Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
Broj poruka : 14605 Points : 36972 Reputation : 31 Datum upisa : 13.11.2011
Naslov: Rock-120 Originalnih Hitova - 6 Cd Box 23.06.12 15:45
CD-1
01. GORAN BARE I PLACENICI - Put ka sreci 02. BIJELO DUGME - Dozivjeti stotu 03. AZRA - Gracija 04. OPCA OPASNOST - Uzalud sunce sja 05. PRLJAVO KAZALISTE - Sve je lako kad si mlad 06. JURA STUBLIC & FILM - Pjevajmo do zore 07. MAJKE - Budi ponosan 08. DAMIR URBAN - Mala truba 09. CRVENA JABUKA - Zovu nas ulice 10. IDOLI - Maljciki 11. HAUSTOR - Mijenjam se 12. DINO DVORNIK - Ti si mi u mislima 13. AERODROM - Fratello 14. NENO BELAN - Suncan dan 15. PSIHOMODO POP - Frida 16. ELEKTRICNI ORGAZAM - Zlatni papagaj 17. DIVLJE JAGODE - Motori 18. ADASTRA - Nabujala rijeka 19. PARNI VALJAK - Jesen u meni 20. DADO TOPIC - Apsolutno sve http://www.mediafire.com/?pb0ga0yig0p0kg8
xxxdacha likes this post
milan08 Administrator
01. DJAVOLI - Pricaj mi o ljubavi 02. CRVENA JABUKA - Volio bih da si tu 03. IDOLI - Djevojko mala 04. BIJELO DUGME - Bitanga i princeza 05. AERODROM - 24 sata 06. BORIS NOVKOVIC - Kuda idu izgubljene djevojke 07. JURA STUBLIC & FILM - Lijepo, lijepo neopisivo 08. HAUSTOR - Ena 09. NAN DESKA - Kaktusi 10. THE ANIMATORI - Ostat cu mlad 11. LIVIO MOROSIN - More dimboko 12. ADASTRA - Zasto se skrivas 13. ZABRANJENO PUSENJE - Lutka sa naslovne strane 14. VAN GOGH - Netko te ima 15. URBAN - Spelujem ti ispriku 16. INDEXI - Da sam ja netko 17. DIVLJE JAGODE - Marija 18. ALEN ISLAVOVIC - Samo nebo zna 19. RIBLJA CORBA - Kad hodas 20. TIME - Dali znas da te volim http://www.mediafire.com/?a42abq3baxxwmmb
TIM DVORCAFE ≠===========≠
milan08 Administrator
01. AZRA - Nemir i strast 02. PRLJAVO KAZALISTE - Ne zovi mama doktora 03. PSIHOMODO POP - Ja volim samo sebe 04. IDOLI - Kenozoik 05. MARKIZ - Naivac 06. OPCA OPASNOST - Pobjego sam 07. ZANAMARI I JANIMALSI - Kreten pomalo 08. DAVORIN I BOGOVICI - Sreatno dijete 09. GRUPA 220 - Osmijeh 10. INDEXI - Predaj se srce 11. BIJELE STRIJELE - Ti si moje proljece 12. CRVENI KORALJI - Da sam drvosjeca 13. ROBOTI - Mramor kamen i zeljezo 14. DORIAN GRAY - Sjaj u tami 15. CACADOU LOOK - Kao pjesma 16. PADJEN BAND - Otkazani let 17. BORIS NOVKOVIC - Plus pedeset i minus dva 18. STAMPEDO - Jadranska sol 19. DALEKA OBALA - Sa mi je za 20. CRVENA JABUKA - To mi radi http://www.mediafire.com/?jcpolnw6ac34o8x
milan08 Administrator
01. BIJELO DUGME - Bekrija si cijelo selo vice... 02. PRLJAVO KAZALISTE - Crno bijeli svijet 03. AZRA - Krvava meri 04. DALEKA OBALA - Ona zbori 05. DAVORIN I BOGOVICI - Je taime (moja voljena) 06. AERODROM - Stavi pravu stvar 07. INDEXI - Sve ove godine 08. TIME - Makedonija 09. MARKIZ - Grad 10. PSIHOMODO POP - Ramona 11. VJESTICE - Totalno drukciji od drugih 12. DINO DVORNIK - Africa (radio mix) 13. T.B.F. - Malo ssan maka 14. STANPEDO - Fatamorgana 15. DJAVOLI - Stojin na kantunu 16. THE ANIMATORI - Ljeto nam se vratilo 17. FILM - Zamisli zivot u ritmu muzike 18. PICKSIEBENER FEAT MILE KEKIN - Bolje grob nego job 19. DIVLJE JAGODE - Kap po kap 20. OPCA OPASNOST FEAT ZORAN MISIC - Tri rijeke http://www.mediafire.com/?aau21u1m3zy7fdb
