| Izvorna narodna muzika - kolekcija | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
auditaxi Uploader
Broj poruka : 1738 Points : 2125 Reputation : 0 Datum upisa : 06.03.2012
| Naslov: Izvorna narodna muzika - kolekcija 02.08.24 8:44 | |
| Izvorna narodna muzika CD-1
01 - Milan Babic - Jesen stize rana 02 - Izvorinka Milosevic - Jecam znjela 03 - Merima Njegomir - Moj Dragane 04 - Merima Njegomir - Zar ja nemam ruse kose 05 - Vasilija Radojcic - Dimitrijo Sine Mitre 06 - Andjelka Govedarevic - Ajd' na rogalj momce 07 - Tozovac - Zorice, Zorule 08 - Dusan Kostic - Cveto, mori Cveto 09 - Dusica Bilkic - A sto ti je mila kceri 10 - D. Nestorovic - Zasto sine, zasto 11 - Goca Stojicevic i Dusan Kostic - Devojka je posla 12 - Dragoljub Lazarevic - Nadznjeva se momce i devojce 13 - M.Djordjevic - Jecam znjela kosovka devojka 14 - Mirko Rondovic - Tamburalo u tamburu momce 15 - Dusica Bilkic - Ruse Kose curo imas 16 - Ksenija Cicvaric - Devojka je momku prsten povracala 17 - Djuric - Runjaic - Golubice bela, sto si nevesela 18 - Dusica Bilkic - Sumadijo, zelena livado 19 - Ivanka Stefanovic - Cekala sam kraj prozora 20 - Mirko Rondovic - Poljem se vije
ako primetite da neki moj link neradi molim obavestenje
| |
|
| |
auditaxi Uploader
| Naslov: Re: Izvorna narodna muzika - kolekcija 02.08.24 8:44 | |
| Izvorna narodna muzika CD-2
01 - Nedeljko Bilkic - Bez ljubavi sve je pusto 02 - Zoran Gajic - Moja tambura 03 - Vera Ivkovic - Na livadi cuva Mara 04 - Aca Trandafilovic - Cekala me moja draga 05 - Merima Njegomir - Znas li dragi onu sljivu ranku 06 - Dragoljub Lazarevic - Gde to kazu ima lepih seka 07 - Zora Drempetic - Zarasle su staze ove 08 - Tozovac - Oj Moravo 09 - Goca Stojicevic i Dusan Kostic - Gde si da si moj golub 10 - Ljubica Polumirac - Oj Jelena 11 - Dusica Bilkic - Dodji mojim ruzama 12 - Tozovac - Sviraj, sviraj harmoniko 13 - Milica Tomic - Milica je vecerala 14 - Izvorinka Milosevic - Jecam znjela kosovka devojka 15 - Milan Babic - Stani stani Ibar vodo 16 - Dusica Bilkic - Zarasle su staze ove 17 - Djordje Gagic - Siroma sam druze 18 - Dusica Bilkic - Sve pticice zapevale 19 - Ivanka Stefanovic - Obrase se vinogradi 20 - Jasna Kocijasevic - Nad izvorom
| |
|
| |
auditaxi Uploader
| Naslov: Re: Izvorna narodna muzika - kolekcija 02.08.24 8:45 | |
| Izvorna narodna muzika CD-3
01 - Gordana Stojicevic - Ej cula jesam dragi mi se zeni 02 - Vasilija Radojcic - Moj Milane 03 - Borivoje Boric - Berem grozdje 04 - Andjelka Govedarovic - Obrase se vinogradi 05 - Predrag Cune Gojkovic - Na Moravi vodenica stara 06 - Dusica Bilkic - Dobro jutro Sumadijo 07 - Darinka Sekulic - Aj gde si dragi ziva zeljo moja 08 - Dusan Kostic - Zora rudi, a pesma se cuje 09 - Merima Njegomir - Zelene su oci tvoje 10 - Aleksandar Dejanovic - Gde to kazu ima lepih seka 11 - Braca Bajic - Ovim sorom jagodo 12 - P.i D. Tanasijevic - Lepe li su nano gruzanke devojke 13 - D. Kostic i Merima Njegomir - Kude si posla mori Cvet 14 - Gordana Kojadinovic - Djuveglije gde ste da ste 15 - Marinko Rokvic - Mislio sam svaki dan 16 - Djordje Perisic - Pokraj Save bagrem drvo raste 17 - Goca Stojicevic - Oj Javore javore 18 - Anica Jocic - Povela je Jelka 19 - Gordana Nedeljkovic - Zapoja Rada u lojze 20 - Dragan Krkic - Caj goro lane moje
