Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
01. Tri godine 02. Kad popijem i zapevam Roso 03. Bolna je to istina 04. Cvaka cvak 05. Da li je to ljubav 06. Ti princeza ja baraba 07. Mitar rabadzija 08. Otkad si otisla 09. Sve si uspomene odnela sa sobom
01. Stidim se - Beovizija 2003 02. Losa procena 03. Hladna je noc 04. Necu 05. Daleko od istine 06. Potera 07. Samo tako 08. Nedelja 09. Nevera 10. Prijatelji moji brinu - Beovizija 2004 11. Nije meni sudeno 12. Pobedila si ti
01. Samo Ti 02. Kad prodje mladost 03. Tri godine 04. Uspomene 05. Sto te jutro ne budi kraj mene 06. Seoske kafane 07. Svaka zena ima 08. Svirajte mi nocas 09. Shvatila si 10. Prepusten sam samom sebi 11. Pozivnica 12. Noc je duga
01. Sanjam te 02. Dukat 03. Ako je do mene - duet Ivana Selakov 04. E moja ti 05. Vreme da se rastaje - Radiski festival 2010 06. Hteo sam da bude sve po mom - Suncane skale 2009 07. S jeseni - Feras 2008 08. Dodji mi
Darko Radovanovic 2011 - Best of City records CD 000 877
01. Ako je do mene - duet Ivana Selakov 02. Sanjam te 03. E moja ti 04. Vreme da se rastaje 05. Dukat 06. Hteo sam da bude sve po mome 07. Zar si morala da znas 08. Da mi je al' nije 09. Nevera 10. Datumi 11. Zastave 12. Dosije 13. Jedina moja 14. Nesto bezobrazno 15. Tako ide 16. Stidim se 17. Losa procena 18. Hladna je noc 19. Necu 20. Daleko od istine 21. Potera 22. Samo tako 23. Nedelja
01.Ako Je Do Mene (Feat Ivana Selakov) (D.J. SNS Remix) 02.Dukat (Official Remix) 03.Spava Mala U Dve Postelje (KM Remix) 04.Ako Je Do Mene (Feat Ivana Selakov) (JIS Noise Remix) 05.Ej Moja Ti (The Kappa Remixt) 06.Dukat (Remix Ft. Ady, Erxon) 07.Ako Je Do Mene (Feat Ivana Selakov) (KC Blaze Remix) 08.Da Mi Je, A Nije (MiZi Remix)
01. Nevera 02. Da mi je, al' nije 03. Tako ide 04. Dukat 05. S jeseni 06. Ako je do mene 07. Dosije 08. Zastave 09. Zar si morala da znas 10. Prijatelji moji brinu 11. Nije meni sudjeno 12. Pobedila si ti 13. Datumi 14. Sanjam te 15. E moja ti 16. Jedina moja 17. Nesto bezobrazno 18. Stidim se 19. Losa procena 20. Hladna je noc 21. Necu 22. Daleko od istine 23. Potera 24. Samo tako 25. Nedelja 26. Hteo sam da bude sve po mome 27. Dodji mi 28. Vreme da se rastaje
MP3/320
dragan84 Super moderator
Broj poruka : 5626 Points : 8856 Reputation : 1 Datum upisa : 20.03.2015 Lokacija : Puerto Rico
01. Spava Mala U Dve Postelje 02. Muke s' komsinicom 03. Moja Zvezdo 04. Milica uzicanka 05. Los glas mene bije 06. Izdala si ljubav nasu 07. Da Si Dobra Bivsa Ne Bi Bila 08. Burma