Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
Broj poruka : 14605 Points : 36972 Reputation : 31 Datum upisa : 13.11.2011
Naslov: Sasa Matic - Diskografija 10.01.16 20:44
Sasa Matic - Svi Albumi 320kbp/s
2015 - Zabranjena ljubav
2014 - Najveci Hitovi - Download
2011 - X - Zajedno
[b]2010 - Nezaboravne[/b]
2007- Poklonite Mi Nju Za Rodjendan
2005 - Andjeo Cuvar
2003 - Zbogom ljubavi
2002 - Otisao Vratio Se
UZIVO 2004 - SASA MATIC - SAVA CENTAR KONCERT.mp3
SASA MATIC - A STA BI TI OD MENE JOS (UZIVO).mp3 SASA MATIC - AKO JE TAZITE DRUGOVI SVIRACI (UZIVO).mp3 SASA MATIC - AKO ME JOS VOLIS (UZIVO).mp3 SASA MATIC - BRANKA.mp3 SASA MATIC - DAO BIH JOJ SRCE SVOJE (UZIVO).mp3 SASA MATIC - DOSLI SU MI DRUGOVI.mp3 SASA MATIC - JA NEMAM SRCE ZA BACANJE.mp3 SASA MATIC - JEDNOJ ZENI NA SJECANJE DUGO (UZIVO).mp3 SASA MATIC - KAD LJUBAV ZAKASNI.mp3 SASA MATIC - KOLIKO SAM SAMO POLJUBIO ZENA.mp3 SASA MATIC - LUCKASTA SI TI.mp3 SASA MATIC - MALO MI SNAGE DAJ.mp3 SASA MATIC - MASKARA (UZIVO).mp3 SASA MATIC - MIKS UZIVO.mp3 SASA MATIC - MOJ GRAD.mp3 SASA MATIC - NEKA IM JE DUSA PROSTA.mp3 SASA MATIC - NEKADA SMO JA I TI.mp3 SASA MATIC - NEKE PTICE NIKAD NE POLETE.mp3 SASA MATIC - NEMAM NEMAM SRECE.mp3 SASA MATIC - NEUDATA.mp3 SASA MATIC - NEVERA (UZIVO).mp3 SASA MATIC - NEZNANKA, LUCKASTA SI TI (UZIVO).mp3 SASA MATIC - NIJE LJUBAV FOTOGRAFIJA.mp3 SASA MATIC - OJ JARANE JARANE (UZIVO).mp3 SASA MATIC - OJ JARANE JARANE.mp3 SASA MATIC - OTKAD SAM SE RODIO.mp3 SASA MATIC - PETAK NA SUBOTU.mp3 SASA MATIC - PLAVA CIGANKO I MIKS.mp3 SASA MATIC - POLA POLA.mp3 SASA MATIC - POZDRAVI JE POZDRAVI.mp3 SASA MATIC - SECAS LI SE SANJA.mp3 SASA MATIC - SUZO MOJA SUZANA.mp3 SASA MATIC - TI MENI LAZES SVE.mp3 SASA MATIC - ZA LJILJANU.mp3 SASA MATIC - ZABORAVI.mp3 SASA MATIC - ZAJDI ZAJDI.mp3 SASA MATIC - ZASTO NISAM OTISO (UZIVO).mp3 SASA MATIC - ZELIO BIH DA TE ZABORAVIM (UZIVO).mp3 SASA MATIC - ZOKO MOJA ZOKO (UZIVO).mp3 SASA MATIC - ZVEZDA TERA MESECA.mp3
Sasa Matic (2001-2016) - Diskografija
Sasa Matic (2001-2016) - Diskografija
Sasa Matic 2015 - Zabranjena ljubav Grand Production - CD 639
01. Sto sviraca 02. Ja samo slusam gospodara svog 03. Milo moje 04. Zabranjena ljubav 05. Meni treba 06. Kad tonem 07. Preci cu na stvar 08. Lagala je grade 09. Tuzna balada 10. Ispocetka BONUS: 11. Nadji novu ljubav 12. More tuge (feat. Severina) 13. Zver (feat. Ministarke)
SasaMatic 2011 - X Zajedno Grand Production - CD 531
<
01. SasaMatic - Ja Se Ne Predajem 02. SasaMatic - Ustajem Ustajem 03. SasaMatic - Jednom Sam Te Voleo 04. SasaMatic - Svako Ima Onog Koga Nema 05. SasaMatic - Opala 06. SasaMatic - Noci U Sibiru 07. SasaMatic - Vreme jeseni 08. SasaMatic - Zasto si? 09. SasaMatic - Nista Nije Zauvjek
SasaMatic 2011-1 - Nezaboravne... Grand Production - CD 515
01. SasaMatic - Cudna jada od Mostara grada 02. SasaMatic - Stani stani Ibar vodo 03. SasaMatic - Puce puska u dolini Drima 04. SasaMatic - Daniova mama 05. SasaMatic - Vec godina dana evo 06. SasaMatic - Ivanova korita 07. SasaMatic - Blagujno dejce 08. SasaMatic - Emina 09. SasaMatic - Jovano Jovanke 10. SasaMatic - Sto te nema 11. SasaMatic - Sto mi je merak 12. SasaMatic - Djaurko mila 13. SasaMatic - Lipe cvatu 14. SasaMatic - Zajdi zajdi 15. SasaMatic - Da te mogu pismom zvati
SasaMatic 2007 - Poklonite mi nju za rodjendan Grand Produktion - CD 434
01. SasaMatic - Poklonite mi nju za rodjendan 02. SasaMatic - Svuda si oko mene 03. SasaMatic - Ne znam ja da muski poginem 04. SasaMatic - Nista drugo osim para nemam 05. SasaMatic - Naivna budala 06. SasaMatic - Samo ovu noc 07. SasaMatic - Dan za danom ide 08. SasaMatic - Lanac srece 09. SasaMatic - Pogresna 10. SasaMatic - Nadji mi ti 11. SasaMatic - Na cemu je ostalo 12. SasaMatic - Sila si 13. SasaMatic - Sve je na prodaju
SasaMatic 2005 - Andjeo cuvar Grand Produktion - CD 342
01. SasaMatic - Ko te ljubi ovih dana 02. SasaMatic - Jos po jednu 03. SasaMatic - Reskiraj 04. SasaMatic - Sad je kasno 05. SasaMatic - Ostalo mi da se kajem 06. SasaMatic - Kralj izgubljenih stvari 07. SasaMatic - Zazmuri sa mnom 08. SasaMatic - Pravi se 09. SasaMatic - Ne idi sa njim 10. SasaMatic - Ruzmarin 11. SasaMatic - Andjeo cuvar
01. SasaMatic - Nije ovo moja noc 02. SasaMatic - Zbogom ljubavi 03. SasaMatic - Kriva 04. SasaMatic - Neke ptice nikad ne polete 05. SasaMatic - Sto za mesec zaradim 06. SasaMatic - Da bog da me draga nadzivela 07. SasaMatic - Jednom kraj zauvek kraj 08. SasaMatic - Pola sata 09. SasaMatic - Da li smem da zbog tebe umrem 10. SasaMatic - Ne zovi ne pisi 11. SasaMatic - Moj grad