Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
Zeljko Golik - Grijesnica.mp3 Zeljko Golik - Kafana Mi Sudbina.mp3 Zeljko Golik - Kunem Te.mp3 Zeljko Golik - Ne Treba Mi Vino.mp3 Zeljko Golik - Ne Zalim Sto Starim.mp3 Zeljko Golik - Nije Kraj Svijeta.mp3 Zeljko Golik - Nije Ona Kriva Majko.mp3 Zeljko Golik - Nino Nino.mp3
Poslednji izmenio Rica dana 26.10.20 16:20, izmenjeno ukupno 1 puta
rockabilly likes this post
Rica Webmaster
Broj poruka : 11407 Points : 21529 Reputation : 12 Datum upisa : 21.02.2013
Zeljko Golik - Kako Sada Zivis.mp3 Zeljko Golik - Moja Mala.mp3 Zeljko Golik - Mozda Ljubav Ne Postoji.mp3 Zeljko Golik - Nije Prvi Put.mp3 Zeljko Golik - Recka.mp3 Zeljko Golik - Sad Mi Kazes.mp3 Zeljko Golik - Samo Brda I Planine.mp3 Zeljko Golik - Sto U Meni Vidis Ti.mp3 Zeljko Golik - Zora Svanjava.mp3
Poslednji izmenio Rica dana 26.10.20 16:20, izmenjeno ukupno 1 puta
Rica Webmaster
Zeljko Golik - Ako ti kazu (RMX).mp3 Zeljko Golik - Case lomim.mp3 Zeljko Golik - Gledam tudu zenu.mp3 Zeljko Golik - Idi, idi, idi od mene.mp3 Zeljko Golik - Jednom u zivotu.mp3 Zeljko Golik - Kad zamirisu jorgovani (RMX).mp3 Zeljko Golik - Moze covjek da promasi.mp3 Zeljko Golik - Oci boje kestena - dance mix.mp3 Zeljko Golik - Oci boje kestena.mp3 Zeljko Golik - Oci su moje mutne od dima.mp3 Zeljko Golik - Otisla Je Danijela.mp3 Zeljko Golik - Plava zena topla zima.mp3 Zeljko Golik - Prodje ljeto trideseto.mp3 Zeljko Golik - Sve je moje tvoje.mp3
Poslednji izmenio Rica dana 26.10.20 16:22, izmenjeno ukupno 1 puta
rockabilly and donbalog like this post
Rica Webmaster
Zeljko Golik - 24 Sata.mp3 Zeljko Golik - I zanesen tom ljepotom.mp3 Zeljko Golik - Jana.mp3 Zeljko Golik - Lud za tobom.mp3 Zeljko Golik - Ne bolujem.mp3 Zeljko Golik - Nepomaze Staro Vino.mp3 Zeljko Golik - Oprostajno vece.mp3 Zeljko Golik - Padala je kisa toga Dana.mp3 Zeljko Golik - Prokleta je Violin.mp3 Zeljko Golik - Staro vino.mp3 Zeljko Golik - Sto mi noci nemaju svanuca.mp3 Zeljko Golik - Zemlja tvrda.mp3
Rica Webmaster
Zeljko Golik - Ako ti kazu.mp3 Zeljko Golik - Crno vino i crna kosa.mp3 Zeljko Golik - I tebe sam sit kafano.mp3 Zeljko Golik - Jutros mi je ruza procvjetala.mp3 Zeljko Golik - Koliko te volim.mp3 Zeljko Golik - Kuco Stara.mp3 Zeljko Golik - Lovac.mp3 Zeljko Golik - Samo tebe voli.mp3 Zeljko Golik - Sretan ti bozic.mp3 Zeljko Golik - Sta cu kad te volim.mp3 Zeljko Golik - Ti za ljubav nisi rodjena.mp3
FuiStar Aktivan član
Broj poruka : 105 Points : 161 Reputation : 0 Datum upisa : 20.07.2012