojanovic - Po moru je plovila galija (A Galleon Sailed the Sea).mp3
hvala | |
|
| |
cironi Aktivan član
Broj poruka : 334 Points : 407 Reputation : 0 Datum upisa : 22.06.2019
| Naslov: Re: 2012 - Serbie Anthologie de la musique populaire serbe (Serbia An Anthology of Serbian Folk Music) 02.01.20 12:52 | |
| | |
|
| |
radesin Aktivan član
Broj poruka : 135 Points : 142 Reputation : -4 Datum upisa : 12.08.2014
| Naslov: hvala 30.04.20 19:45 | |
| - Rica ::
- 2012 - Serbie Anthologie de la musique populaire serbe (Serbia An Anthology of Serbian Folk Music)
| |
|
| |
mischa54 Aktivan član
Broj poruka : 2313 Points : 2545 Reputation : 3 Datum upisa : 29.03.2013
| Naslov: Re: 2012 - Serbie Anthologie de la musique populaire serbe (Serbia An Anthology of Serbian Folk Music) 01.05.20 13:25 | |
| | |
|
| |
mischa54 Aktivan član
Broj poruka : 2313 Points : 2545 Reputation : 3 Datum upisa : 29.03.2013
| Naslov: Re: 2012 - Serbie Anthologie de la musique populaire serbe (Serbia An Anthology of Serbian Folk Music) 01.05.20 13:26 | |
| | |
|
| |
Rica Webmaster
| Naslov: Re: 2012 - Serbie Anthologie de la musique populaire serbe (Serbia An Anthology of Serbian Folk Music) 01.05.20 15:04 | |
| novi link
TIM DVORCAFE ≠===========≠
| |
|
| |
nebitan Aktivan član
Broj poruka : 1279 Points : 1501 Reputation : 0 Datum upisa : 30.10.2014 Lokacija : Petrinja - Norge
| Naslov: Re: 2012 - Serbie Anthologie de la musique populaire serbe (Serbia An Anthology of Serbian Folk Music) 01.05.20 17:51 | |
| | |
|
| |
Litka Aktivan član
Broj poruka : 1314 Points : 1663 Reputation : 6 Datum upisa : 05.03.2013 Lokacija : UK
| Naslov: Re: 2012 - Serbie Anthologie de la musique populaire serbe (Serbia An Anthology of Serbian Folk Music) 01.05.20 18:34 | |
| | |
|
| |
Rica Webmaster
| Naslov: Re: 2012 - Serbie Anthologie de la musique populaire serbe (Serbia An Anthology of Serbian Folk Music) 20.09.22 16:42 | |
| novi link
TIM DVORCAFE ≠===========≠
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 2012 - Serbie Anthologie de la musique populaire serbe (Serbia An Anthology of Serbian Folk Music) | |
| |
|
| |
| 2012 - Serbie Anthologie de la musique populaire serbe (Serbia An Anthology of Serbian Folk Music) | |
|