Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
Dusko Lokin - Ako Si Sama.mp3 Dusko Lokin - Dobro Jutro.mp3 Dusko Lokin - Draga Za Rodendan Tebi.mp3 Dusko Lokin - Eva Magdalena.mp3 Dusko Lokin - Ja Volim Samo Nju.mp3 Dusko Lokin - Ljiljana.mp3 Dusko Lokin - Marija Tereza.mp3 Dusko Lokin - Neka Zvone Zvona.mp3 Dusko Lokin - Stol Za Dvoje.mp3 Dusko Lokin - Tužna Je Noc.mp3 Dusko Lokin - U Narucju Mom.mp3 Dusko Lokin - Vrati Se, Voljena.mp3
TIM DVORCAFE ≠===========≠
Rica Webmaster
Broj poruka : 11407 Points : 21529 Reputation : 12 Datum upisa : 21.02.2013
Dusko Lokin - Bez Tebe.mp3 Dusko Lokin - Budi Tu.mp3 Dusko Lokin - Daleko Od Ljubavi.mp3 Dusko Lokin - Dosta Je Svega.mp3 Dusko Lokin - Izidora.mp3 Dusko Lokin - Leti Golube Bijeli.mp3 Dusko Lokin - Ne Placi Voljena.mp3 Dusko Lokin - Nisi Više Ona Ista Žena.mp3 Dusko Lokin - Što Je Nema.mp3 Dusko Lokin - U Tvojim Plavim Ocima.mp3 Dusko Lokin - Zlato Moje.mp3
Rica Webmaster
Dusko Lokin - Anabela.mp3 Dusko Lokin - Bila Jedna Djevojcica.mp3 Dusko Lokin - Cvijece Samo Jednom Cvijeta.mp3 Dusko Lokin - Dok Ti Kraj Mene Spavas.mp3 Dusko Lokin - Jagode Na Dlanu.mp3 Dusko Lokin - Jedna Visnja, Jednog Ljeta.mp3 Dusko Lokin - Jedne Zimske Noci.mp3 Dusko Lokin - Nek Te Drugi Ljubi.mp3 Dusko Lokin - Sve Vise Zelim Da Sam S Tobom.mp3 Dusko Lokin - Vojnikovo Pismo.mp3
Rica Webmaster
Dusko Lokin - Ah,Nina,bas si fina.mp3 Dusko Lokin - Dugo nisi kucala na vrata.mp3 Dusko Lokin - Justina.mp3 Dusko Lokin - Lutaj ranjeno srce.mp3 Dusko Lokin - Moja mala,zvijezdo sjajna.mp3 Dusko Lokin - Necu da te ljubim.mp3 Dusko Lokin - Necu posle drugog da te ljubim.mp3 Dusko Lokin - Opusti se sada srce.mp3 Dusko Lokin - Volim te.mp3 Dusko Lokin - Zbogom nevjerna ljubavi.mp3
Rica Webmaster
Dusko Lokin - 1980 - Htjela Je Nocas Da Umres Mladi Ljubavi Radi Ljubavi Radi
Dusko Lokin - Dijete Tuge.mp3 Dusko Lokin - Idi Prva.mp3 Dusko Lokin - Ljubavi Radi.mp3 Dusko Lokin - Na Dan Odluke Tvoje.mp3 Dusko Lokin - Ne Ostavljaj Me, Kiše Liju.mp3 Dusko Lokin - Rock 'n' Roll.mp3 Dusko Lokin - Suzy.mp3 Dusko Lokin - Ti Si Ih Volio Jace.mp3 Dusko Lokin - Ti Si Moj Nesretan Broj.mp3 Dusko Lokin - Vesna.mp3
Vijolica likes this post
Rica Webmaster