| |
|
| |
auditaxi Uploader
| Naslov: Re: Izvorna narodna muzika - kolekcija 02.08.24 8:45 | |
| Izvorna narodna muzika CD-4 Crna Gora
01 - Ksenija Cicvaric - Milica jedna u majke 02 - Riki Lugonjic - S one strane Plive 03 - Ksenija Cicvaric - Mila majko podigni se malko 04 - Ksenija Cicvaric - Blago tebi cvijet karanfile 05 - Mirko Rondovic - Pevaj Maro, jagnje moje malo 06 - Ismet Krcic - Oj devojko Milijana 07 - Bozidar Ivanisevic - Kad prosetam Crnom Gorom 08 - Ismet Krcic - Mlad se momak 09 - Branka Scepanovic - Pod onom gorom zelenom 10 - Mirko Rondovic - A kada mi draga duso 11 - Nikola Karovic - Sadih jelu 12 - J. Kilibarda - Hvatajte se cure naokolo 13 - Branka Scepanovic - Oj jezero 14 - Branka Scepanovic - Cobanice, lijepa devojko 15 - Branka Scepanovic - Gledala sam s koma plava 16 - Ksenija Cicvaric - Sedam dana i tri noci 17 - Branka Scepanovic - U planini glas se cuje 18 - R. Radulovic - Podjoh kroz goru 19 - Bozidar Ivanisevic - Pod Lovcenom zeleni se trava 20 - Ans.Pljevaljski tamburasi - Da mi je znati 21 - Ans.Pljevaljski tamburasi - A kada mi draga duso 22 - Mirko Rondovic - Sve pticice zapjevale 23 - Mirko Rondovic - Zeleni se zoro zelena livada 24 - Ismet Krcic - Oj jabuko zeleniko 25 - Ismet Krcic - Oj devojko duso moja 26 - S. Jovanovic - Zora rudi, dan se bjeli 27 - V.Mracevic - Pod ruzom, pod rumenom
| |
|
| |
auditaxi Uploader
| Naslov: Re: Izvorna narodna muzika - kolekcija 02.08.24 8:46 | |
| Izvorna narodna muzika CD-5 Crna Gora
01 - Branka Scepanovic - Oj vesela veselice 02 - Branka Scepanovic - Da mi je znati Boze moj 03 - Ksenija Cicvaric - Ah tamo dole niz mahalu 04 - Ksenija Cicvaric - Zapjevala bulbul ptica 05 - Ksenija Cicvaric - Drema mi se 06 - Mirko Rondovic - Sestra mi je porucila 07 - Branka Popovic - Vezak vezla lijepa devojka 08 - Branka Popovic - U planini glas se cuje 09 - Ismet Krcic - Crnogorka 10 - Ismet Krcic - Poranila jagoda na vodu 11 - Ismet Krcic - Jedno jutro u svitanje zore 12 - Ismet Krcic - Stara varos 13 - Mirko Rondovic - Polecela dva vrana gavrana 14 - Rade Petrovic - Sumadijo 15 - R. Markovic - Osmehni se draga na rastanku 16 - Tozovac - Uzmi sve sto zivot pruza 17 - Usnija Redzepova - Stani mome da zaigras 18 - Dusan Kostic - Zora rudi a pesma se cuje 19 - Cune i Esma - Kazi, kazi libe Stano
| |
|
| |
auditaxi Uploader
| Naslov: Re: Izvorna narodna muzika - kolekcija 02.08.24 8:46 | |
| Izvorna narodna muzika CD-6 Bosna
