1.- Umri U Samoci;2.- Andjele Plavi;3.- Dragana;4.- Sa Tobom Sam Igru Izgubio;5.- Zbogom Moja Najveca Ljubavi;6.- Govore Mi Ljudi;7.- Donesi Jos Jedno Pice;8.- U Zvezdanim Nocima;9.- Sreca Je Na Mojoj Strani
[url=http://1993 - Recite Joj Vetrovi Recite Joj Vetrovi Reke Tuge Eh, Da Imam Ja Most Ljubavi Da Sam Znao Potrazi Me Medju Pijancima Ne Tocite Vino Cvetaj Ruzo Duge Jesenije Kise]
[/url]
1993 - Recite Joj Vetrovi
1.- Recite Joj Vetrovi;2.- Reke Tuge;3.- Eh, Da Imam Ja;4.- Most Ljubavi;5.- Da Sam Znao;6.- Potrazi Me Medju Pijancima;7.- Ne Tocite Vino;8.- Cvetaj Ruzo;9.- Duge Jesenije Kise;
1998 - Boze Samo Zdravlja Daj
1.- Boze Samo Zdravlja Daj;2.- Ljubomorni Su Na Mene;3.- Posao Sam Majko;4.- Sto Nesvices Rujna Zoro;5.- Dao Sam Joj Svoju Dusu;6.- Izvini Sto Sam Te Prokleo;7.- Kako Starim Sve Te Vise Volim;8.- Otvori Mi Druze;9.- Ako Odes
2000 - Sad Placi Ako, Ako
1.- Sad Placi Ako Ako;2.- Dusmani Dam Zavide;3.- Niko I Nista;4.- Ako Te Istina Zaboli;5.- Potrazi Me Medju Pijanima;6.- Gleda Onaj Od Gore;7.- Dace Bog;8.- Andjele Plavi;9.- Vrati Se Mome Drugu;10.- Evo Svice Zora
2003 - Crna Lepotica
1.- Crna Lepotica;2.- Eh Da Imam Ja;3.- Jana;4.- Konobar Donesi;5.- Sve Godine;6.- Ne Stavljaj Na Ranu So;7.- Kockar Sam U Dusi;8.- Nije Moguce;
9.- Tugo Moja Jedina;10.- Ne Sapuci Majko
2005 - Kako Starim, Sve Te Vise Volim
1.- Kako Starim, Sve Te Vise Volim;2.- Nije Svejedno;3.- Samo Mi Javi;4.- Ljulja, Ljulja;5.- Bretela;6.- Kad Ljubav Padne Na Kolena;7.- A Ja, Kao Da Sam Proklet;8.- Rodjeni Su Da Se Vole;9.- Crna Lepotica;10.- Eh Da Imam Ja;11.- Ne Stavljaj Na Ranu So;12.- Jana;13.- Sve Godine;14.- Morava
2008 - Singl
1.- U Njeno Ime