| Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Rica Webmaster
Broj poruka : 11397 Points : 21576 Reputation : 12 Datum upisa : 21.02.2013
| |
| |
Rica Webmaster
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm Sub 4 Jul - 7:43 | |
| Tamburica 78rpm CD 02
Balkan Tamburitza Orchestra - Susu Mile Kolo.mp3 Braca Kapugi Tamburica Orchestra - Mladi Kapetane.mp3 Dave Zupkovich - Gjurgjevka Kolo.mp3 Dusan Jovanovic - Propast Svijeta.mp3 Edo Lubich - Mori Vrcaj Konja.mp3 George Skrbina - Malo Kolo.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Ala Volem Ovo.mp3 John Pavkovich & His Balkan Tamb. Orch. - Trudan Putnik.mp3 Marko Nesic I Njegova Druzina Novi Sad - Ej Ljubicica S Proleca.mp3 Martin Kapugi & Sar Planina - Cele Noci.mp3 Milan Verni I Tamburica Orchestra - Ja Sam Sirota.mp3 Obrad Djurin - Shano Dusho.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Kad Je Gledam Zoru.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Oj Mangupe.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Tudja Zena...Ti Me Mico.mp3 Rada Stojadinovic - Ziveo Je Stari Guslar .mp3 Sofka Nikolic - Ja Nabacih Udicu.mp3 Staich, Avramov, & Co. - Laza I Paralaza 1.Deo.mp3 Staich, Avramov, & Co. - Laza I Paralaza 2.Deo.mp3 Tosho Erdel - Imam Jednu Zelju.mp3 Vinka Ellesin - Cuva Caca.mp3 Vinka Ellesin - Sadila Moma Lojze.mp3
TIM DVORCAFE ≠===========≠
Poslednji izmenio Rica dana Ned 16 Okt - 20:32, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Rica Webmaster
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm Sub 4 Jul - 7:44 | |
| Tamburica 78rpm CD 03
Balkan Tamburitza Orchestra - Marice Maro.mp3 Braca Kapugi Tamburica Orchestar - Tko Se Ono Bregom Sece.mp3 Dave Zupkovich - Na Rastanku Rca Victor.mp3 Djoka Dokich & Balkan Tamburitza Orchestra - Pesma Jugoslavije.mp3 Dusan Jovanovic - Miraklija.mp3 Filip Lipa Gruic I Novi Sad - U Marice Beo Vrat.mp3 George Skrbina - Od Dana Do Dana.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Doline Tutnje.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Odmetnu Se Odmetnica.mp3 M.Kolesar - Sinoc Dockan Podjo.mp3 Milan Verni - Koliko Te Srce Moje Vole.mp3 Milan Verni - U Predoru Carsija.mp3 Milan Verni Tamburica Orch - Seljancica Kolo.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Ej Vihor Ruzu.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Neven Kolo.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Tesko Je Ljubit Tajno.mp3 Stevan Bacic Trnda - Salaj Luce Ne Od Juce.mp3 Stevan Bacic Trnda - Tijo Noci.mp3 Teodora Arsenovic - Hvalila Se Zuta Dunja.mp3 Teodora Arsenovic - Oj Mladosti Tuzni Dani.mp3 Vinka Ellesin - Leti Leti.mp3 Vinka Ellesin - Oj Dunave Plavi.mp3 Vinka Ellesin - Proplakala Zumbul Ajsa.mp3
|
| |
Rica Webmaster
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm Sub 4 Jul - 7:44 | |
| Tamburica 78rpm CD 04
Balkan Tamburitza Orchestra - Mislio Sam Da Je Zivot.mp3 Braca Kapugi Tamburica Orchestra - Na Kraj Sela.mp3 Dusan Jovanovic - Ocemo Braco Da Idemo.mp3 Dusan Jovanovic I.S.Petric - Radujte Se Narodi.mp3 Filip Lipa Gruic I Njegova Druzina - Ej Gledaj Muze.mp3 George Skrbina - Roljo Moja.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Becarac.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Mimikino Kolo.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Skripi Djeram.mp3 Milan Timotic Uz Pratnju Harmonikasa K Stanisavljevica - Kad Je Bilo Nocu U Loznici.mp3 Milan Verni Victor Tamburica Orchestra - Aj Svice Zora.mp3 Obrad Djurin - Sokolovi Moji Tici.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Becarac.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Cacak Kolo.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Mila Moja Nano.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Propijo Se Hasan Aga.mp3 Staich, Avramov & Co. - Tako Se To Zivi U Ameriku I.mp3 Staich, Avramov & Co. - Tako Se To Zivi U Ameriku II.mp3 Stevan Bacic Trnda - Udovica.mp3 Vinka Ellesin - Bul Bul Mi Poje.mp3 Vinka Ellesin - Mico Pjevacico.mp3 Vinka Ellesin - S One Strane Barice.mp3
|
| |
Rica Webmaster
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm Sub 4 Jul - 7:45 | |
