Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
Snezana Babic - Sneki - 1988 - Neka Stari Ko Voljeti Ne Zna
Sneki - A Ja Hocu Nesto Drugo.mp3 Sneki - Greske Si Cinio Sam.mp3 Sneki - I Ja Sam Ti Bolna Bila.mp3 Sneki - Jugoslavijo, Ljubavi Moja.mp3 Sneki - Neka Stari Ko Voleti Ne Zna.mp3 Sneki - Pusti Me.mp3 Sneki - Sama.mp3 Sneki - Sanjala Bih Te.mp3
DraganRS, slobodan12 and Soko100 like this post
Rica Webmaster
Broj poruka : 11407 Points : 21529 Reputation : 12 Datum upisa : 21.02.2013
Sneki - Adresa Srece.mp3 Sneki - Duso Moja Tanana.mp3 Sneki - Gde Bi Mi Bio Kraj.mp3 Sneki - Il' Ne Da Djavo, Il' Ne Da Bog.mp3 Sneki - Moze Srce.mp3 Sneki - Necu, Necu Da Zivim Od Lazi.mp3 Sneki - Rupica Na Bradi.mp3 Sneki - Sa Svim Te Manama Volim.mp3 Sneki - Zaboravi Me....mp3 Sneki - Zivot Greske Ne Oprasta.mp3
TIM DVORCAFE ≠===========≠
DraganRS and slobodan12 like this post
Rica Webmaster
Sneki - Harmoniko Sviraj Sama.mp3 Sneki - Hej, Zeljo.mp3 Sneki - Ja Nisam Prva Ni Poslednja.mp3 Sneki - Ne Zna Zora.mp3 Sneki - Pijmo.mp3 Sneki - Takni Me, Takni.mp3 Sneki - To Sto Me Ne Volis.mp3 Sneki - Zal Za Tobom.mp3 Sneki - Zivote, Gresila Sam.mp3
Rica Webmaster
Snezana Babic Sneki - Bese kratko ali slatko.mp3 Snezana Babic Sneki - Drugu ljubis pa ti zao nije.mp3 Snezana Babic Sneki - Losa karta.mp3 Snezana Babic Sneki - Mi mozemo sve.mp3 Snezana Babic Sneki - Ne smem vise da te ljubim.mp3 Snezana Babic Sneki - Ne trazi me kad ti lose ide.mp3 Snezana Babic Sneki - Nek pukne grom.mp3 Snezana Babic Sneki - Nista mi ne vredi.mp3 Snezana Babic Sneki - Nocas bicu zla.mp3 Snezana Babic Sneki - Pojacacu radio.mp3 Snezana Babic Sneki - Pusti srce nek poludi.mp3
Rica Webmaster
Snezana Babic Sneki - Budi pored mene.mp3 Snezana Babic Sneki - Jedno sam ja, a drugo ti.mp3 Snezana Babic Sneki - Kisobran.mp3 Snezana Babic Sneki - Kraljica bez kralja.mp3 Snezana Babic Sneki - Nema te sile.mp3 Snezana Babic Sneki - Padobranac.mp3 Snezana Babic Sneki - Pogledaj me kao zenu.mp3 Snezana Babic Sneki - Sve mi ravno do Kosova.mp3
Rica Webmaster
Snezana Babic Sneki - Casa greha.mp3 Snezana Babic Sneki - Dza ili bu.mp3 Snezana Babic Sneki - Gledam svoje lice.mp3 Snezana Babic Sneki - Hej majko mati.mp3 Snezana Babic Sneki - Ja nisam prva ni poslednja.mp3 Snezana Babic Sneki - Kasno Marko na Kosovo stize.mp3 Snezana Babic Sneki - Nadjite mu jednu manu.mp3 Snezana Babic Sneki - Nikada me zaprosio nisi.mp3 Snezana Babic Sneki - Varao me dragi.mp3
Rica Webmaster
Snezana Babic Sneki - Ako, ako.mp3 Snezana Babic Sneki - Boga si popio.mp3 Snezana Babic Sneki - Dodji, pa me prosi.mp3 Snezana Babic Sneki - Dosla je na gotovo.mp3 Snezana Babic Sneki - Haj'mo Jovo na novo.mp3 Snezana Babic Sneki - Ja nisam ni prva, ni poslednja.mp3 Snezana Babic Sneki - Juznjacka uteha.mp3 Snezana Babic Sneki - Ljubavi moja tugo.mp3 Snezana Babic Sneki - Razbij casu.mp3 Snezana Babic Sneki - Starija i lukavija.mp3 Snezana Babic Sneki - Sto da ne.mp3 Snezana Babic Sneki - Svatovka.mp3 Snezana Babic Sneki - Ti i on k'o brata dva.mp3 Snezana Babic Sneki - Ti saluto Italia.mp3 Snezana Babic Sneki - To sto me ne volis.mp3
slobodan12 likes this post
Rica Webmaster