Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
Ahmet Bajric - Trazim Zenu Vatrenoga Oka.mp3 Bora Spuzic Kvaka - Ej, Puce Puska.mp3 Bora Spuzic Kvaka - Kazi Sinu Da I Ja Postojim.mp3 Gordana Stojicevic - Kad Ja Volim, Vatra Je.Mp3 Milivoje Djurisic - Ljubav Te Moja Trazi.mp3 Miroslav Ilic - Luckasta Si Ti.mp3 Usnija Redzepova - Hoces Ljubav, Kceri Roma.mp3 Vasilija Radojcic - Mehandzijo, Bre, Komsijo.mp3 Veselice - Crnom Gorom.mp3 Zoran Jovanovic - Razvio Se Ruzmarin U Travi.mp3
TIM DVORCAFE ≠===========≠
Zozan likes this post
Rica Webmaster
Broj poruka : 11407 Points : 21529 Reputation : 12 Datum upisa : 21.02.2013
Zoran Jovanovic - 1981 - Odvedi me druze, pod prozore njene LP
Zoran Jovanovic - Kad Pogledam S Kosmaja Planine.mp3 Zoran Jovanovic - Lisce Pada, Jesen Vlada.mp3 Zoran Jovanovic - Ljubavi Mi Daj.mp3 Zoran Jovanovic - Neka Placu Oci Njene.mp3 Zoran Jovanovic - Neka Vrata Otvorena Stoje.mp3 Zoran Jovanovic - Nezna Svila Na Tebi Se Beli.mp3 Zoran Jovanovic - Odvedi Me Druze, Pod Prozore Njene.mp3 Zoran Jovanovic - Tata, Tata, Tata.mp3 Zoran Jovanovic - Ti Si Zena Nad Zenama.mp3 Zoran Jovanovic - Volim Crne Volim Plave.mp3
Rica Webmaster
Zoran Jovanovic - 1983 - Zalazak sunca u oktobru(320)
Zoran Jovanovic - Alal ti vera devojcice.mp3 Zoran Jovanovic - Momak vrag.mp3 Zoran Jovanovic - Plava zeno.mp3 Zoran Jovanovic - Pomalo sam ljubomoran.mp3 Zoran Jovanovic - Primi ruzu pomirenja.mp3 Zoran Jovanovic - Rasti rasti ruzmarine.mp3 Zoran Jovanovic - Veruj mi.mp3 Zoran Jovanovic - Vrati se sinu ako neces meni.mp3 Zoran Jovanovic - Zalazak sunca u oktobru.mp3
Rica Webmaster
Zoran Jovanovic - 1986 - Ko Te Nocas Miluje I Ljubi(320) LP
Zoran Jovanovic - Izgubljena Ljubav.mp3 Zoran Jovanovic - Ko Te Nocas Miluje I Ljubi.mp3 Zoran Jovanovic - Lutalica.mp3 Zoran Jovanovic - Malena Moja.mp3 Zoran Jovanovic - Nadam Se Tebi, Sreco Moja.mp3 Zoran Jovanovic - Ne Mogu Bez Nje.mp3 Zoran Jovanovic - Promeni Se Malo.mp3 Zoran Jovanovic - Sta Bi Bilo Da Si Ljubav Moja.mp3 Zoran Jovanovic - Svadba.mp3 Zoran Jovanovic - Veseljak.mp3
Rica Webmaster
Zoran Jovanovic - Eh, ti moja željo pusta.mp3 Zoran Jovanovic - Još vencanja zvona zvone.mp3 Zoran Jovanovic - Nek mi tebe ne diraju.mp3 Zoran Jovanovic - Ponovo bih svirac bio.mp3 Zoran Jovanovic - Sve se briše.mp3 Zoran Jovanovic - Sve za tebe.mp3 Zoran Jovanovic - Volecu te iz inata.mp3 Zoran Jovanovic - Zašto nocas suze liju.mp3
Rica Webmaster
Zoran Jovanovic - 1989 - Poslednja noc sa tobom(320)
Zoran Jovanovic - Ima ko me hoce.mp3 Zoran Jovanovic - Lepoto moja.mp3 Zoran Jovanovic - Ljubav je nama sve.mp3 Zoran Jovanovic - Mora neko da te brani.mp3 Zoran Jovanovic - Ona je kod mene.mp3 Zoran Jovanovic - Ostrvo tuge.mp3 Zoran Jovanovic - Poneo me zivot.mp3 Zoran Jovanovic - Poslednja noc sa tobom.mp3 Zoran Jovanovic - Prolece bez tebe.mp3 Zoran Jovanovic - Uzmite sve sirotinji.mp3
