Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
Saban Saulic 1975-4 - Ne pitaj me kako mi je druze ork. Budimira Jovanovica,pesma br.2 ans.Miodraga Jasarevica, PGP RTB - NK 10 122
a1. Saban Saulic - Ne pitaj me kako mi je druze a2. Saban Saulic - Dva oka njena a3. Saban Saulic - Neka se pjeva a4. Saban Saulic - Kako si majko, kako si oce a5. Saban Saulic - Udase te tvoji a6. Saban Saulic - Svadba nece biti
b1. Saban Saulic - Dusa me boli draga b2. Saban Saulic - Kako, majko, da ti kazem b3. Saban Saulic - Ilda i ahmet b4. Saban Saulic - Ne cekaj, majko, sina b5. Saban Saulic - Volim te ja b6. Saban Saulic - Tuzno vjetri gorom viju
Saban Saulic 1976-3 - Ti si sada srecna ans.Boki Milosevic (a1,a3,b2) ans.Branimir Djokic (a2,a3,a4,b1,b3,b4,) PGP RTB - Lp 1401, Cas. NK 10 208
a1. Saban Saulic - Ti si sada srecna a2. Saban Saulic - Gore pisma,svedoci ljubavi a3. Saban Saulic - Voleo sam tvoje plave oci a4. Saban Saulic - Tamo kod najdaljih brda a5. Saban Saulic - Kad ljubavi dodje kraj
b1. Saban Saulic - Na stolu pismo od majke b2. Saban Saulic - Verovah ti b3. Saban Saulic - Ti motiku,a ja plug b4. Saban Saulic - Ah meraka u veceri rane b5. Saban Saulic - Necu zbog nje da se kajem
Saban Saulic 1978-3 - Dodji da ostarimo zajedno ans. branimira Djokica i nar. ork. 'Romalen', RTB LP 11-1500
a1. Saban Saulic - Sanela a2. Saban Saulic - Lijepi dani mog djetinjstva a3. Saban Saulic - Moj zivote, drug mi nisi bio a4. Saban Saulic - Svrati, rece covjek a5. Saban Saulic - Danima te cekam
b1. Saban Saulic - Zivot me vodi sudjenoj zeni b2. Saban Saulic - Dodji da ostarimo zajedno b3. Saban Saulic - Oprosti mi ako mozes b4. Saban Saulic - Jedna zena srece zeljna
Saban Saulic 1979-3 - Sudbina je moja u rukama njenim ans.Ljubise Pavkovica, PGP RTB - NK 10463
a1. Saban Saulic - Na njenom vencanju a2. Saban Saulic - S' namerom dodjoh u veliki grad a3. Saban Saulic - Ja u Sabac nocas idem a4. Saban Saulic - Sudbina je moja u rukama njenim
b1. Saban Saulic - Vrati se kuci , pise babo stari b2. Saban Saulic - Hajdemo nekud iz ovog grada b3. Saban Saulic - Covek lutalica b4. Saban Saulic - Zbog tebe sam postao takav
Saban Saulic 1980-1 - Ponovo smo na pocetku srece ans. Dragana Aleksandrica, PGP RTB - Lp 2310023, cas.S 110602
a1. Saban Saulic - Na njenom vjencanju a2. Saban Saulic - Pruzi ruku pomirenja a3. Saban Saulic - Jedna noc, jedna luda noc a4. Saban Saulic - Ja necu nista podeljeno
b1. Saban Saulic - Ponovo smo na pocetku srece b2. Saban Saulic - Sta ucini, sunce moje b3. Saban Saulic - Hajdemo nekud iz ovog grada b4. Saban Saulic - Hej,zivote moja reko
Saban Saulic 1981-3 - Meni je s tobom sreca obecana ans.Mirka Kodica, Jugodisk - LPD 0060,Cas. BDN 185
