Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
Zika Ivkovic 1983 - Volis li me isto kao nekad 04.01.1983, ork. Tomice Miljica, Jugoton LSY 61733 / CAY 1155
01. Siromah sam al sam besan 02. Po selu se prica 03. Volim 04. Dve devojke volim 05. Ja i moja Maja 06. Dok sam momak, sto da biram 07. Volis li me isto kao nekad 08. Ja volim, majko, ciganku 09. Garavuso moja 10. Sutra, kad cujes zvona
TIM DVORCAFE ≠===========≠
milan08 Administrator
Broj poruka : 14605 Points : 36972 Reputation : 31 Datum upisa : 13.11.2011
Zika Ivkovic 1988 - Sto boli kad pogresno srce zavoli 23.11.1988, ork. Zorana Djordjevica, Suzy LP 517
01. Sto boli kad pogresno srce zavoli 02. Mnogo zena, mnogo vatre 03. Nemoj suzo 04. Nemam oca, nemam majke 05. Da ja umem 06. Ljubavi moja jedina 07. Ti si mi uzela radost 08. Imas lepu maramicu
milan08 Administrator
Zika Ivkovic 1993 - Krcmi krcmo moje dane ZAM CD 023
01. Krcmi krcmo moje dane 02. Ti si bila 03. Znas li sta si ucinila 04. Cigani mi sviraju 05. Ja bez tebe ne mogu ziveti 06. Ja volim, majko, ciganku 07. Sutra kad cujes zvona 08. Po selu se prica 09. Samacka tuga 10. Volis li me isto kao nekad
bilogorac likes this post
milan08 Administrator
01. Slobodan Ilic Boban - Ramo, Ramo 02. Zoran Gajic - Rastao sam pored dunava 03. Silvana Armenulic - Sama sam 04. Zika Ivkovic - Volis li me isto kao nekad 05. Jovica Simic - Ne zalite mene 06. Predrag Zivkovic Tozovac - Madjarica 07. Novica Negovanovic - Pocet cemo sve iznova 08. Natasa Vladetic - Plac bez suza 09. Zoran Kalezic - U nedelju udajes se 10. Meho Puzic - Zena prijatelja mog
milan08 Administrator
01. Novica Negovanovic - Ti andjeo, a ja djavo 02. Tri prelje - Traktorce 03. Trajko Ajdarevic Tahir - Mangala 04. Silvana Armrnulic - Zaplakace stara majka 05. Zika Ivkovic - Ja volim, majko, ciganku 06. Zoran Kalezic - Dodji sine pa se zeni 07. Slobodan Ilic Boban - Mina 08. Nada Obric - Ko je kriv za moju tugu 09. Meho Puzic - Molicu je da se vrati 10. Milan Babic - Momce mangupce
milan08 Administrator