Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
1978 - Oj Javore Oj, Javore, Javore Okreni Se Niz Djul Bastu Dodji Dragi, Dovece Na Prelo Nista Lepse Od Nase Seljanke Bosioce Moj Zeleni Sta Sve Moze Asik Da Ucini Znas Li Dragi Onu Sljivu Ranku Ajde, Jano, Kolo Da Igramo Jutros Rano U Sokaku Kceri Moja, Kome Da Te Dam Aj, Mene Majka Jednu Ima Oj, Djevojko, Dje Si Ruze Brala
1979 - Tri Noci Ljubavi Tri Noci Ljubavi Devojacka Pesma Budi Dobar Prema Meni Jos Si Moja Nesanica Dva Srca Da Imas Za Mene Bi Dao Ti Si Moje Najmilije Da Li Si I Sada Onako Lep Tecite Suze Moje
1980 - Ako Te Poljubim Ponekad Sreca Okrene Ledja Sto Me Vracas Nesrecnima Ja Te Grlim Prvi Put Sta Ce Ruke Moje Na Ramenu Tvom Ako Te Poljubim Ko Je Koga Prevario Cije Ime Nosis Ne Prekidaj Ljubav
1980 - Odakle Si Sele Odakle Si Sele Sadila Jana Ova Moja Maramica Rozna Poljem Se Vija Cano Mlada Nevesto Bisenija, Kceri Najmilija Rasiri Ruke Majko Stara Od Poljupca Ne Gine Se Nano Vrati Se U Moj Zagrljaj Volim Te Sve Vise Oj, Zorice, Moja Jedinice
1981 - Pahuljica Plava Ljubicica Prenesi Me Preko Praga Nadji Drugu Nek Te Ceka Ruka U Ruci Srce U Srcu Veruj Meni I Poljupcu Mom Bela Bluza Pahuljica Domovino Volim Tvoja Polja Najdrazi I Jedini Moj Samoca Je Od Bolesti Teza
1982 - Radosti Moja A Tebe Nema Nit Me Volis Nit Me Drugom Moj Dragane Seprtljo Strah Me Nocas Bio Si Moj A Sada Si Njen Smatraj Me Zauvek Svojom Jedna Medja, A Dve Njive Izabranik Moga Srca Prebolecu Radosti Moja
1983 - Bice Bolje Imam Ludu Zelju Ti Si Moja Najsladja Bol Zorica Beunclik - Dodji Pre Svitanja Nema Meni Zivota Bez Tebe Ti Mi Ne Izlazis Iz Glave Bice Bolje Oko Camparasto Isplaci Se Mila Ja Sam Vatra, Ja Sam Zar
1984 - Utesi Me Pesma O Momku Mom Utesi Me Sanjala Sam Pridji Blize Momce Meni Ucini Nesto Za Nas Dvoje Jova Vragolan Djurdjevdanska Igra Pamtim Te Po Dobru A Ne Po Zlu Moj Garavi Lolo Jos Te Zelim
1985 - Ja Sam Tvoja Karamela Ti Si Mi Bio Sve Otkopcano Jelece Sto Ne Dodjes Srce Ludo Zasto Mi Srce Rani Ja Sam Tvoja Karamela Tebe Mi Sreco Kad Bi Me Majka Ponovo Rodila Mislila Sam Ti Si Onaj Pravi Vojnicka Zakletva
1986 - Necu Da Te Menjam Dajte Mi Onu Casu Necu Da Te Menjam Pevam Za Skitnice Greh Je Mene Ne Voleti Da Li, Da Li Odricem Se Svega On Me Nece Mani Se Sreco Drugih Da Mi Je Nocas
1987 - Nedam Da Mi Lome Krila Otvori Se Zemljo Da Mogu Da Zaboravim Nedam Da Mi Lome Krila To Znam Samo Ja Jos Te Nisam Prebolela Tebe Mi Nije Dosta Majke Mi Umorila Se Moja Dusa Ovaj Zivot Za Mene Ne Vazi Pusti Me
1988 - Muke Moje Muke Moje Majko, Gde Je On Nije Ovo Zivot Opa Cupa Nosis Me Na Dusi Ne Imao Srece Ostavljena Zena Ljubav Je Igra Ne Pitajte Kolko Kosta Ne Dam Dusu Da Grese
1989 - Eh Da Je Srece Eh, Da Je Srece Sta Je Zivot Majko Eh, Da Nisam Zena Osmehni Se Sreco Djurdjevdan Evo Zora Je Ej, Caso Razbijena Bol Sam Bolovala Nisu Moje Suze Vino Mislis Li Na Mene
1990 - Rodjeni Jedno Za Drugo Rodjeni Jedno Za Drugo Evo Vec Je Bozic Avlije, Avlije Kako Ti Je, Kako Zivis (Zorica Brunclik & Saban Saulic) Svadba Je Trista Zutih Dukata Medeno Moje Uvek Sam Na Tvojoj Strani Bojim Se Za Tebe Samo Ti Spavaj
