Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
Rizo Hamidovic - Bez Tebe Prazan Je Dom.mp3 Rizo Hamidovic - Crna Zeno.mp3 Rizo Hamidovic - Ljubicice Za Tebe.mp3 Rizo Hamidovic - Mino, Mino.mp3 Rizo Hamidovic - Moja Si Ljubav.mp3 Rizo Hamidovic - Podstanar.mp3 Rizo Hamidovic - Svako Se Nekome Nada.mp3 Rizo Hamidovic - Zasto Te Dugo Nema.mp3
TIM DVORCAFE ≠===========≠
Lebowski and Bigly like this post
Rica Webmaster
Broj poruka : 11407 Points : 21529 Reputation : 12 Datum upisa : 21.02.2013
Rizo Hamidovic - Bez Tebe Prazan Je Dom.mp3 Rizo Hamidovic - Dugo Te, Dugo Ocekujem.mp3 Rizo Hamidovic - Kako Da Te Volim.mp3 Rizo Hamidovic - Ljubi Me.mp3 Rizo Hamidovic - Ljubicice Za Tebe.mp3 Rizo Hamidovic - Mino, Mino.mp3 Rizo Hamidovic - Moja Si Ljubav.mp3 Rizo Hamidovic - Razbij Case, Razbij Tugu.mp3 Rizo Hamidovic - Sad Mi Trebas.mp3 Rizo Hamidovic - Svako Se Nekom Nada.mp3 Rizo Hamidovic - Ti Si Meni Sve Sto Imam.mp3 Rizo Hamidovic - Zasto Te Dugo Nema.mp3
Bigly likes this post
Rica Webmaster
Rizo Hamidovic - A, Ko Je Kriv.mp3 Rizo Hamidovic - Aman Ja.mp3 Rizo Hamidovic - Koga Da Volim.mp3 Rizo Hamidovic - Leti Leti Sokole.mp3 Rizo Hamidovic - Neznam Ja.mp3 Rizo Hamidovic - Paticu samo ja.mp3 Rizo Hamidovic - Pjesma Babi.mp3 Rizo Hamidovic - Ti Si Moja Sva.mp3 Rizo Hamidovic - Varalica.mp3
Rica Webmaster
Rizo Hamidovic - Bolujem Ti.mp3 Rizo Hamidovic - Da Si Mala, Da Si.mp3 Rizo Hamidovic - Ja Sa Tugom , Ti Sa Drugim.mp3 Rizo Hamidovic - Lafica.mp3 Rizo Hamidovic - Proslo Vrijeme Za Dileme.mp3 Rizo Hamidovic - Ruzan San.mp3 Rizo Hamidovic - Svadba.mp3 Rizo Hamidovic - To Nije To.mp3 Rizo Hamidovic - Vatra.mp3 Rizo Hamidovic - Zazeljeh Se Rodnog Kraja.mp3
Rica Webmaster
Rizo Hamidovic - Bolujem ti .mp3 Rizo Hamidovic - Da si mala,da si .mp3 Rizo Hamidovic - Ja sa tugom, ti sa drugim .mp3 Rizo Hamidovic - Lafica .mp3 Rizo Hamidovic - Proslo vrijeme za dileme.mp3 Rizo Hamidovic - Ruzan san .mp3 Rizo Hamidovic - Svadba .mp3 Rizo Hamidovic - To nije to .mp3 Rizo Hamidovic - Vatra .mp3 Rizo Hamidovic - Zazeljeh se rodnog kraja.mp3
Rica Webmaster
Rizo Hamidovic - Gdje si ti.mp3 Rizo Hamidovic - Gorka uspomena.mp3 Rizo Hamidovic - Lazni biser.mp3 Rizo Hamidovic - Nije da nije.mp3 Rizo Hamidovic - Premalo je reci hvala.mp3 Rizo Hamidovic - Sabah zora.mp3 Rizo Hamidovic - Ti si moj bol.mp3 Rizo Hamidovic - Zasto se foliras.mp3 Rizo Hamidovic - Zasto smo se rastali.mp3
Rica Webmaster
Rizo Hamidovic - Bosna Mi je Prodana.mp3 Rizo Hamidovic - Hadzina Fato.mp3 Rizo Hamidovic - Ja Spremih Baba.mp3 Rizo Hamidovic - Poletjela Dva Goluba.mp3 Rizo Hamidovic - Raslo Mi Je Badem Drvo.mp3 Rizo Hamidovic - Ruse Kose Imas Ti.mp3 Rizo Hamidovic - Sred Novog Pazara.mp3 Rizo Hamidovic - Tri Su Ptice Lastavice.mp3 Rizo Hamidovic - U Basti Mi Badem Drvo.mp3 Rizo Hamidovic - Zbog Stambola.mp3
Rica Webmaster
Rizo Hamidovic - Ajse ajse.mp3 Rizo Hamidovic - Anadolka.mp3 Rizo Hamidovic - Bajram ide Bajramu se nadam.mp3 Rizo Hamidovic - Kaduna.mp3 Rizo Hamidovic - Knjige pisu gusinjske djevojke.mp3 Rizo Hamidovic - Moja draga moja mila.mp3 Rizo Hamidovic - Oj golube moj golube.mp3 Rizo Hamidovic - Ostala rabka mlada udovica.mp3 Rizo Hamidovic - Pile moje malo.mp3 Rizo Hamidovic - Polecela dva vrana gavrana.mp3 Rizo Hamidovic - Prebrojana ljeta.mp3
Zlatna Kolekcija Disc 2
Rizo Hamidovic - Bosna mi je prodana.mp3 Rizo Hamidovic - Hadzina Fato.mp3 Rizo Hamidovic - Ja spremih baba.mp3 Rizo Hamidovic - Poletjela dva Goluba.mp3 Rizo Hamidovic - Raslo mi je badem drvo.mp3 Rizo Hamidovic - Ruse kose imas.mp3 Rizo Hamidovic - Sred Novog Pazara.mp3 Rizo Hamidovic - Tri su ptice lastavice.mp3 Rizo Hamidovic - U basti mi badem drvo.mp3 Rizo Hamidovic - Zbog Stambola.mp3
Musafir likes this post
Rica Webmaster