| Tamburica 78rpm CD 05
Braca Kapugi Tamburica Orchestar - Pod Bregom.mp3 Djoka Dokich & Balkan Tamburitza Orchestra - Svadili Se Orli I Sokoli.mp3 Dusan Jovanovic - Jel Je Rano Jel Visoko Sunce.mp3 Dusan Jovanovic I I.S.Petric - Narodil Se Je Kralj Nebeski.mp3 Edo Lubich - I Tako Malo Po Malo.mp3 Filip Lipa Gruic - Majka Me Psuje.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Cija Je Ono Zvijezda.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Ej, Sto Ce Meni Mala Garava.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Tri Noci Nisam Spavala.mp3 Martin Kapudjia I Sar Planina Orch. - Kajo Moja Kajo.mp3 Milan Timotic Milance - Sama Sedi I Dusmane Kune.mp3 Milan Verni And His Tamburitza Orchestra - Ti Si Ajski Cvijet .mp3 Milan Verni I Tamburica Orchestra - Na Sred Sela Sarena Cesma.mp3 Mirko Kolesar 's Tamb. Orch. - Placem Vec Tri Dana.mp3 Obrad Djurin - Jer Ne Mogu Mila Nane.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Kajo Mila Kajo.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Mena Majka Jednog Ima.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Od Kada Je Banjaluka Postala.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Turski Rastanak.mp3 Stevan Bacic Trnda - Da Su Meni Oci Tvoje, I Zajecarka.mp3 Vinka Ellesin - Kate Devojce.mp3 Vinka Ellesin - Na Benbasu.mp3 Vinka Ellesin - Nigdje Zora.mp3
Poslednji izmenio Rica dana Ned 16 Okt - 20:33, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Rica Webmaster
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm Sub 4 Jul - 7:45 | |
| Tamburica 78rpm CD 06
Djoka Dokich & Balkan Tamburitza Orchestra - Ide Banda.mp3 Dusan Jovanovic - Ratna Logoska Pjesma.mp3 Edo Lubich - Drugog Ljubis.mp3 Filip Lipa Gruic I Novi Sad - Sto Se Bore Misli Moje.mp3 George Skrbina - Jesen Prodjo.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Cergo Moja Cergice.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Neven Kolo.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Vesela Je Srbadija.mp3 Marko Nesic I Njegova Druzina Novi Sad - Je Si Li Vec Uznale Ti.mp3 Milan Timotic - Sluzim Cara.mp3 Milan Verni Tamburica Orch - Da Su Meni Oci Tvoje-Ja Sam Jovicu.mp3 Milan Verni Victor Tamburica Orchestra - Slavjanka (Ubava Cura Garava).mp3 Mirko Kolesar 's Tamb. Orch. - Oj Javore, Javore.mp3 Obrad Djurin - Hadjina Fata.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Asik Osta Na Te Oci.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Ko De Ono Brijego, Sece.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Sto Se Sija.mp3 Sofka Nikolic - Sagradit Cu Sajku.mp3 Stevan Bacic Trnda - Backi Svatovac.mp3 Stevan Bacic Trnda - Uzmi Mi Srce Moje.mp3 Vinka Ellesin - Duni Mi Ladjane.mp3 Vinka Ellesin - Moj Milane.mp3 Vinka Ellesin - Pod Tuzlom.mp3
|
| |
Rica Webmaster
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm Sub 4 Jul - 7:46 | |
| Tamburica 78rpm CD 07
Adamov & Co.Tamburica Orchester - Opio Se, Ej Pa Sta.mp3 Balkan Tamburitza Orchestra - Psenice Su Klasale.mp3 Braca Kapugi Tamburica Orchestra - Prosetao Mujo Mlad.mp3 Dusan Jovanovic - Kao Ljiepi San.mp3 Dusan Jovanovic - Kockare Mangupe.mp3 George Skrbina - Marice Kolo.mp3 George Skrbina - Milanovo Kolo.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Ala Imas Crne Oci.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Imam Diku.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Pod Prozorom Procvetale Ruze.mp3 John Pavkovich & His Balkan Tamb. Orch. - Grivna.mp3 Milan Timotic - Magla Padnala.mp3 Milan Verni I Tamburica Orchestra - Zracak Viri.mp3 Mirko Kolesar's Tamb. Orch. - Stari Dido.mp3 Obrad Djurin - San Zaspala.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Hej Kolika Je Javorina Planina.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Po Livadi.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Uzo Deda Svog Unaka.mp3 Tosho Erdel - Moja Mama Nema Mane.mp3 Vinka Ellesin - Koliko Te Volem.mp3 Vinka Ellesin - Mamina Grivna.mp3 Vinka Ellesin - Zorule.mp3
|
| |
Rica Webmaster
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm Sub 4 Jul - 7:46 | |
