Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
1999-1- VA - Pesme iz filma Balkan ekspres Biveco - bb, Simke Music - bb
01. Trio Akorda - Balkan bugi 02. Orkestar Zorana Simjanovica - Balkan bugi 03. Toma Zdravkovic i Zoran Simjanovic - Lilijana, Lili 04. Predrag Zivkovic Tozovac i Zoran Simjanovic - Lilijana, Lili 05. Olivera Markovic - Ljubav, ah ljubav je to 06. Bata Zivojinovic - Ljubav, ah ljubav je to 07. Olivera Markovic i Bora Todorovic - Ta tvoja munt harmonika 08. A. Dobra, L. Kodric, A. Bercek i R. Cukic - Ta tvoja munt harmonika 09. Tanja Boskovic i Zoran Simjanovic - Daleke jecaju zvezde 10. Anica Dobra i Lidija Kodric - Daleke jecaju zvezde 11. Anica Dobra i Band - Dukat 12. Olivera Markovic i Band - Dukat 13. Tanja Boskovic, Olivera Markovic i Bora Todorovic - Dukat 14. Trio Akorda - Balkan blues 15. Orkestar Zorana Simjanovica - Balkan blues 16. Lidija Kodric i Zoran Simjanovic - Kad bi sreca znala 17. Anica Dobra, Lidija Kodric i Zoran Simjanovic - Subi dubi 18. Predrag Zivkovic Tozovac - Frida 19. Lidija Kodric - Ide vece 20. Trio Akorda - Na balkonu 21. Toma Zdravkovic - Maramica markizet 22. Lidija Kodric - Sva moja lutanja 23. Toma Zdravkovic i Tanja Boskovic - Ja zudim
999-2- VA - Najbolji Hitovi Diskosa 1 Diskos - CDD 9-5000, MCD 3-2357, MCD 3-2358
01. Miroslav Ilic - Voleo Sam Devojku Iz Grada 02. Zorica Brunclik - Odakle Si Sele 03. Predrag Zivkovic - Tozovac - Siromah Sam Al' Volim Da Zivim 04. Vera Nesic - A Gde Smo Ja I Ti 05. Saban Saulic - Lepi Dani Mog Detinjstva 06. Ana Bekuta - Dosli Dani Rastasmo Se Sami 07. Andrija Ojdanic - Era - Rado, Lepa Rado 08. Jelena Brocic - Ko Ostavlja Ruze 09. Sveta Tomic - Nema Slave Bez Morave 10. Vera Nesic - Carapanka 11. Miroslav Ilic - Selo Moje Zavicaju Mio 12. Zorica Brunclik - Rasiri Ruke Majko Stara 13. Srecko Jovovic - Nek' Me Ne Zaborave Devojke Sa Morave 14. Dusica Mladenovic - Eh Sto Nisam Ruza 15. Predrag Zivkovic - Tozovac - Cica Pece Rakiju 16. Branka Stanarcic - Kiso Tiho Padaj 17. Nedeljko Bilkic - Most Do Zavicaja 18. Andrija Ojdanic - Era - Oj Milice Cobanice 19. Angel Dimov - Volela Si Karanfile Bele
01. Zena neverna 02. Zbog tebe sam se napio 03. Ode kuca, ode brak 04. Lazna zena 05. Volela si nocnu pticu 06. Tajna ljubav 07. Malo po malo 08. Opa, nina, nina, naj 09. Ruzo moja 10. Nekad si bila voljena 11. Da zna zora 12. Dodji mi, dodji 13. Beograde, lele, lele
01. Siromah sam al`volim da zivim 02. Moj Milane 03. Putevi se nasi razilaze 04. Ajde Kato, ajde zlato 05. Krcmo stara 06. Cica pece rakiju 07. Neznanka 08. Lijepi li su mostarski ducani 09. Beskucnik sam 10. Donesi vina krcmarice 11. Zivim od danas do sutra 12. Srdo moja 13. Sumadinac
01. Oci jedne zene 02. Zivim od danas do sutra 03. Nevernica 04. Lijepi li su mostarski ducani 05. Siromah sam al volim da zivim 06. Putevi se nasi razilaze 07. Mala vranjanka 08. Moj Milane 09. Krcmo stara 10. Zorice, Zorule 11. Igrale se delije 12. Skitnica sam, majko 13. Ti si tudja zena 14. Cica pece rakiju 15. Oj, Lazare 16. Neznanka 17. Beskucnik sam 18. Srdo moja 19. Oj, javore, javore
01. Leno Magdaleno 02. Of, Jano Jano 03. Oci jedne zene 04. Madjarica 05. Soferska pesma 06. Ljubavi moja tugo 07. Cuburo, lele Cuburo 08. Ala volim zivot 09. Mala, mala Rajka 10. Po selu se prica 11. Sta je zivot kad se mreti mora 12. O, da li se pamti 13. Otisla si jednog dana 14. Hocu majko, pa hocu 15. Volim, majko, siroticu 16. Tebi, majko, misli lete 17. Idem putem, subara me kvari 18. Zeljo pusta 19. Bekrija
2006 - VA - (i) to je Srbija Zmex - CD-2241006, PGP RTS - CD-407154
01. Predrag Zivkovic Tozovac - Beogradski mali pijac 02. Dragoljub Lazarevic - Rece cica da me zeni 03. Djerdan - Cojle manojle 04. Slavko Nikolic - Rasle tikve na bunjistu 05. Lepa Lukic - Krca, krca, nova kola 06. Zika Radenkovic-Civija - Lego coban na zelenu travu 07. Miodrag Petrovic Ckalja - Sex na kilo 08. Predrag Zivkovic Tozovac - Jeremija pali topa 09. Braca Bajic - Vetar duva sljive opadaju 10. 7 Mladih - Pece cica rakiju 11. Zvonko Bogdan - Cetir konja debela 12. Zika Milenkovic - Gazda Cvetko 13. Jelena Dejanovic - Jedna baba o bozicu 14. Miodrag Petrovic Ckalja - Volim zene i to mi je mana 15. Predrag Zivkovic Tozovac - Jedna cura mala poljubac mi dala 16. Olivera Katarina - Maruska