Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
Broj poruka : 11407 Points : 21529 Reputation : 12 Datum upisa : 21.02.2013
Naslov: Srecko Susic - Kolekcija 15.09.19 4:58
Srecko Susic - 1992 - Ulica radja gresnike
Srecko Susic - Ako srca nemas idi.mp3 Srecko Susic - Bacio bih sve niz reku.mp3 Srecko Susic - Cuvaj se malena.mp3 Srecko Susic - Jedan covek sam za stolom.mp3 Srecko Susic - Ti si moja sudbina.mp3 Srecko Susic - To mi je od Boga dato.mp3 Srecko Susic - Ulica radja gresnike.mp3 Srecko Susic - Umro bi od tuge da vidim.mp3
oliver79, Admin and drkan like this post
Rica Webmaster
Juzni Vetar, Srecko Susic - Gde smo bili ja i ti.mp3 Juzni Vetar, Srecko Susic - Hajde ruke da spojimo.mp3 Juzni Vetar, Srecko Susic - Ja u ljubav ne verujem.mp3 Juzni Vetar, Srecko Susic - Ne leti, crni gavrane.mp3 Juzni Vetar, Srecko Susic - Sanjala si.mp3 Juzni Vetar, Srecko Susic - Sto si takav zivote.mp3 Juzni Vetar, Srecko Susic - Vrati se, Vero, nevero.mp3 Juzni Vetar, Srecko Susic - Za mene rodjena.mp3
TIM DVORCAFE ≠===========≠
Admin and drkan like this post
Rica Webmaster
Juzni Vetar, Srecko Susic - Ako srca nemas, idi.mp3 Juzni Vetar, Srecko Susic - Bacio bih sve niz reku.mp3 Juzni Vetar, Srecko Susic - Cuvaj se, malena.mp3 Juzni Vetar, Srecko Susic - Jedan covek sam za stolom.mp3 Juzni Vetar, Srecko Susic - Ti si moja sudbina.mp3 Juzni Vetar, Srecko Susic - To mi je od Boga dato.mp3 Juzni Vetar, Srecko Susic - Ulica radja gresnike.mp3 Juzni Vetar, Srecko Susic - Umro bi' od tuge da vidim.mp3
Admin likes this post
Rica Webmaster
Srecko Susic - Danijela.mp3 Srecko Susic - Jedna noc.mp3 Srecko Susic - Kafana mi majka bila.mp3 Srecko Susic - pricaj mi o njoj.mp3 Srecko Susic - Rastanak.mp3 Srecko Susic - Slatka mala.mp3 Srecko Susic - Ti si tako mlada.mp3 Srecko Susic - Umro bih na tvojim rukama.mp3 Srecko Susic - Zivi u samoci.MP3
Admin likes this post
Rica Webmaster
Srecko Susic - Devet Života.mp3 Srecko Susic - Eh, Da Mogu Protiv.mp3 Srecko Susic - Hajde Generacijo.mp3 Srecko Susic - I Od Metka Produ Rane.mp3 Srecko Susic - Kriva Je Dok Je Živa.mp3 Srecko Susic - Niti Noci, Niti Dana.mp3 Srecko Susic - Opa, Opa, Opasna.mp3 Srecko Susic - Veži Me Rukama.mp3
Admin likes this post
Rica Webmaster
Srecko Susic - Crnooki Vrag.mp3 Srecko Susic - Gde Si Sada Ko Te Ljubi.mp3 Srecko Susic - Imao Sam....mp3 Srecko Susic - Prevari Ga.mp3 Srecko Susic - Prodala Si Dusu.mp3 Srecko Susic - Ti Si Meni Sve.mp3 Srecko Susic - Trideset I Neka Meni Dolazi.mp3 Srecko Susic - Vrh Si Vrhova.mp3 Srecko Susic - Zivote Prokleti.mp3
Admin and drkan like this post
Rica Webmaster
Srecko Susic - 9000 Mija Ispod Mora.mp3 Srecko Susic - Bacio Bih Sve Niz Reku.mp3 Srecko Susic - Bagrem Cveta.mp3 Srecko Susic - Devet Zivota, Ko Devet Rana.mp3 Srecko Susic - I Kamen Bi Zaplakao.mp3 Srecko Susic - Ja U Ljubav Nevjerujem.mp3 Srecko Susic - Jedan Covek Sam Za Stolom.mp3 Srecko Susic - Krcmarice.mp3 Srecko Susic - Ne Leti Crni Gavrane.mp3 Srecko Susic - Neke Ptice Nikad Ne Polete.mp3 Srecko Susic - Pricaj Mi O Njoj.mp3 Srecko Susic - Rodena Si Za Kraljicu.mp3 Srecko Susic - Sve Reke Dalje Teku.mp3 Srecko Susic - U Secanju Zivis.mp3 Srecko Susic - Ulica Razda Gresnike.mp3 Srecko Susic - Umro Bi Na Tvojim Rukama.mp3 Srecko Susic - Zeleo Bi Da Te Zaboravim.mp3 Srecko Susic - Zivi U Samoci.mp3
Admin likes this post
Rica Webmaster
Srecko Susic - Gdje si nocas spavala.mp3 Srecko Susic - Ne zaboravi .mp3 Srecko Susic - Sve reke dalje teku.mp3 Srecko Susic - Trideset i neka meni dolazi.mp3 Srecko Susic - U secanju zivis.mp3
Admin likes this post
korenita6 Aktivan član
Broj poruka : 535 Points : 705 Reputation : 2 Datum upisa : 01.08.2012 Lokacija : Korenita Loznica