Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
Broj poruka : 11407 Points : 21529 Reputation : 12 Datum upisa : 21.02.2013
Naslov: Leteci Odred - Kolekcija 20.11.18 13:25
Leteci Odred - 1992 - Medu zvijezdama
Leteci Odred - Jedan, Dva, Tri.mp3 Leteci Odred - Kako Da Te Ne Volim.mp3 Leteci Odred - Kao Stari Moj.mp3 Leteci Odred - Medju Zvijezdama.mp3 Leteci Odred - Moje Misli Tebi Odlaze.mp3 Leteci Odred - Neka Neveni Ne Venu.mp3 Leteci Odred - Samo Poljubac I Broj.mp3 Leteci Odred - U Mojim Venama.mp3 Leteci Odred - Zlocin I Kazna.mp3
dekiman and prle1969 like this post
Rica Webmaster
Leteci Odred - Davno Bilo Je.mp3 Leteci Odred - Heroji Ne Plau.mp3 Leteci Odred - Ja Se Budim.mp3 Leteci Odred - Jedan Dva Tri.mp3 Leteci Odred - Kada Odletim.mp3 Leteci Odred - Kako Da Te Ne Volim.mp3 Leteci Odred - Kao Stari Moj.mp3 Leteci Odred - Meu Zvijezdama.mp3 Leteci Odred - Na Kraju Balade.mp3 Leteci Odred - Nek' Nam Se Tijela Prepolove.mp3 Leteci Odred - Neka Neveni Ne Venu.mp3 Leteci Odred - Pjevaj Kao Ja.mp3 Leteci Odred - Samo Ona Zna.mp3 Leteci Odred - Samo Poljubac I Broj.mp3 Leteci Odred - Sjeverni Ljuti Bogovi.mp3 Leteci Odred - U Mojim Venama.mp3 Leteci Odred - U Mojoj Glavi Ima Sudara.mp3 Leteci Odred - Zloin I Kazna.mp3
TIM DVORCAFE ≠===========≠
Rica Webmaster
Leteci Odred - A Bez Vina.mp3 Leteci Odred - Carolija.mp3 Leteci Odred - Kao Ja Ne Kuzim.mp3 Leteci Odred - Moja Ljubavi.mp3 Leteci Odred - Nije Bilo Meni Lako.mp3 Leteci Odred - Od Prevlake Do Dunava.mp3 Leteci Odred - Teta.mp3 Leteci Odred - Uzalud Je Mjesecina.mp3 Leteci Odred - Veceras Je Duso Rodjendan Tvoj.mp3 Leteci Odred - Zbog Tebe Bih Ostavio Druge.mp3
mahesh likes this post
Rica Webmaster
Leteci Odred - A Bez Vina.mp3 Leteci Odred - Hajde Cigane.mp3 Leteci Odred - Ja Se Budim.mp3 Leteci Odred - Jedan, Dva, Tri.mp3 Leteci Odred - Kao Ja Ne Kužim.mp3 Leteci Odred - Kao Stari Moj.mp3 Leteci Odred - Kuda Ide Ovaj Vlak.mp3 Leteci Odred - Na Kraju Balade.mp3 Leteci Odred - Neka Neveni Ne Venu.mp3 Leteci Odred - Od Prevlake Do Dunava.mp3 Leteci Odred - Sanjao Sam Nocas Moju Ružicu.mp3 Leteci Odred - Sjeverni Ljuti Bogovi.mp3 Leteci Odred - U Mojoj Glavi Ima Sudara.mp3 Leteci Odred - Uzalud Je Mjesecina.mp3
Rica Webmaster
Leteci Odred - Ako Ti Nizbrdo Krene.mp3 Leteci Odred - Evo Stojim Tu, Pred Vratima.mp3 Leteci Odred - Neka Veselo Je (A Svijet Može I Propasti).mp3 Leteci Odred - Nisam Plak'o, Majke Mi.mp3 Leteci Odred - Priznajem.mp3 Leteci Odred - Pusti Sada Price.mp3 Leteci Odred - Rastanjak.mp3 Leteci Odred - Vrijeme.mp3 Leteci Odred - Zbog Tebe Oženit Se Necu.mp3 Leteci Odred - Život Je Tako Kratak.mp3
Rica Webmaster
Leteci Odred - Ako Više Nemam Tebe.mp3 Leteci Odred - Daj Mi Sebe.mp3 Leteci Odred - E Moj Kume (Nisu Više Iste Curice).mp3 Leteci Odred - Hej Lutkice.mp3 Leteci Odred - Još Jednom Tamara.mp3 Leteci Odred - Kao Ti.mp3 Leteci Odred - Ne Pitaj Me.mp3 Leteci Odred - Tebi Mogu Reci Sve.mp3 Leteci Odred - Vristao Bih Cijele Noci.mp3 Leteci Odred - Žao Mi Je.mp3
Rica Webmaster