milan08 Administrator
01. AZRA - Iggy pop 02. INDEXI - Sanjam 03. BIJELO DUGME - Na zadnjem sjedistu moga auta 04. FILM - Zajedno 05. IDOLI - Rijetko te vidjam sa djevojkam 06. ZABRANJENO PUSENJE - Djevojcice kojima mirise koza 07. VJESTICE - Zlato 08. DINO DVORNIK - Zasto pravis slona od mene 09. VAN GOGH - Aerodrom 10. ELEKTRICNI ORGAZAM - Bejbe, ti nisi tu 11. PICKSIEBENER - Stari momci 12. CACADOU LOOK - Tako lako 13. CRVENA JABUKA - Svidja mi se ova stvar 14. BORIS NOVKOVIC - Masta moja 15. PSIHOMODO POP - Osjecam se haj mozak baj baj 16. ZIVO BLATO - Tex willer 17. HARD TIME & EMINA ARAPOVIC - Radostan dan 18. PARTIBREJKERS - 1000 godina (4:49) 19. HLADNO PIVO - Dobro vecer 20. DAMIR URBAN - Odlucio sam da te volim http://www.mediafire.com/?hbneax8htwbscbc
milan08 Administrator
01. MAJKE - Mrsavi pas 02. ZABRANJENO PUSENJE - Dok cekas sabah sa sejtanom 03. PRLJAVO KAZALISTE - Kao ja da poludis 04. BIJELO DUGME - Dobro vam jutro petrovic petre 05. DAMIR URBAN - Black tattoo 06. HLADNO PIVO - Buba svabe 07. PLAVI ORKESTAR - Fa fa fasista 08. IDOLI - Zasto su danas djevojke ljute 09. ZADRUGA - Mala cici 10. VALUNGARI - Vol or ne vol 11. SARLO AKROBATA - Niko kao ja 12. T.B.F. - yen dva 13. ELEKTRICNI ORGAZAM - Ne postojim 14. CORTO I MILE KEKIN - Kazaliste lutaka 15. JURA STUBLIC & FILM - Neprilagodjen 16. PARNI VALJAK - Ugasi me 17. DIVLJE JAGODE - Jedina moja 18. HAUSTOR - Sejn 19. PARTIBREJKERS - Ulicni hodac 20. CRVENA JABUKA - Stizu me sjecanja http://www.mediafire.com/?hqsbpc88scmv535
rugoba
Broj poruka : 1 Points : 1 Reputation : 0 Datum upisa : 16.05.2013
01. GORAN BARE I PLACENICI - Put ka sreci 02. BIJELO DUGME - Dozivjeti stotu 03. AZRA - Gracija 04. OPCA OPASNOST - Uzalud sunce sja 05. PRLJAVO KAZALISTE - Sve je lako kad si mlad 06. JURA STUBLIC & FILM - Pjevajmo do zore 07. MAJKE - Budi ponosan 08. DAMIR URBAN - Mala truba 09. CRVENA JABUKA - Zovu nas ulice 10. IDOLI - Maljciki 11. HAUSTOR - Mijenjam se 12. DINO DVORNIK - Ti si mi u mislima 13. AERODROM - Fratello 14. NENO BELAN - Suncan dan 15. PSIHOMODO POP - Frida 16. ELEKTRICNI ORGAZAM - Zlatni papagaj 17. DIVLJE JAGODE - Motori 18. ADASTRA - Nabujala rijeka 19. PARNI VALJAK - Jesen u meni 20. DADO TOPIC - Apsolutno sve http://www.mediafire.com/?pb0ga0yig0p0kg8
Postovani molim vas lijepo na vasem postu ne radi ni jedan link mrtvisu,ako je moguce dajte od tog posta obnovite sve linkove ni jedan nije u funkciji, unaprijed zahvaljujem
milan08 Administrator
rugoba nemogu sve to da uradim,morate imati razumevanje ja ovde na forumu pomažem ljudima u dobrotvorne svrhe a ne za pare,prema tome nemožem sve da uradim,nemamja to sve kod sebe,akobih to radio ja moram da platim 10 dolara mesečno dabih uploadavo,to je obiman posao a ja sam bolestan i nemogu da plaćam,nemam dovoljno novca ni za lekove,moja penzija invalidska je 10,000 dinara,ebi smeo po zakonu ni na forumu da budem smatra se da ja zarađujem.Nemojte to da mi radite da ne ostanem bez penzije,nešaljitemi ništa na mejl molim vassssssssssssssssssss
sakalvr Aktivan član
Broj poruka : 26 Points : 31 Reputation : 0 Datum upisa : 04.05.2017