Amela Zukovic - Diskografija (1983-2006)
|
Amela Zuković |
1.- Ti Mozes Naci Hiljadu Drugih, 2.- Tako, Tako, Tako,
3.- Ja Volim Tebe, Ti Ljubis Drugu, 4.- Ti Si Sunce Moga Neba, 5.- Najmilijim Svojim Sam Te Zvala, 6.- Imena Ti Ne Znam, 7.- To Nije Sa, Sa Sa, 8.- Dodji, Dodji, 9.- Najdrazi Moj
1.- Misli Na Mene Mili Moj, 2.- Eh, Da Moje Srce Moze Reci..., 3.- Iz Inata,4.-Zasto Zivis Dva Zivota, 5.- Sutra Mi Ne Moras Doci, 6.- Ti Si Meni Onaj Pravi, 7.- Proljece Je Ime Tebi, 8.- Hocu Da Me Nasmijanu Pratis
1987 - Karmen Ciganka
1.- Moja Glava Boli, 2.- Dodji Dragi,Dodji Mili, 3.- Ne Znam Gdje Si Ti, 4.- Bicemo Sutra Sretni, 5.- Mojoj Majci Odoh Ja,
6.- Srce Mi Neda Mira, 7.- Vracam Se Kuci (M. Serbezovski),
8.- Karmen Ciganka
1989 - Neka Ljubav Caruje
1.- Naspimo Prolivenu Casu, 2.- Pozdravi Me Kao Druga,
3.- Oluja Se Sprema, 4.- Sta Jos Imam Od Zivota,
5.- Neka Ljubav Caruje, 6.- Njemu Nista Ne Dugujem,
7.- Ko Mi Se U Ljubav Mjesa, 8.- Nikad Nisi Bio Ostavljen
1991 - Zoro Moja Zoro Plava
1.- Zoro Moja Plava, 2.- Kome Nocas Vjetar, 3.- Istina Je Istina, 4.- Zar Sam Tako Znacila Ti Malo, 5.- Volim Ga Volim Majko, 6.- Sa Njom Zivis, 7.- Kako Cu Sama,8.- Sad Je Kasno
1.- Dijete Sarajeva, J2.- os Uvijek Ga Volim, 3.- Nesrecnica Grada, 4.- Kad Pitas Tugu Gdje Stanuje, 5.- Izmedju Mene I Tebe, 6.- Zena Sam Ja, 7.- Jedan Zivot, 8.- Pustinjo Golema
1994 - Vazi Il Ne Vazi
1.- Dva Srca, 2.- Hej Nesreco, 3.- Mladost Luda, 4.- Ni Bez Tebe Ni Sa Tobom, 5.- Razbi Casu Razbi Sve, 6.- Svani Rujna Zoro, 7.- Tebi Na Dusu Rastanak Ide, 8.- Vazi Il Ne Vazi,
9.- Zena Koja Te Voljela
1.- Kunem Ti Se Nevjero, 2.- Zena Kao Ja, 3.- Kockar, 4.- Sudbino, 5.- Majko, 6.- Ti Me Nisi Zasluzio, 7.- Sarajevo, Ponosno Mi Budi, 8.- Bez Krila Ptica, 9.- Bol Bolujes
1999 - Kraljica Bez Krune
1.- Tudje Usne, 2.- Ti Imas Ljubav Novu, 3.- Nevjero,
4.- Neko Kaze, 5.- Ja Sam Ti U Grudima, 6.- Kraljica Bez Krune, 7.- Suze Slane, 8.- U Mom Srcu Ostao Si, 9.- Kako Da Lazem, 10.- Nasi Dani Prosla Su Vremena
2000 - Daj Daj
1.- Daj, Daj, 2.- A Ja Budala, 3.- Baksuz Dan, 4.- Previse Je Toga Sto Me Zato Veze, 5.- Zar Je Tako Tesko, 6.- Zena Ostavljena, 7.- Oluja Se Sprema, 8.- A Sad Bi Me Zenio,
9.- Malo Kisa Malo Snijeg, 10.- Sve Bi Tebi Dala, 11.- Uzalud Svaki Trud, 12.- Ako Nisam Ja Tebe Voljela,
2002 - Zena Bez Imena
1.- Sve Je Laz, 2.- Dvije Torbe, 3.- Voli Samo Mene,
4.- Momacko Vece, 5.- Zena Bez Imena, 6.- Vratice Se Tebi Sve, 7.- Hajde Reci Sad, 8.- Ne Mozes Da Pravis Lom
2005 - Bicu Kriva
1.- Bicu Kriva, 2.- Ako Tvoja Ostanem, 3.- Kula Od Karata,
4.- Begovska Ljubav, 5.- Kazi Zbogom, 6.- Kafa Jutarnja,
7.- Suza Devet, 8.- Oziljci, 9.- Placi I Reci Svima, 10.- Amela
2006 - Novine
1.- Novine, 2.- Otkacimo Svi, 3.- Crnina, 4.- Zabranjeno,
5.- Navika, 6.- Volim Te, 7.- Koga Sada Ljubis, 8.- Nisam Luda