a1. Saban Saulic - Meni je s tobom sreca obecana a2. Saban Saulic - Omer i Merima a3. Saban Saulic - Nek te u zdravlju zatekne pismo a4. Saban Saulic - Ljubim, ljubim
b1. Saban Saulic - Sneg je opet Snezana b2. Saban Saulic - Jedina moja b3. Saban Saulic - A gde smo sada b4. Saban Saulic - Zanele me oci njene
Saban Saulic 1982-1 - Sve sam s tobom izgubio ans.Mirka Kodica,Jugodisk LPD 0100,Cas. BDN 0260
a1. Saban Saulic - Sve sam s tobom izgubio a2. Saban Saulic - Velika je sreci cena a3. Saban Saulic - To je bila ljubav a4. Saban Saulic - Ja sam nasem sinu i otac i majka a5. Saban Saulic - Dodji nam sine u goste
b1. Saban Saulic - Svetlana b2. Saban Saulic - Lepo moje oko plavo b3. Saban Saulic - Dve su zene ispred mene b4. Saban Saulic - Miluju me tvoji prsti mali b5. Saban Saulic - Stari druze idemo dalje
Saban Saulic 1984-1 - Tebi ne mogu da kazem ne ans.Mirka Kodica, Jugodisk - LPD-0155, ULP-1357, Cas BDN 0395
a1. Saban Saulic - Tebi ne mogu da kazem ne a2. Saban Saulic - Odlazis, odlazis a3. Saban Saulic - Prevarih se, izgubih te a4. Saban Saulic - Ne placi duso
b1. Saban Saulic - Ako me trazis b2. Saban Saulic - Vidjas li mi staru ljubav b3. Saban Saulic - Ti nisi bila za mene b5. Saban Saulic - Tri sina junaka
a1. Saban Saulic - Kafanska noc a2. Saban Saulic - Gordana a3. Saban Saulic - Vojnicka pesma a4. Saban Saulic - Zasto Ibre nema medju nama a5. Saban Saulic - Srecno ti bilo
b1. Saban Saulic - Nocas mi se s tobom spava b2. Saban Saulic - Prikrascu se tebi pod prozore b3. Saban Saulic - Kraljice, srca moga b4. Saban Saulic - To mozes samo ti b5. Saban Saulic - Hvala ti za ljubav
Saban Saulic 1986-1 - Kad bi casa znala ork.Mirka Kodica, Jugodisk - LPD 0303, Cas. BDN 0820
a1. Saban Saulic - Kad bi casa znala a2. Saban Saulic - Dodji za bolje sutra a3. Saban Saulic - Nikom te ne dam a4. Saban Saulic - Majcina pesma a5. Saban Saulic - Ti si oluja
b1. Saban Saulic - Laku noc ljubavi b2. Saban Saulic - Ti si za mene rodjena b3. Saban Saulic - Jos uvek sam isti b4. Saban Saulic - To je zena koju zelim b5. Saban Saulic - Lovacko ribolovacka pesma
Saban Saulic 1986-2 - Biseri Narodne Muzike Sarajevo-disk - SBK 1187 - Vanredni album
a1. Saban Saulic - Ah, meraka u veceri rane a2. Saban Saulic - Sta cu kuci tako rano a3. Saban Saulic - Tuzno vjetri gorom viju a4. Saban Saulic - Gdje ces biti lijepa Kejo a5. Saban Saulic - Na djerdjefu vezak veze Fata
b1. Saban Saulic - Na prijestolju sjedi sultan b4. Saban Saulic - Hej Munira, gdje ti je Muharem b3. Saban Saulic - Niz polje idu babo sejami b4. Saban Saulic - Nigdje zore ni bijela dana b5. Saban Saulic - Prosetali sabacki trgovci
Saban Saulic 1987-1 - Kralj boema veruje u ljubav Sarajevo disk - SBK 0187
