Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
Slobodan Lalic - Neka zivi ljubav nasa Slobodan Lalic - Oprosti joj
Slobodan Lalic - 1975 - Koliko te volim
Slobodan Lalic - Zene zene Slobodan Lalic - Koliko te volim
Slobodan Lalic - 1975 - Mjesecino moja noci blaga
Slobodan Lalic - Mjesecino moja noci blaga Slobodan Lalic - Nek moj zivot krene stazom novom
Slobodan Lalic - 1976 - Nema je nema
Slobodan Lalic - Nema je nema Slobodan Lalic - Nikada molio nisam
Slobodan Lalic - 1976 - Zasto smo se rastali
Slobodan Lalic - Zasto smo se rastali Slobodan Lalic - Grani Sunce
Slobodan Lalic - 1977 - Ne pricaj price
Slobodan Lalic - Ne pricaj price Slobodan Lalic - Sto Te Vise Trazim Sve Te Vise Zelim
Slobodan Lalic - 1978 - Uspjesi 6
Slobodan Lalic - Ne pricaj price
Slobodan Lalic - 1979 - Sta bi bilo dase vratis
Slobodan Lalic - Sta bi bilo dase vratis Slobodan Lalic - U zivotu volio sam jednom
Slobodan Lalic - 1980 - Zasto Zivot Jedne Mazi
Slobodan Lalic - Grlicu te ljubi cu te Slobodan Lalic - Zasto Zivot Jedne Mazi
Slobodan Lalic & Toma Zdravkovic - 1976/77
Toma Zdravkovic - Prokleta nedelja Toma Zdravkovic - Petlovi poje Toma Zdravkovic - Nado, Nado Toma Zdravkovic - Stojane sine Slobodan Lalic - Grani Sunce Slobodan Lalic - Nema je nema Slobodan Lalic - Nikada molio nisam Slobodan Lalic - Zasto smo se rastali Biljanino Kolo Zenicanka kolo Sumadinka kolo
Slobodan Lalic - 1978 - Idem kuci, a vec zora
Slobodan Lalic - Idem kuci, a vec zora Slobodan Lalic - Put putuje Latif-Aga Slobodan Lalic - Niz polje idu babo, Sejmeni Slobodan Lalic - Sto nema sa Drine vedrine Slobodan Lalic - Gonde ruzo Slobodan Lalic - Sabah zora Slobodan Lalic - Ah meraka u veceri rane Slobodan Lalic - Mehmeda majka budila Slobodan Lalic - Tuzno vjetri gorom viju Slobodan Lalic - Zvjezda tjera mjeseca
Slobodan Lalic - 1980 Uspjesi
Slobodan Lalic - Uzivotu volio sam jednom Slobodan Lalic - Ja ne zelim nevernice Slobodan Lalic - Bascarsija Sarajevu najmilija Slobodan Lalic - Pjevaj danas samo za nas Slobodan Lalic - Sta bi bilo da se vratis Slobodan Lalic - Pjesma zeni Slobodan Lalic - Pijem pijem ljubav ne krijem Slobodan Lalic - Zvecasto kolo
Slobodan Lalic - 1982
Slobodan Lalic - Bascarsija Sarajevu najmilija Slobodan Lalic - Idem kuci a vec zora svice Slobodan Lalic - Koliko je Prijedor polje Slobodan Lalic - Ostanite nocas samnom drugovi Slobodan Lalic - Devojcice devojcice mala Slobodan Lalic - Idem kuci a vec zora Slobodan Lalic - Da zna zora Slobodan Lalic - Moj zumbule ????? Slobodan Lalic - Soko mi leti visoko ????? Slobodan Lalic - Sinoc kad sam poso u lov na jelene ????? Slobodan Lalic - Sinoc dodje tudje momce ?????
