Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
Runjic Zdenko - Prozor Kraj Ðardina 1962. - 1999 CD 1
Cetinic Meri - Lastavica.mp3 Goran Karan - Lipa Si, Lipa.mp3 Goran Karan - Prozor Kraj Ðardina.mp3 Jasna Zlokic - Addio Bella.mp3 Josipa Lisac - Kapetane Moj.mp3 Kero Nenad, Matesic Bepo, Ivic Ante - Splitski Tango.mp3 Kesovija Tereza - Suncane Fontane.mp3 Krunoslav Kico Slabinac - Cvijet Cežnje.mp3 Lado, Lado Leskovar - Potraži Me U Predgradu.mp3 Magazin - Manuela.mp3 Meri Cetinic - Cetri Staduna.mp3 Milo Hrnic - Slade Od Vina.mp3 Miso Kovac - Bijela Lada.mp3 Miso Kovac - Ja Ne Mogu Drugo Nego Da Je Ljubim.mp3 Oliver Dragojevic - Picaferaj.mp3 Tereza Kesovija - Dalmatinko.mp3 Tereza Kesovija - Nježne Strune Mandoline.mp3 Tereza Kesovija - Rusticana.mp3 Vice Vukov - Pismo Cali.mp3 Zrinka - Srce Od Zlata.mp3
Runjic Zdenko - Prozor Kraj Ðardina 1962. - 1999 CD 2
Arsen Dedic - Covjek Od Soli.mp3 Ðordi Peruzovic - Balada O Tovaru.mp3 Goran Karan - Od Ljubavi San Duša Ranjena.mp3 Josipa Lisac - Oluja.mp3 Kozjak Mladen - Bila Si Daleko.mp3 Krunoslav Kico Slabinac - Lamento.mp3 Krunoslav Kico Slabinac - Zlatni Snovi.mp3 Magazin - Dva Zrna Grožda.mp3 Matko Jelavic - Ciribiribela Kokola.mp3 Meri Cetinic - Nina Nana.mp3 Meri Cetinic - U Prolazu.mp3 Miso Kovac - Vrbe.mp3 Novi Fosili - Diridonda.mp3 Šinkovic Maruška - Dani Ca I Nima.mp3 Tereza Kesovija - Cakule O Siromajima.mp3 Tereza Kesovija - I Ni Me Stra'.mp3 Tereza Kesovija - Švora.mp3 Trio Tividi - Ferali.mp3 Zbor Hrt - Galeb I Ja.mp3 Zrinka - Moja Jube.mp3
Poslednji put izmenio Rica dana 06.03.23 19:26, izmenio ukupno 2 puta
Rica Webmaster
Broj poruka : 11407 Points : 21529 Reputation : 12 Datum upisa : 21.02.2013
Davor Dragojevic - Molitva Za Magdalenu.mp3 Doris Dragovic - Ja Ne Mogu Drugo Nego Da Je Ljubim.mp3 Doris Dragovic - Majko.mp3 Giuliano - Nina Nana.mp3 Goran Karan - Dalmatinske Suze.mp3 Goran Karan - Partenca (Ay, Ay, Ay).mp3 Jelena Radan - Ruže Venu Same.mp3 Nina Badric - Što Ucinio Si Ti.mp3 Oliver Dragojevic - Stine.mp3 Oliver Dragojevic, Davor Radolfi - Ljubav Je Tvoja Kao Vino.mp3 Petar Graso - Ni Mrvu Srice.mp3 Petar Graso - Vrbe.mp3 Tedi Spalato - Potraži Me U Predgradu.mp3 Tereza Kesovija - Ja Jubin Te Zauvik.mp3
TIM DVORCAFE ≠===========≠
Poslednji izmenio Rica dana 06.03.23 19:26, izmenjeno ukupno 1 puta
Rica Webmaster
Cetinic Meri - Cetri Staduna.mp3 Dragojevic Oliver - Galeb I Ja.mp3 Dragojevic Oliver - Malinkonija.mp3 Dragojevic Oliver - Oprosti Mi Pape.mp3 Dragojevic Oliver - Poeta.mp3 Dragojevic Oliver - Skalinada.mp3 Josipa Lisac - Kapetane Moj.mp3 Karan Goran - Lipa Si, Lipa.mp3 Kero Nenad, Ivic Ante, Matešic Bepo - Splitski Tango.mp3 Tereza Kesovija - Suncane Fontane.mp3
CD 2
Dragojevic Oliver - Dišperadun.mp3 Dragojevic Oliver - Mižerja.mp3 Dragojevic Oliver - Stine.mp3 Goran Karan - Prozor Kraj Ðardina.mp3 Karan Goran & Jakopac Žan - Ahoj! - Lipi Galebe Moj.mp3 Kesovija Tereza - I Ni Me Stra.mp3 Leskovar Lado - Potraži Me U Predgradu.mp3 Vice Vukov - Pismo Cali.mp3 Zrinka - Moja Jube.mp3
Poslednji izmenio Rica dana 06.03.23 19:27, izmenjeno ukupno 1 puta
zozi likes this post