a1. Saban Saulic - Verujem u ljubav a2. Saban Saulic - Zaljubljen sam majko a3. Saban Saulic - Svadbarska pesma a4. Saban Saulic - Ziveli a5. Saban Saulic - Kralj boema
b1. Saban Saulic - Bol bolujem b2. Saban Saulic - Tri bokala za tri druga b3. Saban Saulic - Marijana b4. Saban Saulic - Nema vise fijakera b5. Saban Saulic - Gde je moj drug Misa
a1. Saban Saulic - Najlepsa zeno vremena svih a2. Saban Saulic - Plave kose a3. Saban Saulic - Kad bi casa znala a4. Saban Saulic - Ne placi duso
b1. Saban Saulic - Lepotica grada b2. Saban Saulic - Ti si za mene rodjena b3. Saban Saulic - Kafanska noc b4. Saban Saulic - Nocas mi se s tobom spava
Saban Saulic 1988-1 - Samo Za Nju ork.Zorana Djordjevica,Jugodisk - LPD 0422,Casю BDN 3260
a1. Saban Saulic - Samo za nju a2. Saban Saulic - Ti si meni i nemoc i moc a3. Saban Saulic - Kafanac a4. Saban Saulic - S tobom je sreca a5. Saban Saulic - Dajem ti sve
b1. Saban Saulic - Duso moja, sreco moja b2. Saban Saulic - Ljubavi, veruj mi b3. Saban Saulic - Nocna ptico, varalico b4. Saban Saulic - Lek za dusu b5. Saban Saulic - Sanjam zenu s malisanom
Saban Saulic 1988-2 - Vreme za zaljubljene ork.Mirka Kodica, Jugodisk - LPD-0477, BDN 3444
a1. Saban Saulic - Avantura a2. Saban Saulic - Vreme za zaljubljene a3. Saban Saulic - Pricuvaj se mala a4. Saban Saulic - Rodjena si za mene a5. Saban Saulic - Draga moja
b1. Saban Saulic - Procvetala ljubicica b2. Saban Saulic - Ljubav je velika tajna b3. Saban Saulic - Prodje zivot kao san b4. Saban Saulic - Bolujem ti duso b5. Saban Saulic - Gledaju nas zagrljene
Saban Saulic 1989-1 - Ljubav je pesma i mnogo vise ork.Mice Nikolica,Jugodisk - LPD 0505, BDN 3580
a1. Saban Saulic - Hajde sreco moja a2. Saban Saulic - Ljubav je pesma i mnogo vise a3. Saban Saulic - Marina a4. Saban Saulic - Ljubavi vrati se a5. Saban Saulic - Voleo sam samo tebe
b1. Saban Saulic - Izdrzi moj bol b2. Saban Saulic - Hej Jano, Jano b3. Saban Saulic - Otisla si tugo moja b4. Saban Saulic - Pijem i pevam b5. Saban Saulic - Zauvek srecni bili
Saban Saulic 1990-1 - Pomozi mi druze, pomozi mi brate muz.prod.Kemis, Diskos - CDD 0009, LPD 20001599, Cas KD 3000 1784
a1. Saban Saulic - Pomozi mi druze, pomozi mi brate a2. Saban Saulic - Sine a3. Saban Saulic - Prestacu da verujem u ljubav a4. Saban Saulic - Hej ljubavi nesebicna a5. Saban Saulic - Golubica
b1. Saban Saulic - Eh, sto nisam lancic mali b2. Saban Saulic - Dve duse b3. Saban Saulic - Zasto nismo zajedno b4. Saban Saulic - Lelo djavole b5. Saban Saulic - Bolestan sam, a nije mi nista
01. Saban Saulic - Opasna si kao kobra 02. Saban Saulic - Nemaa smrti do sudjena dana 03. Saban Saulic - Znam ti bolnu tacku 04. Saban Saulic - Da je tu 05. Saban Saulic - Bio sam pijanac 06. Saban Saulic - Andjeoska vrata 07. Saban Saulic - Uvenuce narcis beli 08. Saban Saulic - O prosio bi s njom 09. Saban Saulic - Pesmo moja nepevana 10. Saban Saulic - Cija li je ono mala