Slobodan Lalic - 1982 - Samo tebe volim
Slobodan Lalic - Opet Sam Ovdje Slobodan Lalic - Bascarsija Sarajevu najmilija Slobodan Lalic - Hej, Da Sam Vjetar Slobodan Lalic - Pjevaj Danas Samo Za Nas Slobodan Lalic - Pjesma Zeni Slobodan Lalic - Pijem Pijem Ljubav Ne Krijem Slobodan Lalic - Ja Ne Zalim Nevernice Slobodan Lalic - Zasto te nocas nema Slobodan Lalic - Samo tebe volim Slobodan Lalic - Za sve sebe krivim
Slobodan Lalic - 1987 - Hej sreco moja
Slobodan Lalic - Na muci se poznaju junaci Slobodan Lalic - Kome si usne dala Slobodan Lalic - Ne moze se tako Slobodan Lalic - Pravi covijek Slobodan Lalic - Prolaze mi godine Slobodan Lalic - Hej sreco moja Slobodan Lalic - Opet Sam Ovdje Slobodan Lalic - Foliras me
Slobodan Lalic - 1989 - Da se nisam ozenio
Slobodan Lalic - Da Se Nisam Ozenijo Lani Slobodan Lalic - Dodji Pod Moj Kisobran Slobodan Lalic - Gdje Si Mila Slobodan Lalic - Jesen Moga Zivota Slobodan Lalic - Pijmo Nocas Prijatelji Slobodan Lalic - Pozdrav Iz Armije Slobodan Lalic - S Kim Si Gdje Si Slobodan Lalic - Visockti Trgovac
Slobodan Lalic - 2004 - Bascarsija Sarajevu najmilija
Slobodan Lalic - Ah meraka Slobodan Lalic - Bascarsija Sarajevu najmilija Slobodan Lalic - Gondek ruzo Slobodan Lalic - Grlicu te ljubicu te Slobodan Lalic - Idem kuci a vec zora svice Slobodan Lalic - Koliko je Prijedor polje Slobodan Lalic - Mehmeda majka budila Slobodan Lalic - Niz polje ide jaro sejmeni Slobodan Lalic - Pijem pijem ljubav ne krijem Slobodan Lalic - Put putuje Latif Aga Slobodan Lalic - Sabah zora Slobodan Lalic - Sto nam nema sa Drine vedrine Slobodan Lalic - Zivot bez ljubavi to je samo tuga Slobodan Lalic - Zvjezda tjera mjeseca
Slobodan Lalic - Veliki uspjesi
Slobodan Lalic - Sjaj mjesece Slobodan Lalic - Opancici pleteni Slobodan Lalic - Nema je nema Slobodan Lalic - Neka zivi ljubav nasa Slobodan Lalic - Dok zivim voljecu Slobodan Lalic - Zene, zene Slobodan Lalic - Koliko te volim Slobodan Lalic - Nikada molio nisam Slobodan Lalic - Mjesecino moja noci blaga Slobodan Lalic - Zasto smo se rastali Slobodan Lalic - Varala je varala Slobodan Lalic - Oprosti joj
Slobodan Lalic - Uzivo
Slobodan Lalic - Ah meraka Slobodan Lalic - Bascarsija Sarajevu najmilija Slobodan Lalic - Gondek Ruzo Slobodan Lalic - Grlicu te ljubi cu te Slobodan Lalic - Idem kuci a vec zora svice Slobodan Lalic - Koliko je Prijedor polje Slobodan Lalic - Mehmeda majka budila Slobodan Lalic - Niz polje ide jaro sejmeni Slobodan Lalic - Pijem pijem ljubav ne krijem Slobodan Lalic - Put putuje Latif Aga Slobodan Lalic - Sabah Zora Slobodan Lalic - Sto nam nema sa Drine vedrine Slobodan Lalic - Zivot bez ljubavi to je samo tuga Slobodan Lalic - Zvjezda tjera mjeseca
Bosno moja plemenita 2010
CD1
01-Bascarsija,sarajevu najmilija 02-Sabah zora 03-Zivot bez ljubavi to je samo tuga 04-Mehmeda majka budila 05-Put putuje latifaga 06-Niz polje idu jaro sajmeni 07-Grlicu te,ljubicu te 08-Koliko je pridor polje 09-Pijem,pijem,ljubav ne krijem 10-Gonder ruzo 11-Sto nam nema sa drine vedrine 12-Idem kuci a vec zora svice 13-Ah meraka 14-Zvijezda tjera mjeseca
CD2
01-Bosno moja plemenita 02-Varala je varala 03-Pjeske idem iz grada 04-Tuzni vjetri gorom viju 05-Hej sreco moja 06-Prolaze mi godine 07-Foliras se mala 08-Sunce jarko 09-Koliko te volim 10-Neka zivi ljubav nasa 11-Alaj volim kad je pomalena 12-Zivot nas je prevario draga 13-Mjesecino moja noci draga 14-Zene,zene
Slobodan Lalic i Jovica Petkovic
Slobodan Lalic i Jovica Petkovic
slobodan12 likes this post
milan08 Administrator
Broj poruka : 14605 Points : 36972 Reputation : 31 Datum upisa : 13.11.2011