Rica Webmaster
Cetinic Meri - U Prolazu.mp3 Dragojevic Oliver - Ar''ja.mp3 Dragojevic Oliver - Karoca.mp3 Dragojevic Oliver - Piva Klapa Ispo'' Volta.mp3 Dragojevic Oliver & Pestner Oto - Vjeruj U Ljubav.mp3 Goran Karan - Dalmatinske Suze.mp3 Kesovija Tereza - Švora.mp3 Slabinac Krunoslav-Kico - Cvijet Cežnje.mp3 Tereza Kesovija - Nježne Strune Mandoline.mp3
CD 2
Arsen Dedic - Covjek Od Soli.mp3 Dragojevic Oliver - Balada O Cacinom Satu.mp3 Dragojevic Oliver - Ca Je Život Vengo Fantažija.mp3 Dragojevic Oliver - Cvit Mediterana.mp3 Dragojevic Oliver - Zelenu Granu S Tugom Žuta Voca.mp3 Karan Goran - Od Ljubavi San Duša Ranjena.mp3 Karan Goran - Splitska Serenada.mp3 Kovac Mišo - Ja Ne Mogu Drugo Nego Da Je Ljubim.mp3 Magazin - Manuela.mp3 Zlokic Jasna - Addio Bella.mp3
zozi likes this post
Rica Webmaster
Goran Karan - Di Me Mladost Ostala.mp3 Krunoslav Kico Slabinac - Lamento.mp3 Meri Cetinic - Nina Nana.mp3 Novi Fosili - Diridonda.mp3 Oliver Dragojevic - A Vitar Puše.mp3 Oliver Dragojevic - Infiša San U Te.mp3 Oliver Dragojevic - Ništa Nova.mp3 Oliver Dragojevic - Romanca.mp3 Oliver Dragojevic - Serenada.mp3 Tereza Kesovija - Dalmatinko.mp3
CD 2
Cetinic Meri - Lastavica.mp3 Goran Karan - Gori Noc.mp3 Goran Karan - Tu Non Llores Mi Querida.mp3 Krunoslav Kico Slabinac - Zlatni Snovi.mp3 Miso Kovac - Bijela Lada.mp3 Oliver Dragojevic - Evo Mene Medu Moje.mp3 Oliver Dragojevic - Na Kraju Puta.mp3 Oliver Dragojevic - Prva Ljubav.mp3 Oliver Dragojevic - Splite Moj.mp3 Šinkovic Maruška - Dani Ca I Nima.mp3
zozi likes this post
Rica Webmaster
Boris Dvornik, Oliver Dragojevic - Nadalina.mp3 Goran Karan - Kada Zaspu Andeli (Ostani).mp3 Meri Cetinic - Ako Je Život Pjesma.mp3 Meri Cetinic - Živjela Ljubav.mp3 Oliver Dragojevic - Adio Kumpanji.mp3 Oliver Dragojevic - Našoj Ljubavi Je Kraj.mp3 Oliver Dragojevic - Nocturno.mp3 Oliver Dragojevic - Tiha Noc.mp3 Petar Graso - Ni Mrvu Srice.mp3 Zrinka - Srce Od Zlata.mp3
CD 2
Ðordi Peruzovic - Balada O Tovaru.mp3 Doris Dragovic - Majko.mp3 Goran Karan - Kao Da Te Ne Volim.mp3 Goran Karan - Partenca (Ay, Ay, Ay).mp3 Meri Cetinic - Gondoljer.mp3 Oliver Dragojevic - Ako Izgubim Tebe.mp3 Oliver Dragojevic - Antonio.mp3 Oliver Dragojevic - Ostavljam Te Samu.mp3 Oliver Dragojevic - Što Ucinila Si Ti.mp3 Trio Tividi - Ferali.mp3
Poslednji izmenio Rica dana 06.03.23 19:28, izmenjeno ukupno 1 puta
zozi likes this post
Rica Webmaster
Goran Karan - Ja Sam Samo Vagabundo.mp3 Josipa Lisac - Oluja.mp3 Magazin - Dva Zrna Grožda.mp3 Miso Kovac - Vrbe.mp3 Oliver Dragojevic - Ðeni.mp3 Oliver Dragojevic - Kljuc Života.mp3 Oliver Dragojevic - Molitva Za Magdalenu.mp3 Oliver Dragojevic - Picaferaj.mp3 Oliver Dragojevic - Žuto Lišce Ljubavi.mp3 Tereza Kesovija - Rusticana.mp3
CD 2
Doris Dragovic - Božic Bez Tebe.mp3 Goran Karan - I''m Still In Love With You.mp3 Goran Karan - Samo Moru Virujen.mp3 Karan Goran, Radan Jelena - Kada Jesen Dode.mp3 Kozjak Mladen - Bila Si Daleko.mp3 Oliver Dragojevic - Mama.mp3 Oliver Dragojevic - Najlipše Te Jubi Oni Što Te Gubi.mp3 Oliver Dragojevic - Rojena Valo.mp3 Tereza Kesovija - Cakule O Siromajima.mp3 Zbor HRT - Galeb I Ja.mp3