Rica Webmaster
Zoran Jovanovic - Dobro vece tajno.mp3 Zoran Jovanovic - Eh, suzo, ne kuni je.mp3 Zoran Jovanovic - Leti, leti bela ptico.mp3 Zoran Jovanovic - Luce moje.mp3 Zoran Jovanovic - Nisi vise na istoj adresi.mp3 Zoran Jovanovic - Samo nje nema vise.mp3 Zoran Jovanovic - Tu sam pesmu najvise voleo.mp3 Zoran Jovanovic - Tudja je, tudja.mp3 Zoran Jovanovic - Vojnik i po.mp3 Zoran Jovanovic - Za hiljadu dana.mp3
Rica Webmaster
Zoran Jovanovic - Drugovi Se Žene.mp3 Zoran Jovanovic - Ja Ne Mogu Da Zalutam.mp3 Zoran Jovanovic - Kako Si, Šta Radiš.mp3 Zoran Jovanovic - Oj, Mesece....mp3 Zoran Jovanovic - Reci Cu Ti Sam.mp3 Zoran Jovanovic - Srbiaj Dušu Ima.mp3 Zoran Jovanovic - Srpska Tuga.mp3 Zoran Jovanovic - Suzo Moja Jutarnja.mp3 Zoran Jovanovic - Ti Si Ono Što Mi Treba.mp3 Zoran Jovanovic - Ti Zaboravljaš Mene.mp3 Zoran Jovanovic - Zastali Smo Na Pocetku.mp3
Rica Webmaster
Zoran Jovanovic - 1997 - Nebo te cuva za mene(320)
Zoran Jovanovic - Bog ti dao lepotu.mp3 Zoran Jovanovic - Dal me sanjas.mp3 Zoran Jovanovic - Eto sta bih ja.mp3 Zoran Jovanovic - Gorim od zelje da te ljubim.mp3 Zoran Jovanovic - Ili on ili ja.mp3 Zoran Jovanovic - Nebo te cuva za mene.mp3 Zoran Jovanovic - Pusti nek prodje vreme.mp3 Zoran Jovanovic - Udarilo sunce.mp3 Zoran Jovanovic - Volim brate moju Sumadiju.mp3 Zoran Jovanovic - Ziva bila moja kraljice.mp3
Rica Webmaster
Djani - Crna Zena.mp3 Djani - Dijamant.mp3 Djani - Djerdani.mp3 Djani - Eh Da Me Nije Volela.mp3 Djani - Kako Da Se Radujem.mp3 Djani - Lagale Me Sve Kafane.mp3 Djani - Ne Voli Te Srce Vise.mp3 Djani - Ta Zena.mp3 Djani - Umri U Samoci.mp3 Djani - Zavede Me I Nestade.mp3 Zoran Jovanovic - Da Moravom Vino Tece.mp3 Zoran Jovanovic - Djavole Mali.mp3 Zoran Jovanovic - Dunav Tece Ispod Leda.mp3 Zoran Jovanovic - Gde Si Sad.mp3 Zoran Jovanovic - Imala Si 18 Leta.mp3 Zoran Jovanovic - Nisam Spavo 360 Dana.mp3 Zoran Jovanovic - Pevacu Vam Uvek Rado.mp3 Zoran Jovanovic - Sunce Moje.mp3 Zoran Jovanovic - Ti Si Moje Slatko Vino.mp3 Zoran Jovanovic - Zivote Ucitelju Moj.mp3
Rica Webmaster
Zoran Jovanovic - 2002 - Izmirimo se pa kako nam bude
Zoran Jovanovic - Izmirimo se pa kako nam bude.mp3 Zoran Jovanovic - Ko trazi vise.mp3 Zoran Jovanovic - Kune mi se jedna zena.mp3 Zoran Jovanovic - Mimoze.mp3 Zoran Jovanovic - Novembarske kise.mp3 Zoran Jovanovic - Osmeh mi lice krasi.mp3 Zoran Jovanovic - San zaspala.mp3 Zoran Jovanovic - Slusaj majko pesmu moju.mp3 Zoran Jovanovic - Sve je zbog vina.mp3 Zoran Jovanovic - Volim crne oci.mp3
Rica Webmaster