Dusko Lokin - Budi slobodna.mp3 Dusko Lokin - Ciao amore ciao.mp3 Dusko Lokin - Dal si se nekad ljubaila na kisi.mp3 Dusko Lokin - Idi moja sreco.mp3 Dusko Lokin - Ja te molim jos za jedan ples.mp3 Dusko Lokin - Jedan covjek jedna zena.mp3 Dusko Lokin - Ljubav to je samo trag.mp3 Dusko Lokin - Ne razocaraj me.mp3 Dusko Lokin - Ona to zna.mp3 Dusko Lokin - Ruke su ti hladne.mp3
Rica Webmaster
Dusko Lokin - Lara.mp3 Dusko Lokin - Marina.mp3 Dusko Lokin - Ne Kradi Mi Ljubav.mp3 Dusko Lokin - Ne Skrivaj Pogled Svoj.mp3 Dusko Lokin - Poželi Mi Srecu.mp3 Dusko Lokin - Spomeni Mi Nekad Ime.mp3 Dusko Lokin - Tko Je Kriv Za To.mp3 Dusko Lokin - Tugo Moja Mala.mp3 Dusko Lokin - Volio Sam Tebe, Nikad Necu Drugu.mp3 Dusko Lokin - Voljet Cu Te, (Ma Gdje Bila) (Ma Gdje Bila).mp3
Rica Webmaster
Dusko Lokin - Dodi.mp3 Dusko Lokin - Draga Marija.mp3 Dusko Lokin - Jedna Žena Ceka Brod.mp3 Dusko Lokin - Kad Cuješ U Noci.mp3 Dusko Lokin - Netko Te Tajno Voli.mp3 Dusko Lokin - Opijaš Me Jace Nego Vino.mp3 Dusko Lokin - Što Je Nema.mp3 Dusko Lokin - Stol Za Dvoje.mp3 Dusko Lokin - Vjetar Huji, Puše Sve Jace.mp3 Dusko Lokin - Znam Da Negdje Živi Žena.mp3
Rica Webmaster
Dusko Lokin - Caša Gorkih Suza.mp3 Dusko Lokin - Da Te Vidim, Pa Da Ozdravim.mp3 Dusko Lokin - Ja Bez Tebe Dalje Necu.mp3 Dusko Lokin - Ja Ne Žalim.mp3 Dusko Lokin - Ja Te Nisam Znao Voljeti.mp3 Dusko Lokin - Marinero.mp3 Dusko Lokin - Mirišu Li Naše Ruže.mp3 Dusko Lokin - Pismo Bratu.mp3 Dusko Lokin - Sliku Tvoju Ljubim.mp3 Dusko Lokin - Zašto Zatvaraš Oci Dok Ja Te Ljubim.mp3
Rica Webmaster
Dusko Lokin - Ako Vide Sve, Oci Božje.mp3 Dusko Lokin - Hej, Živote, Lopove.mp3 Dusko Lokin - Idi Iz Mog Života.mp3 Dusko Lokin - Ja Nemam U Životu Što Izgubiti.mp3 Dusko Lokin - Oci Pune Suza.mp3 Dusko Lokin - Proklinj'o Sam Sudbinu.mp3 Dusko Lokin - Samo Suze, Samo Bol.mp3 Dusko Lokin - Sviraci.mp3 Dusko Lokin - To Je Ona Ljubav Prava.mp3 Dusko Lokin - Ženo Bijela, Noc Te Kune.mp3
Rica Webmaster
Dolores - Dobro Jutro, Dalmacijo.mp3 Dusko Lokin - Cekala Je Majka Sina.mp3 Dusko Lokin - Da Je Život Caša Suza.mp3 Dusko Lokin - Da Te Vidim, Pa Da Ozdravim.mp3 Dusko Lokin - Dalmacija Zastavu Razvila.mp3 Dusko Lokin - Dugi Su Dani, Duge Su Noci.mp3 Dusko Lokin - Ja Hrvatsku Zaboravit Necu.mp3 Dusko Lokin - Nek' Ti Sude Svi.mp3 Dusko Lokin - Nocas Me Tuga Ubija.mp3 Dusko Lokin - Nocas Se Vino Pije Do Zore.mp3 Dusko Lokin - Pepe.mp3 Dusko Lokin - Poslije Tebe Za Kime Da Žalim.mp3 Dusko Lokin - Prijatelji I Sviraci.mp3 Dusko Lokin - Šesnaest Crvenih Ruža.mp3
