milan08 Administrator
Broj poruka : 14605 Points : 36972 Reputation : 31 Datum upisa : 13.11.2011
| Naslov: Zlata Petrovic - Diskografija 04.02.17 0:18 | |
| Zlata Petrovic - Diskografija (1983-2012) 1983 - Dodji Da Mi Ruke Grejes Dodji Da Mi Ruke Grejes Kad Bi Hteo Meni Da Se Vratis Carapanka Kad Se Voli Pamet Ne Postoji Plavokosi Pamticu Sastanke Nase Tebe Imam Za Dane Srece Kuda Ides Voljeni 1984 - Ljubi Me Jos Malo Ljubi Me Jos Malo Milovanja, Milovanja Seti Se Svega Tako Sam, Htela Sama Cuk, Cuk Ti Si Moje Najdraze Daleko, Si Ljubavi Necu Aga, Tvoja Blaga 1986 - Srce Ce Ga Prepoznati Srce Ce Ga Prepoznati Ti Si Moja Sladka Tajna Hej, Mali S Tobom Bi Se Milovala Oj, Ivane, Lepotane O, Da Li Je Sijelo Kod Alije A Nocas Ga Nema, Nema Bravo, Ti Si Pobedio Ne Ljutim Se Sto Odlazis 1987 - Ti Si Covek Za Moju Dusu Ti Si Covek Za Moju Dusu Uteha Tebi Sam Bila Pratim Dragog U Armiju Koga Sam Ja To Volela Sta Li Radis Ove Noci Ne Dam Te, Ne Dam On Me Voli Ti Ne Diraj U Dom Novi 1989 - Daj Mi Boze Malo Srece Daj Mi Boze Malo Srece Dali Je Greh Voljeti Samo Tebe Vidim Sreco Ne Bih Mogla Ja Ozenices Se Ti Lude Oci Samo S'tobom Imam Sve Svrati Na Kafu 1991 - Dusmani Dusmani Kocka Ko To Bira Pesmu Ljubomorna Ja Sam Stalno Se Ljutis Zaboravi Plave Kose Poludelo Srce Secer I Med 1992 - Djavo Djavo Ucinilo Vreme Svoje Sad Ti Ide Sve Od Ruke Dal Je Majko Ovo Zivot Ako Te Upita Neko Slomicu Te, Slomicu Koraci U Snegu Cini Mi Se Cini Zlata Petrovic 1992 - Najlepse pesme 01. Daj mi Boze malo srece 02. Da li je greh voleti 03. Samo tebe vidim sreco 04. Ne bih mogla ja 05. Ozenices se ti 06. Lude Oci 07. Samo s tobom imam sve 08. Svrati na kafu 09. Ti si covek za moju dusu 10. Uteha tebi sam bila 11. Pratim dragog u armiju 12. Koga sam to ja volela 13. Sta li radis ove noci 14. Ne dam te, ne dam 15. On me voli 16. Ti ne diraj u dom novi 1994 - Proklet Da Je Ovaj Zivot Proklet Da Je Ovaj Zivot Madije Otvori Se Zemljo Da Li Ces Mi Oprostiti Nisi Slican Ostalima Kaznio Me Bog Suska Se Po Gradu Zao Mi Je, Zao Ti Je Majko Moja 1995 - Ljubi Me Jos Malo Ljubi Me Jos Malo Milovanja, Milovanja Ne Bi Mogla Ja Seti Se Svega Da Li Ces Mi Oprostiti Daj Mi Boze Malo Snage Tako Sam Htela Sama Daleko Si Ljubavi. Cini Mi Se, Cini Ti Si Moje Najdraze Poludelo Srce Secer I Med 1995 - Ne Das Mi Da Disem Ne Das Mi Da Disem Nedelja Lanac (Duet Sa S. Saulic) Da Si Bog, Da Si Car Tri Zelje Usao Mi Je Ispod Koze Ni Lanci, Ni Okovi Ej Take Take Ta 1996 - Bravo Ti Si Pobedio Dodji Da Mi Ruke Grejes Srce Ce Ga Prepoznati Ti Si Moja Slatka Tajna Hej, Mali S Tobom Bih Se Milovala Oj, Ivane Lepotane A Nocas Ga Nema, Nema Bravo, Ti Si Pobedio Ne Ljutim Se Sto Odlazis 1997 - Ljubav Nema Pamet Ljubav Nema Pamet Placi, Moli Najtuznija Zena Robija Gresio Si Ti Idi, Idi Dal' Da Prastam Stani Suzo 1998 - Infektivno Ludilo Ucinilo Vreme Svoje Daj Mi Boze Malo Srece Dusamni A Nocas Ga Nema Ljubi Me Jos Malo Seti Se Svega Tako Sam Htela Sama Poludelo Srce Samo Tebe Vidis Sreco Ti Si Covek Za Moju Dusu Pratim Dragog U Armiju Najtuznija Zena Kocka Da Li Je Greh Voleti Ozenices Se Ti Sta Li Radis Ove Noci Koraci U Snegu Uteha Tebi Sam Bila Nedam Te Nedam Svrati Na Kafu Lude Oci 1998 - Jedna Je Ljubav Nema Pamet Gresio Si Ti Dodji Da Mi Ruke Grejes Madjije Dali Ces Mi Oprostiti S Tobom Bi Se Milovala Ne Ljutim Se Sto Odlazis Necu Aga Tvoja Blaga Daj Mi Boze Malo Srece Da Li Je Greh Voleti Samo Tebe Vidim Sreco Ne Bih Mogla Ja Samo S Tobom Imam Srecu Svrati Na Kafu Ljubi Me Jos Malo Seti Se Svega Cini Mi Se Cini Ti Si Moje Najdraze Poludelo Srce Secer I Med Dal Da Ti Oprostim Kaznio Me Bog 2001 - Mirises Na Nju Mirises Na Nju Opet Ces Na Dno Opasno Te Volim Probajmo Jos Jednom Vragolasta Sta Je Ljubav Lijte Suze Necu Da Molim Te Tarapana 2004 - Zagusljivo Zagusljivo Poludelo Srce Oaza Srece Mala Kuca Vodicemo Mi Ljubav Zena Zmaj Zaljubljena Ili Luda Prkosim Zivotu Ne Kuni Ga Majko Ti Imas Cerku 2008 - Hajde Cik Hajde Cik Pola Tri Nece Moci Leptirici Zlata I Goca Kad Nisi Ti Zivot Dvostruki Zelim Stobom Decu .rar] 2012 - Singl Aj Vino, Vino | |
|
mrmot Aktivan član
Broj poruka : 120 Points : 135 Reputation : 0 Datum upisa : 25.02.2019
| Naslov: Re: Zlata Petrovic - Diskografija 21.03.19 1:52 | |
| | |
|
travin.westlee Aktivan član
Broj poruka : 185 Points : 207 Reputation : 0 Datum upisa : 14.06.2019
| Naslov: Re: Zlata Petrovic - Diskografija 16.01.20 23:30 | |
| | |
|
mokic Aktivan član