Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
Toma Zdravkovic - Diskografija (1963-2005) _________________________________________ 1963 - Sto Te Veceras Nema (Singl) 1966 - Dan Po Dan Prolazi (Singl) 1967 - Cvetak Mali S Rosom Razgovara (Singl) 1967 - Detelina S Cetir Lista (Singl) 1968 - Ciganka (Singl) 1968 - Ja Nemam Bas Nigde Nikog Na Ovom Svetu (Singl) 1968 - Rogonja (Singl) 1969 - Nedzmija (Singl) 1969 - Odlazi Odlazi (Singl) 1969 - Placem (Singl) 1970 - Boli Boli (Singl) 1970 - Kad Se Voli Sto Se Rastaje (Singl) 1970 - Sliku Tvoju Ljubim (Singl) 1971 - Poslednje Pismo (Singl) 1971 - Sto Te Veceras Nema (Singl) 1971 - Toma Zdravkovic 1971 - Toma Zdravkovic & Kitty Swan (Singl) 1972 - Nocas Sam Tuzan (Singl) 1972 - Zivorade (Singl) 1973 - O Majko, Majko 1973 - Petlovi Poje (Singl) 1973 - Prokleta Je Ova Nedelja (Singl) 1974 - Sutra Se Vracam Kuci (Singl) 1976 - Ja Nemam Prava Ni Na Kakvu Srecu 1978 - Jugoslavijo (Singl) 1979 - Majko Vrati Se (Singl) 1979 - Umoran Sam Od Zivota 1980 - Balkan Expres (Singl) 1980 - Dete Ulice 1980 - Mirjana (Singl) 1980 - Umoran Sam Od Zivota (Singl) 1980 - Zbogom Moja Mladosti (Singl) 1981 - Cekaj Me 1982 - Prokleta Nedelja 1982 - Zlatna Ploca 1983 - Dva Smo Sveta Razlicita 1984 - Dotakao Sam Dno Zivota 1986 - E, Moj Brate 1986 - Zlatna Ploca 2 1987 - Dal Je Moguce 1987 - Nezaboravne Melodije 1988 - Evo Me Opet 1988 - Svirajte Cigani (Singl) 1988 - Vozovi Moji Prolaze 1990 - Kafana Je Moja Istina (Singl) 1990 - Secas Li Se Sanja 1991 - Kad Se Voli Sto Se Rastaje 1991 - Nikad Necu Da Te Zaboravim 1992 - Dotako Sam Dno Zivota II 1996 - Zlatne Ploce 1998 - Najveci Uspesi 1999 - Ostala Je Samo Uspomena (Jedan Je Toma) 2004 - Hitovi 1 2004 - Hitovi 2 2005 - Antologija CD 1 2005 - Antologija CD 2
..\1963 - Sto Te Veceras Nema (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Sto Te Veceras Nema (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Sto Te Veceras Nema.mp3 Toma Zdravkovic - Zena Prijatelja Mog.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1966 - Dan Po Dan Prolazi (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Dan Po Dan Prolazi (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Buket Belih Ruza.mp3 Toma Zdravkovic - Dan Po Dan Prolazi.mp3 Toma Zdravkovic - Gde Si Bila Devojcice.mp3 Toma Zdravkovic - Sva U Belom.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ ..\1967 - Cvetak Mali S Rosom Razgovara (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Cvetak Mali S Rosom Razgovara (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Cvetak Mali S Rosom Razgovara (Milina Stefanovic).mp3 Toma Zdravkovic - Kad Se Laste Vrate (Milina Stefanovic).mp3 Toma Zdravkovic - Kad Zora Zarudi (Milina Stefanovic).mp3 Toma Zdravkovic - Kolko Dana Mi Ne Govori (Milina Stefanovic).mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ ..\1967 - Detelina S Cetir Lista (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ - Detelina S Cetir Lista (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Detelina S Cetir Lista (Milina Stefanovic).mp3 Toma Zdravkovic - Idem U Armiju (Milina Stefanovic).mp3 Toma Zdravkovic - Jos Uvek Te Draga Volim (Milina Stefanovic).mp3 Toma Zdravkovic - Sinoc Zvezda S Neba Pade (Milina Stefanovic).mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1968 - Ciganka (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Ciganka (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Andjela.mp3 Toma Zdravkovic - Ciganka.mp3 Toma Zdravkovic - Marta.mp3 Toma Zdravkovic - Nikad Necu Da Te Zaboravim.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ ..\1968 - Ja Nemam Bas Nigde Nikog Na Ovom Svetu (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Ja Nemam Bas Nigde Nikog Na Ovom Svetu (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Ja Nemam Bas Nigde Nikog Na Ovom Svetu.mp3 Toma Zdravkovic - Voli Me Do Sutra.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1968 - Rogonja (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Rogonja (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Kamena Stena.mp3 Toma Zdravkovic - Rogonja.