Rica Webmaster
Dusko Lokin - Al'te Ljubim.mp3 Dusko Lokin - Andrlea.mp3 Dusko Lokin - Cerge.mp3 Dusko Lokin - Ja Bih Još Jednom Živio Zbog Tebe.mp3 Dusko Lokin - Kad Bi Htjela.mp3 Dusko Lokin - Nije Zlato Sve Što Sja.mp3 Dusko Lokin - Nitko Te Nece Voljeti Kao Ja.mp3 Dusko Lokin - Soy.mp3 Dusko Lokin - Ti I Ja.mp3 Dusko Lokin - Zgriješio Sam I Bogu I Sebi.mp3
Rica Webmaster
Dusko Lokin - 76-77.mp3 Dusko Lokin - Ah, Nina Bas Si Fina.mp3 Dusko Lokin - Ako si sama.mp3 Dusko Lokin - Budi sretna s'njim.mp3 Dusko Lokin - Dolores.mp3 Dusko Lokin - Draga Marija.mp3 Dusko Lokin - Dugo Nisi Kucala Na Vrata.mp3 Dusko Lokin - Epizoda.mp3 Dusko Lokin - Htjela je zaboravit izgubljene sne.mp3 Dusko Lokin - Idi srce,idi dalje.mp3 Dusko Lokin - Jedna zena ceka brod.mp3 Dusko Lokin - Justina.mp3 Dusko Lokin - Leila.mp3 Dusko Lokin - Leti golube bijeli.mp3 Dusko Lokin - Ljeto s tobom.mp3 Dusko Lokin - Los je dan u tvome stanu.mp3 Dusko Lokin - Lutaj Ranjeno Srce.mp3 Dusko Lokin - Moja Mala, Zvijezdo Sjajna.mp3 Dusko Lokin - Ne placi voljena.mp3 Dusko Lokin - Necu Da Te Ljubim.mp3 Dusko Lokin - Necu Posle Drugog Da Te Ljubim.mp3 Dusko Lokin - Nek zvone zvona.mp3 Dusko Lokin - Netko te tajno voli.mp3 Dusko Lokin - Nisi vise ona stara.mp3 Dusko Lokin - Nitko te nece voljeti kao ja.mp3
Rica Webmaster
Dolores - Dobro Jutro, Dalmacijo.mp3 Dusko Lokin - Andelina.mp3 Dusko Lokin - Da Te Vidim, Pa Da Ozdravim.mp3 Dusko Lokin - Dalmacija Zastavu Razvila.mp3 Dusko Lokin - Dodi.mp3 Dusko Lokin - Draga Marija.mp3 Dusko Lokin - Duga Je, Duga, Noc.mp3 Dusko Lokin - Izidora.mp3 Dusko Lokin - Ja Hrvatsku Zaboravit Necu.mp3 Dusko Lokin - Ja Volim Samo Nju.mp3 Dusko Lokin - Jedna Žena Ceka Brod.mp3 Dusko Lokin - Leila.mp3 Dusko Lokin - Nek.mp3 Dusko Lokin - Netko Te Tajno Voli.mp3 Dusko Lokin - Nije Zlato Sve Što Sja.mp3 Dusko Lokin - Oci Pune Suza.mp3 Dusko Lokin - Opijaš Me Jace Nego Vino.mp3 Dusko Lokin - Spomeni Mi Nekad Ime.mp3 Dusko Lokin - Stol Za Dvoje.mp3 Dusko Lokin - Volio Sam Tebe, Nikad Necu Drugu.mp3 Dusko Lokin - Znam Da Negdje Živi Žena.mp3
Rica Webmaster