Saban Saulic 1994 - Ljubavna drama ork.Mice Nikolica,EMBEX - MBCD 001,Lp C 03947,Cas EMBEX MB 100,Cas PGP RTS 505751
01. Saban Saulic - Ljubav nije dug 02. Saban Saulic - Hajde mala da pravimo lom 03. Saban Saulic - Majko sve ti oprostam 04. Saban Saulic - Moja nevero 05. Saban Saulic - U nadanju zivi se i mre 06. Saban Saulic - Pijem a nisam pijanica 07. Saban Saulic - Ljubavna drama 08. Saban Saulic - Ne cekaj skitnicu 09. Saban Saulic - Srno moja 10. Saban Saulic - Ruza nebeska 11. Saban Saulic - Nema sela bez seljaka 12. Saban Saulic - Privlacis me
01. Saban Saulic - Devojcice moja 02. Saban Saulic - Hocu s tobom parce raja 03. Saban Saulic - Ljubavno ludilo 04. Saban Saulic - Volim da volim 05. Saban Saulic - Ko je taj 06. Saban Saulic - O njoj se prica svasta 07. Saban Saulic - Takav je Kole 08. Saban Saulic - Tvoja jakna 09. Saban Saulic - Ja nisam andjeo 10. Saban Saulic - Volim te vise od sebe
Saban Saulic 1996-2 - Tebi, koja si otisla ork.Mice Nikolica,ZaM CD 085,Cas AK 085
01. Saban Saulic - Tebi, koja si otisla 02. Saban Saulic - Ona voli zivot 03. Saban Saulic - Kada tebe nema 04. Saban Saulic - Jednu noc si drugom dala 05. Saban Saulic - Smeker 06. Saban Saulic - Lj od ljbubavi 07. Saban Saulic - Ne gledaj u meni pijanca i slabica 08. Saban Saulic - Anka 09. Saban Saulic - Eh da nije san 10. Saban Saulic - Kolovodja djavo
Saban Saulic 1997-2 - Ljubav je slatka robija ork.Mice Nikolica,Renome-Cd ?,Cas PGP RTS 508981
01. Saban Saulic - Ljubav je slatka robija 02. Saban Saulic - Sve mi uzmi, dusu nemoj 03. Saban Saulic - Dado moja, Dado 04. Saban Saulic - Princ na konju belom 05. Saban Saulic - Kradljivac 06. Saban Saulic - Hajde moja vilo 07. Saban Saulic - Uzbudii me 08. Saban Saulic - Nikad robom 09. Saban Saulic - O Ilda 10. Saban Saulic - Ako si more bicu ti brod
Saban Saulic 2001-1 - Nema nista majko od tvoga veselja Grand Produkcion - CD 109
01. Saban Saulic - Eno, eno 02. Saban Saulic - Nema nista majko od tvoga veselja 03. Saban Saulic - Neobicna kao ti 04. Saban Saulic - Elena 05. Saban Saulic - Samo neka Cira svira 06. Saban Saulic - Moja malena 07. Saban Saulic - Pati, veni ko svi ostavljeni 08. Saban Saulic - Sejo moja 09. Saban Saulic - Srce si mi ukrala 10. Saban Saulic - Ana
Saban Saulic 2002-1 - Kralj i sluga Grand Produkcion - CD 183
01. Saban Saulic - Kralj i sluga 02. Saban Saulic - Gde ste braco pijanci 03. Saban Saulic - Daj mi Boze 04. Saban Saulic - Moja maljanka 05. Saban Saulic - Ti me varas najbolje 06. Saban Saulic - Mogu da te kunu 07. Saban Saulic - Ona mi je svo bogastvo 08. Saban Saulic - Lepotica, sirotica