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1969 - Nedzmija (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Nedzmija (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Ljubavi Zivote Moj.mp3 Toma Zdravkovic - Necu Plakati Zbog Tebe.mp3 Toma Zdravkovic - Nedzmija.mp3 Toma Zdravkovic - Noci Su Tuzne Sve.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1969 - Odlazi Odlazi (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Odlazi Odlazi (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Odlazi Odlazi.mp3 Toma Zdravkovic - Sjetices Se Mojih Rijeci.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1969 - Placem (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Placem (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Duska.mp3 Toma Zdravkovic - Ja Placem.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1970 - Boli Boli (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Boli Boli (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Boli, Boli.mp3 Toma Zdravkovic - Rastajemo Se.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ ..\1970 - Kad Se Voli Sto Se Rastaje (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ - Kad Se Voli Sto Se Rastaje (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Beograde Ponositi.mp3 Toma Zdravkovic - Idi Zauvek.mp3 Toma Zdravkovic - Kad Se Voli Sto Se Rastaje.mp3 Toma Zdravkovic - Tamburasi Tamburasi.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1970 - Sliku Tvoju Ljubim (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Sliku Tvoju Ljubim (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Danka.mp3 Toma Zdravkovic - Sliku Tvoju Ljubim.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1971 - Poslednje Pismo (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Poslednje Pismo (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Poslednje Pismo.mp3 Toma Zdravkovic - Sudbino.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ ..\1971 - Sto Te Veceras Nema (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Sto Te Veceras Nema (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Sto Je Tuzna Tako Ova Noc.mp3 Toma Zdravkovic - Sto Te Veceras Nema.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1971 - Toma Zdravkovic __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic.m3u Toma Zdravkovic - Boli, Boli (Ilidza '70).mp3 Toma Zdravkovic - Danka.mp3 Toma Zdravkovic - Dete Ulice.mp3 Toma Zdravkovic - Idi Zauvek.mp3 Toma Zdravkovic - Kad Se Voli Sto Se Rastaje.mp3 Toma Zdravkovic - Ljubavi Zivote Moj.mp3 Toma Zdravkovic - Necu Plakati Zbog Tebe.mp3 Toma Zdravkovic - Nedzmija.mp3 Toma Zdravkovic - Noci Su Tuzne Sve.mp3 Toma Zdravkovic - Odlazi, Odlazi (Ilidza '69).mp3 Toma Zdravkovic - Rastajemo Se.mp3 Toma Zdravkovic - Tamburasi, Tamburasi.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ ..\1971 - Toma Zdravkovic & Kitty Swan (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic & Kitty Swan (Singl).m3u Toma Zdravkovic I Kitty Swan - Ima Dana.mp3 Toma Zdravkovic I Kitty Swan - Pjesma O Kitty Swan.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1972 - Nocas Sam Tuzan (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Nocas Sam Tuzan (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Majci Za Rodjendan.mp3 Toma Zdravkovic - Nocas Sam Tuzan, Ciganko Moja.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1972 - Zivorade (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Zivorade (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Bez Ljubavi.mp3 Toma Zdravkovic - Zivorade.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1973 - O Majko, Majko __________________________________________________ _____________________________________________ O Majko, Majko.m3u Toma Zdravkovic - Buket Belih Ruza.mp3 Toma Zdravkovic - Ciganka.mp3 Toma Zdravkovic - Ja Nemam Prava.mp3 Toma Zdravkovic - Kad Se Voli.mp3 Toma Zdravkovic - O Ciganko Moja.mp3 Toma Zdravkovic - O Majko, Majko.mp3 Toma Zdravkovic - Rastanak.mp3 Toma Zdravkovic - Sliku Tvoju.mp3 Toma Zdravkovic - Sta Ce Mi Zivot.mp3 Toma Zdravkovic - Sto Te Veceras Nema.mp3 Toma Zdravkovic - Tamburasi Svirajte.