Pre svega zelim da pozdravim zaista aktivne clanove ovog foruma, barem u ovoj temi, Litku i Seljaka.... drago mi je da slusate "Dvojku" jer tamo ima ponesto cega je retkost cuti na drugim talasima... drago mi je da je Seljak zaista toliko siguran da se iza imena Toma Paracinac krije odnosno nalazi Tomislav Mihajlovic Paracinac.... ja bas nisam siguran u to... ruku na srce, nisam imao prilike da cujem nista u izvodjenju Tome i Ranke, vec sam samo procitao to sto je postavio kolega "Maleni" iz Bjelovara na jednom forumu.... e, tu je neki spisak od 7 (i slovima sedam pesama), naravno u njihovom izvodjenju, da li je to u duetu (verovatno), da li je to uzivo ili se to nalazi na albumu, opet neznam.... ima tu jos nesto sto ide u prilog mojoj tvrdnji a usta se mozete uveriti i vas dvoje, mislim na Litku i Seljaka.... evo o cemu je rec... postoji neka muzicka emisija "PESMA KAO LEK" koju sjajno vodi Goran Milosevic, inace vrstan poznavalac nase narodne muzike i od koga se moze stosta nauciti... mozete jednostavno ukucati na pretrazivacu sledece: PESMA KAO LEK - Poznate pesme manje poznatih pevaca II - (TV Duga + 2019) i na 63 minutu snimka imate informaciju o Tomislavu Mihajlovicu Paracincu.... sto se mene tice ja bih zaista voleo da je u pitanju ista osoba jer odlicno peva ali ne verujem jer kod nas u nasoj narodnoj ima puno imenjaka i prezimenjaka kao npr. Toma Djordjevic - Rasinac, Sumadinac i Medosevac, koliko ima Zorana Jovanovica i td....ovde bi bio kraj ove moje diskusije sa vama, bio sam malo duzi ali valjda "NO PROBLEM"... budite mi vi pozdravljeni i idemo dalje