Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
01. Halid umjesto Halida 02. Pubertet 03. Mile Hasisar 04. Mozes imat moje tijelo 05. Fildzan viska 06. Pismo Elvisu 07. Oprosti mi pape 08. Test za dzenet 09. Haile Selasije 10. Balada o Gigi Bosnicu 11. Kada dernek utihne 12. Otpor stoko
Zabranjeno pusenje 2004 - Live in St. Louis Mascom Records MCR CD 077
1. Dok cekas sabah sa sejtanom 2. PiSonja i Zuga u paklu droge 3. Bos ili hadzija 4. Selena vrati se Selena 5. Mozes imat moje tijelo 6. Zenica blues 7. Test za Dzenet 8. Jugo 45 9. Posljednja oaza (Fikreta) 10. Lijepa Alma 11. Kanjon Drine 12. Poso kuca birtija 13. Fildzan viska
Zabranjeno pusenje 2009 - Muzej revolucije CROATIA RECORDS CD 5869092 (320kbps)
01- Muzej revolucuje.mp3 02- Modni guru.mp3 03- Kladimo se.mp3 04- Samir Time.mp3 05- Prigodne rijeci.mp3 06- Express Folky Star.mp3 07- Kada Sena plese.mp3 08- Ustanova.mp3 09- Tvoja bosa stopala.mp3 10- U gradu gdje nisam rodjen.mp3 11- Tijesno.mp3 12- Nije to (Cuva Bog Zelju svog).mp3
Zabranjeno pusenje 2013 - Radovi na cesti Dallas Records CD 005 (320kbps)
01. U tvoje ime 02. Tri kile,tri godine 03. Ti volis sapunice 04. Kafana kod Keke 05. Bosko i Admira 06. Reci da svemu 07. Mafija 08. Lav 09. Egzoticne ljepotice istoka 10. Klasa optimist 11. Neprijatelj
Zabranjeno Pusenje 2006 - Hodi da ti ciko nesto da 2CD (320 + omot)
Enlarge this image
CD-1 - se klicem Mujo 01. - nema vise 02. - mali motac jointa 03. - pravo zajebani DJ iz Chicaga 04. - biffe Neretva 05. - dobro dvoriste 06. - sigurna vremena 07. - haag 08. - impossible is nothing 09. - laku noc Stari 10. - takvim sjajem
CD-2 - se klicem Suljo 01. - hodi da ti ciko nesto da 02. - Dzana 03. - pred zatvorenim sankom 04. - OK Diane 05. - mejtas 06. - igrac s brojem 2 07. - Dzeki 08. - agregat 09. - domovina
TIM DVORCAFE ≠===========≠
milan08 Administrator
Broj poruka : 14605 Points : 36972 Reputation : 31 Datum upisa : 13.11.2011
Zabranjeno Pusenje 1997 - Ja nisam odavle (320 + omot)
Enlarge this image
01. Gile sampion 02. Tri ratna havera 03. Letimo zajedno 04. Nema nigdje nikoga 05. Ja nisam odavle 06. Ona nije tu 07. Zeni nam se Vukota 08. Od istorijskog AVNOJ-A 09. Sto nacina 10. Zoka ja sam trudna 11. Ljubav udara tamo gdje ne treba i kada joj se covjek najmanje nada 12. Odlazi voz
Wav + omot:
TIM DVORCAFE ≠===========≠
micelj Aktivan član
Broj poruka : 105 Points : 142 Reputation : 0 Datum upisa : 08.12.2014