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1973 - Petlovi Poje (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Petlovi Poje (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Petlovi Poje.mp3 Toma Zdravkovic - Stojane Sine.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ ..\1973 - Prokleta Je Ova Nedelja (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Prokleta Je Ova Nedelja (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Nado, Nado.mp3 Toma Zdravkovic - Prokleta Je Ova Nedelja.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ ..\1974 - Sutra Se Vracam Kuci (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ - Sutra Se Vracam Kuci (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Lele, Lele, Ciganko.mp3 Toma Zdravkovic - Sutra Se Vracam Kuci.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ ..\1976 - Ja Nemam Prava Ni Na Kakvu Srecu __________________________________________________ _____________________________________________ Ja Nemam Prava Ni Na Kakvu Srecu.m3u Toma Zdravkovic - Ja Nemam Prava Ni Na Kakvu Srecu.mp3 Toma Zdravkovic - Lele Lele Ciganko.mp3 Toma Zdravkovic - Majci Za Rodjendan.mp3 Toma Zdravkovic - Nikad Necu Da Te Zaboravim.mp3 Toma Zdravkovic - Nocas Sam Tuzan, Ciganko Moja.mp3 Toma Zdravkovic - Sliku Tvoju Ljubim.mp3 Toma Zdravkovic - Sto Te Veceras Nema.mp3 Toma Zdravkovic - Sudbino.mp3 Toma Zdravkovic - Sutra Se Vracam Kuci.mp3 Toma Zdravkovic - Zasto Cigo Tuznu Pesmu Sviras.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1978 - Jugoslavijo (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Jugoslavijo (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Jugoslavijo.mp3 Toma Zdravkovic - Uzeleh Se Majko Beograda.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1979 - Majko Vrati Se (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Majko Vrati Se (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Majko Vrati Se (Hit Parada NS).mp3 Toma Zdravkovic - Rodjendan Bez Tebe (Novica Zdravkovic).mp3 Toma Zdravkovic - Ti Si Moje Prolece Zivota (Hit Parada NS).mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1979 - Umoran Sam Od Zivota __________________________________________________ _____________________________________________ Umoran Sam Od Zivota.m3u Toma Zdravkovic - Danka.mp3 Toma Zdravkovic - Idi Zauvek.mp3 Toma Zdravkovic - Majci Za Rodjendan.mp3 Toma Zdravkovic - Marta.mp3 Toma Zdravkovic - Nada.mp3 Toma Zdravkovic - Prokleta Nedelja.mp3 Toma Zdravkovic - Rastajemo Se.mp3 Toma Zdravkovic - Rodjendan Brez Tebe.mp3 Toma Zdravkovic - Umoran Sam Od Zivota.mp3 Toma Zdravkovic - Za Tebe Cavale Druze.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1980 - Balkan Expres (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Balkan Expres (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Ja Zudim (Duet Tanja Boskov).mp3 Toma Zdravkovic - Lili Marlen.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ __________________________________________________ ____________________________________________ Dete Ulice.m3u Toma Zdravkovic - Dete Ulice.mp3 Toma Zdravkovic - Idi Zauvek.mp3 Toma Zdravkovic - Kad Se Voli Sto Se Rastaje.mp3 Toma Zdravkovic - Ljubavi Zivote Moj.mp3 Toma Zdravkovic - Necu Plakati Zbog Tebe.mp3 Toma Zdravkovic - Rastajemo Se.mp3 Toma Zdravkovic - Tamburasi Tamburasi.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ Toma Zdravkovic Diskografija\1980 - Mirjana (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Mirjana (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Mirjana.mp3 Toma Zdravkovic - Suze Moje.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ ..\1980 - Umoran Sam Od Zivota (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Umoran Sam Od Zivota (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Kari Sabanovi.mp3 Toma Zdravkovic - Umoran Sam Od Zivota.mp3 __________________________________________________ _____________________________________________ ..\1980 - Zbogom Moja Mladosti (Singl) __________________________________________________ _____________________________________________ Zbogom Moja Mladosti (Singl).m3u Toma Zdravkovic - Stara Uspomena.mp3 Toma Zdravkovic - Zbogom Moja Mladosti.mp3 http://www.speedyshare.com/files/312...c-prvi-deo.rar