Leteci Odred - A Bez Vina _ Uzalud Je Mjesecina (Live).mp3 Leteci Odred - Daj Mi Sebe (Live).mp3 Leteci Odred - Hajde Cigane (Live).mp3 Leteci Odred - Hajde Ne Laži Meni (Live).mp3 Leteci Odred - Hej Lutkice (Live).mp3 Leteci Odred - Ja Sam Mali Mate (Live).mp3 Leteci Odred - Još Jednom Tamara (Live).mp3 Leteci Odred - Kao Ja Ne Kužim (Live).mp3 Leteci Odred - Lijepa Naša Puna Odlikaša (Live).mp3 Leteci Odred - Neka Neveni Ne Venu (Live).mp3 Leteci Odred - Neka Veselo Je (Live).mp3 Leteci Odred - Od Prevlake Do Dunava (Live).mp3 Leteci Odred - Priznajem (Live).mp3 Leteci Odred - Sanjao Sam Moju Ružicu (Live).mp3 Leteci Odred - Tebi Mogu Reci Sve (Live).mp3 Leteci Odred - Veceras Je Dušo Rodendan Tvoj (Live).mp3 Leteci Odred - Žao Mi Je (Live).mp3
Rica Webmaster
Leteci Odred - Bez Obaveza.mp3 Leteci Odred - Dajem Ti Srce.mp3 Leteci Odred - Ima Boga.mp3 Leteci Odred - Jutro Poslije Brijanja.mp3 Leteci Odred - Kako Da Ne.mp3 Leteci Odred - Ljubav Nije Matematika.mp3 Leteci Odred - Moja Jana.mp3 Leteci Odred - Volim Te Najvise Na Svijetu.mp3 Leteci Odred - Zaboravi.mp3 Leteci Odred - Zivot U Zivo.mp3
Rica Webmaster
Leteci Odred - A Bez Vina.mp3 Leteci Odred - Ako Ti Niz Brdo Krene (2010).mp3 Leteci Odred - Bez Obaveza.mp3 Leteci Odred - Dok Se Kunes.mp3 Leteci Odred - Ima Boga.mp3 Leteci Odred - Ja Sam Mali Mate (Live).mp3 Leteci Odred - Jutro Poslije Brijanja.mp3 Leteci Odred - Kao Stari Moj (2010).mp3 Leteci Odred - Lijepa Je Nasa Puna Odlikasa.mp3 Leteci Odred - Ljubav Nije Matematika.mp3 Leteci Odred - Neka Neveni Ne Venu (2010).mp3 Leteci Odred - Priznajem.mp3 Leteci Odred - Sta Je Tu Je.mp3 Leteci Odred - Suze Vojnicke.mp3 Leteci Odred - Tebi Mogu Reci Sve (Live).mp3 Leteci Odred - Teta.mp3 Leteci Odred - Vristao Bih Cijele Noci.mp3 Leteci Odred - Zbog Tebe Ozeniti Se Necu.mp3
Rica Webmaster
Ivana Banfic, Leteci Odred - Priznaj Mi.mp3 Leteci Odred - Dao Sam Ti Dušu.mp3 Leteci Odred - Dok Se Kuneš.mp3 Leteci Odred - Lažem Kao Dijete.mp3 Leteci Odred - Ljubavi.mp3 Leteci Odred - Možeš Ti Sve Što Hoceš.mp3 Leteci Odred - Svaki Dan Je S Tobom Poseban.mp3 Leteci Odred - Volim Te Još.mp3 Leteci Odred, Kristijan Rahimovski - Studeni.mp3 Leteci Odred, Mejaši - Zorica.mp3 Leteci Odred, Željko Bebek, Kumovi - Cini Mi Se Brate.mp3
Rica Webmaster
Leteci Odred - Hajde Cigane.mp3 Leteci Odred - Ja Se Budim.mp3 Leteci Odred - Jesam Li Za Tebe Bio Ja.mp3 Leteci Odred - Kao Ja Ne Kužim.mp3 Leteci Odred - Kao Stari Moj.mp3 Leteci Odred - Kuda Ide Ovaj Vlak.mp3 Leteci Odred - Lijepa Je Naša Puna Odlikaša.mp3 Leteci Odred - Na Kraju Balade.mp3 Leteci Odred - Neka Zna.mp3 Leteci Odred - Od Prevlake Do Dunava.mp3 Leteci Odred - Pjevaj Kao Ja.mp3 Leteci Odred - Policija Trenira Strogocu.mp3 Leteci Odred - Sanjao Sam Moju Ružicu.mp3 Leteci Odred - Sjeverni Ljuti Bogovi.mp3 Leteci Odred - Tople Veceri.mp3 Leteci Odred - U Mojoj Glavi Ima Sudara.mp3 Leteci Odred - Uzalud Je Mjesecina.mp3 Leteci Odred - Veceras Je Dušo Rodendan Tvoj.mp3 Leteci Odred - Zbog Tebe Bih Ostavio Druge.mp3
sirke1234 Aktivan član
Broj poruka : 35 Points : 43 Reputation : 0 Datum upisa : 22.02.2019
01. Uspomene 02. Jos Jednom Me Spasi 03. Hajde Reci Mi 04. Non Stop 05. Hrabro Srce 06. Posteno Do Kraja 07. Jedina Od Svih 08. Stisnut Cu Zube 09. Nizem Dane 10. Sve Na Ljubav Mirise Ft. Tragovi 11. Charlie Sheen Ft. Ulica Kestena 12. Sto Mi Lutko Radis Ft D'Beni Band
mp3/320
brus987 Aktivan član
Broj poruka : 13 Points : 13 Reputation : 0 Datum upisa : 23.11.2020