| Tamburica 78rpm CD 08
Balkan Tamburitza Orchestra - Oj Jovane.mp3 Braca Kapugi Tamburica Orchestar - Kazi Mi Nevenko.mp3 Braca Kapugi Tamburica Orchestra - Kozacko Kolo.mp3 Dave Zupkovich - Svatovac.mp3 Dusan Jovanovic - A Oj Bosno.mp3 Dusan Jovanovic - Knjigu Pise Kralj Srbije.mp3 Filip Lipa Gruic I Njegova Druzina - Sestrin Rastanak.mp3 George Skrbina - Sto Se Ono Zeleni.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Bez Tebe Draga.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Moj Dilbere.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Od Kako Je Banjaluka.mp3 Martin Kapugi & Sar Planina - Mjesecina Kao Dan.mp3 Milan Verni Victor Tamburica Orchestra - Adio Mare.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Bulbul Mi Poje.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Ne Vole Me, Mico, Mico.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Oj Dunave.mp3 Staich, Avramov & Co. - Rastanak Muza Od Zene I.mp3 Staich, Avramov & Co. - Rastanak Muza Od Zene II.mp3 Stevan Bacic Trnda - Backi Napevi.mp3 Stevan Bacic Trnda - Sve Dok Je Tvog Blagog Oka.mp3 Vinka Ellesin - Lakse Moj Konjicu.mp3 Vinka Ellesin - Sini Jarko.mp3 Vinka Ellesin - Zone.mp3
Poslednji izmenio Rica dana Ned 16 Okt - 20:34, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Rica Webmaster
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm Sub 4 Jul - 7:47 | |
| Tamburica 78rpm CD 09
Braca Kapugi Tamburica Orchestra - Zalim Te Momce.mp3 Dave Zupkovich - Alaj Salaj.mp3 Djura Bogicevich - Sto Ce Meni Mala Garava-Plavi Dunav.mp3 Dusan Jovanovic - Turski Moj Dilbere.mp3 Filip Lipa Gruic - Siroce Sam.mp3 George Skrbina - Za Jedan Mio Pogled Tvoj.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Devojka Je S Prozora.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Ej Cija Frula.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Sela Juca Na Karuca.mp3 Melvin Dokich I Martin Kapugi - Kazi Mi Kazi Diko.mp3 Milan Verni And His Tamburitza Orchestra - Majka Me Psuje.mp3 Mirko Kolesar's Blue Danube Orchestra - Mila.mp3 Obrad Djurin - Tisina Nema.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Adzina Fata.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Niko Nema Sto Srbin Imade.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Ugasnule Oci Crne.mp3 Stevan Bacic Trnda - Seto Sam Se Gore Dole.mp3 Toplak I Vidak Tamburica Orchester - Crna Zemlja I Zelena Trava.mp3 Vinka Ellesin - Imao Sam Jednu Ruzu.mp3 Vinka Ellesin - Kazi Kazi Libe Stano.mp3 Vinka Ellesin - Svatovac.mp3 Vinka Ellesin - U Sta Si Se Zagledala.mp3
|
| |
Rica Webmaster
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm Sub 4 Jul - 7:47 | |
| Tamburica 78rpm CD 10
Balkan Tamburitza Orchestra - Kaharli Sam.mp3 Braca Kapugi Tamburica Orchestar - Djevojka Sam.mp3 Dave Zupkovich - Zaplet Kolo.mp3 Djoka Dokich & Balkan Tamburitza Orchestra - Moja Mala Rada.mp3 Djura Bogicevich - Cigani Se Legu.mp3 Dusan Jovanovic - Ej Majka Maru.mp3 Dusan Jovanovic - Udovac.mp3 Edo Lubich - Imate Li Pari.mp3 George Skrbina - Djuvegija Diste Daste.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Becarac I Kolo.mp3 Joca Mimika Iz Mola - Mars Svetozara Miletica.mp3 M.Kolesar - Sastali Se Nekoliko Becara.mp3 Milan Verni Tamburica Orch - Zikino Kolo.mp3 Mirko Kolesar's Blue Danube Orchestra - Sinoc Nisam Spavala.mp3 Obrad Djurin - Da Sam Leptir.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Da Su Meni Oci Tvoja.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - I Tako Malo Po Malo...Devojce Plavojce.mp3 Popovich Brothers Tamburica Orchestra - Rod Rodila Kruska, Imate Li Pari.mp3 Stevan Bacic Trnda - Atma Sedi, Napevi.mp3 Stevan Bacic Trnda - Sta To Mice Kroz Sibljice.mp3 Vinka Ellesin - Cele Noci.mp3 Vinka Ellesin - Mili Boze A Sto Mi Ga Nema.mp3 Vinka Ellesin - Svu Noc Mlada.mp3
|
| |
mischa54 Aktivan član
Broj poruka : 2314 Points : 2546 Reputation : 3 Datum upisa : 29.03.2013
| Naslov: Re: Tamburica - Zlatna Arhiva 78rpm Sub 4 Jul - 10:28 | |
| | |
|
| |
SNebojsa Aktivan član
Broj poruka : 1231 Points : 1415 Reputation : 0 Datum upisa : 09.02.2017