01 - Nada Mamula - Po mjesecini 02 - Nada Mamula - Nit ja spavam, nit ja drijemam 03 - Nada Mamula - Oj Mostaru sirok li si 04 - Stanimir Petrovic - Zvijezda tjera mjeseca 05 - Nedeljko Bilkic - Ja mlad pijem noci 06 - Nedeljko Bilkic - Kolika je Jahorina planina 07 - Nedeljko Bilkic - Niz polje idu babo sejmeni 08 - Nedeljko Bilkic - Leptirici mali 09 - Ivanka Stefanovic - Sini sini, sjaj mesece 10 - Nedeljko Bilkic - Mislio sam svaki dan 11 - Himzo Polovina - U lijepom starom gradu Visegradu 12 - Saveta Sudar - Psenicice sitno seme 13 - Saveta Sudar - Ko se ono brijegom sece 14 - Darinka Sekulic - S' one strane vode Sane 15 - Mirka Janjic - Jecam zela tuzlanka devojka 16 - Saveta Sudar - Blago suncu i mjesecu 17 - Dragomir Majkic - Asikovah tri godine dana 18 - Nadezda Smiljic - Sarajevo, behara ti tvoga
| |
|
| |
auditaxi Uploader
| Naslov: Re: Izvorna narodna muzika - kolekcija 02.08.24 8:47 | |
| Izvorna narodna muzika CD-7
01 - Ksenija Cicvaric - Mila majko podigni se malko 02 - Ivanka Stefanovic - Cekala sam kraj prozora 03 - Nedeljko Bilkic - Medna roso gdje si zimovala 04 - Dusan Kostic - Hocu, hocu babo 05 - Andjelka Govedarevic - Ala volim diku 06 - Milan Babic - S' one strane Morave 07 - Dragoljub Lazarevic - Oj Moravo 08 - Svetozar Lazarevic - Pogledaj me mala moja 09 - Merima Njegomir - Znas li dragi onu sljivu ranku 10 - Ivanka Stefanovic - Mila majko salji me na vodu 11 - Anica Jocic - Ja provodim noci u samoci 12 - Anica Jocic - Ja posadih jednu ruzu belu 13 - Anica Jocic - Devojka vice s' visoka brda 14 - P i D Tanasijevic - Oj ruzice rumena 15 - Bora Drljaca - Zlatibore moj zeleni bore 16 - Nada Aleksic - Sinoc ja i moja kona 17 - P i D Tanasijevic - Rana kruska obrodila 18 - Cune - Zracak viri 19 - Ivanka Stefanovic - Obrase se vinogradi 20 - Dragan Krkic - Ja prosetah kraj Morave 21 - Dragan Krkic - Hvalila se lepe Mare majka
| |
|
| |
auditaxi Uploader
| Naslov: Re: Izvorna narodna muzika - kolekcija 02.08.24 8:47 | |
| Izvorna narodna muzika CD-8
01 - Anica Jovic - Selo zove oj 02 - Vasilija Radojcic - Moj dilbere kud se seces 03 - Aleksandar Aca Trandafilovic - Jesen prodje, ja se ne ozenih 04 - Jovan Milosevic - Bejturane jado 05 - Jovan Milosevic - Kolika je nocca 06 - Jordan Nikolic - Zapevala sojka ptica 07 - Jordan Nikolic - Oblozi se momce i devojce 08 - Branka Mladenovic - Puna mi basca 09 - Nestor Gabric - Sitan kamen do kamena 10 - Nestor Gabric - Sto to mice kroz sibljice 11 - Mirko Rondovic - Pevaj Maro jagnje moje malo 12 - Veselinka Ivancevic - Tri jabuke i pola 13 - Veselinka Ivancevic - Umorno je zlato moje 14 - Veselinka Ivancevic - Kukuruzi vec se beru 15 - Gordana Nedeljkovic - Ne placi Stano mori ne zali 16 - Miroslav Ilic - Ajd da idemo Rado 17 - Duet Radulovic-Jovanovic - U kavace guste bajce 18 - Andjelka Govedarevic - Ej kad sam sinoc posla
| |
|
| |
Zozan Aktivan član
Broj poruka : 90 Points : 93 Reputation : 0 Datum upisa : 30.06.2024
| Naslov: Re: Izvorna narodna muzika - kolekcija 02.08.24 21:54 | |
| | |
|
| |
miki24 Aktivan član
Broj poruka : 37 Points : 37 Reputation : 0 Datum upisa : 27.08.2024