Poslednji izmenio Rica dana 06.03.23 19:28, izmenjeno ukupno 1 puta
zozi likes this post
Rica Webmaster
Arsen Dedic - Covjek Od Soli.mp3 Ðordi Peruzovic - Balada O Tovaru.mp3 Doris Dragovic - Zelenu Granu S Tugom Žuta Voca.mp3 Goran Karan - Kada Zaspu Andeli (Ostani).mp3 Goran Karan - Prozor Kraj Ðardina.mp3 Josipa Lisac - Oluja.mp3 Krunoslav Kico Slabinac - Cvijet Cežnje.mp3 Meri Cetinic - Cet'ri Staduna.mp3 Meri Cetinic - Nina Nana.mp3 Miso Kovac - Ja Ne Mogu Drugo Nego Da Je Ljubim.mp3 Oliver Dragojevic - Galeb I Ja.mp3 Oliver Dragojevic - Nocturno.mp3 Oliver Dragojevic - Piva Klapa Ispo' Volta.mp3 Oliver Dragojevic - Romanca.mp3 Oliver Dragojevic - Skalinada.mp3 Radojka Sverko - Ništa Nova, Ništa Nova.mp3 Tereza Kesovija - Cakule O Siromajima.mp3 Tereza Kesovija - Nježne Strune Mandoline.mp3 Tereza Kesovija - Suncane Fontane.mp3 Zdravko Colic - Bling Blinge Bling.mp3 Zrinka - Moja Jube.mp3
CD 2
Goran Karan - Ja Sam Samo Vagabundo.mp3 Goran Karan - Lipa Si, Lipa.mp3 Goran Karan - Partenca (Ay, Ay, Ay).mp3 Grašo Petar - Ni Mrvu Srice.mp3 Jasna Zlokic - Adio Bella.mp3 Klapa Puntari - Samo Moru Virujen.mp3 Magazin - Dva Zrna Grožda.mp3 Matko Jelavic - Ciribiribela Kokola.mp3 Meri Cetinic - Lastavica.mp3 Meri Cetinic - Potraži Me U Predgradu.mp3 Meri Cetinic - U Prolazu.mp3 Novi Fosili - Diridonda.mp3 Oliver Dragojevic - Infiša San U Te.mp3 Oliver Dragojevic - Karoca.mp3 Oliver Dragojevic - Malinkonija.mp3 Oliver Dragojevic - Stine.mp3 Oliver Dragojevic - Svirajte Nocas Za Moju Dušu.mp3 Oliver Dragojevic, Boris Dvornik - Nadalina.mp3 Oliver Dragojevic, Oto Pestner - Vjeruj U Ljubav.mp3 Tereza Kesovija - Dalmatinko.mp3 Vice Vukov - Pismo Cali.mp3
Poslednji izmenio Rica dana 06.03.23 19:31, izmenjeno ukupno 1 puta
Rica Webmaster
Goran Karan - Kada Zaspu Andeli (Ostani).mp3 Goran Karan - Lipa Si, Lipa.mp3 Jasna Zlokic - Adio Bella.mp3 Josipa Lisac - Kapetane Moj.mp3 Josipa Lisac - Oluja.mp3 Lado Leskovar - Potraži Me U Predgradu.mp3 Meri Cetinic - Cetri Staduna.mp3 Meri Cetinic - U Prolazu.mp3 Miso Kovac - Vrbe.mp3 Novi Fosili - Diridonda.mp3 Oliver Dragojevic - Ca Je Život Vengo Fantažija.mp3 Oliver Dragojevic - Galeb I Ja.mp3 Oliver Dragojevic - Imala Je Lijepu Rupicu Na Bradi.mp3 Oliver Dragojevic - Karoca.mp3 Oliver Dragojevic - Kljuc Života.mp3 Oliver Dragojevic - Malinkonija.mp3 Oliver Dragojevic - Moje Prvo Pijanstvo.mp3 Oliver Dragojevic - Molitva Za Magdalenu.mp3 Oliver Dragojevic - Našoj Ljubavi Je Kraj.mp3 Oliver Dragojevic - Oprosti Mi Pape.mp3 Oliver Dragojevic - Piva Klapa Ispo' Volta.mp3 Oliver Dragojevic - Romanca.mp3 Oliver Dragojevic - Skalinada.mp3 Oliver Dragojevic - Što Ucinila Si Ti.mp3 Oliver Dragojevic - Svirajte Nocas Za Moju Dušu.mp3 Oliver Dragojevic - Žuto Lišce Ljubavi.mp3 Oliver Dragojevic, Boris Dvornik - Nadalina.mp3 Oliver Dragojevic, Oto Pestner - Vjeruj U Ljubav.mp3 Tereza Kesovija - Suncane Fontane.mp3 Vice Vukov - Pismo Cali.mp3
Poslednji izmenio Rica dana 06.03.23 19:31, izmenjeno ukupno 1 puta
Zcogelja6 dislikes this post
papar Aktivan član
Broj poruka : 213 Points : 243 Reputation : 0 Datum upisa : 27.01.2019