1992 - Ja Znam Ja Znam Ubile Me Oci Zelene Kasikica Ni Jedna Tuga Nije Ista Pitaj Srce Moje Ej, Cija Frula Moja Ljubavi Srce Bi Me Izdalo Zbogom Moja Ljubavi Ne Moze Se Nista Sakriti Ne Daj Da Nas Rastave
1993 - Branili Su Nasu Ljubav Branili Su Nasu Ljubav Cujes Li Me Majko Jovanova Veliki Grad Za Tobom Umirem Dodji U Moje Noci Zaklela Se Riba Sve Je Ljubav Bol Me Ubi Na Kestenu Starom Jedan Je Zivot Samo Lipe Cvatu
1995 - Kada Bi Me Pitali Kada Bi Me Pitali Boze, Boze Sto Se Mala Uobrazi Tamo Gde Si Ti (Zorica Brunclik & Louis) Zasto Je Ovo Je Noc Ej, Sokole Ne Skrivaj Se Sunce Niko Nije Rodjen Da Bude Sam Tako Je Kod Srba Hocu Da Budem Lepa Za Tebe Kako Da Zivim Bez Tebe
1996 - Kad Procvetaju Zumbuli Kad Procvetaju Zumbuli Kosava Sele Moja Da Te Rana Zaboli Druge Oci Odlazi Ljubav Prazna Ostala Mi Dusa Gde Nema Tebe Nemam Ti Samo Jednom Voli Se Sve Sto Zelim Ne Dam Dusu Da Grese
1997 - Dunjo Mirisna Dunjo Mirisna Dodji Da Se Pomirimo Crna Reka Ostavi Me Samu Tako Mi Moga Imena Cvetovi Beli, Cvetovi Plavi Najsi Najsi (Zorica Brunclik & Louis) Mnogo Mi Je Stalo Do Tebe U Mojoj Dusi Tvoji Tragovi Gubila Sam Ja Ode, Ode Ljubav Ta Bolesno Mi Lezi Sta Ja Nemam To Sto Ona Ima (Zorica Brunclik & Saban Saulic)
1998 - Celog Zivota Zalim Celog Zivota Zalim Za Tobom Pet Minuta Da Mi Je Za Srce Si Me Ujeo To Je Majko Srce Moje O, Da Li Je Greh Minus Devet Napolju Ti Me Mico Ne Volis Ti Si Moja Potreba Zemlja Iz Moga Sna Kad Bagrem Zamirise Otkopcano Jelece
2000 - Ej Sudbino Ej, Sudbino Jaci Smo Od Svih Pelin Pijem Meni Treba Casa Pica Bice Bolje Da Si Moj Zoro Budi Se Da Me Gledaju Dokle Vise Sama Nije Lako Nije Ljubav Mi Srce Mori Sve Ce Jednom Proci Pevajte Mi
2002 - Tezak Je Ovaj Zivot Tezak Je Ovaj Zivot Ti, Ti, Ti Nije Gotovo Ako Je I Od Boga, Mnogo Je Rode Neverni Sta Trazis Tu Obrni, Okreni Kraljica Ne Dam Ovo Malo Duse Dodji U Moje Noci
2003 - Hitovi CD 1 Ej, Sudbino Jaci Smo Od Svih Pelin Pijem Meni Treba Casa Pica Bice Bolje Da Si Moj Zoro Budi Se Da Me Gledaju Dokle Vise Sama Nije Lako, Nije Ljubav Mi Srce Mori Sve Ce Jednom Proci Pevajte Mi
2003 - Hitovi CD 2 Ponekad Sreca Okrene Ledja Jedna Ljubav Ne Postoji Vise Gde Si Bio Dok Su Tekle Suze Ti Si Moje Najmilije Juce Znanci Danas Stranci Tecite Suze Moje Da Li Si I Sada Onako Lep Donela Te Sreca Meni Ladja Srece Ja Sam Zena Koja Ceka Dosao Je Covek Pravi Venac Ljubavi
2004 - Rodjendana Dva Rodjendana Dva Sve Me Boli Kupam Se U Mukama Dajte Pesme I Meraka Biblije Trista Dana A Sta Drugo Mogu Svirajte Mi Pesmu Laganu Kleknula Bih Ja Pred Tobom Cuvaj Se I Pazi Ne Sebe Cije To Srce Place A Tebe Nema http://www.mediafire.com/download/10dogm88or0skqh/2004_-_Rodjendana_Dva.zip
TIM DVORCAFE ≠===========≠
milan08 Administrator
Broj poruka : 14605 Points : 36972 Reputation : 31 Datum upisa : 13.11.2011
_________________________________________________ Zorica Brunclik - Sve Je Ljubav (2014) _________________________________________________ 1. Ne Daj Da Nas Rastave (3:17) 2. Kada Bi Me Pitali (2:55) 3. Tamo Gde Si Ti (3:15) 4. Dunjo Mirisna (3:22) 5. Branili Su Nasu Ljubav (2:48) 6. Evo Vec Je Bozic (4:05) 7. A Tebe Nema (5:20) 8. Sto Ne Dodjes (3:31) 9. Muke Moje (2:29) 10. Ja Znam (3:04) 11. Ubile Me Oci Zelene (3:53) 12. Kosava (3:37) 13. Ne Dam Dusu Da Grese (3:07) 14. Otkopcano Jelece (3:48) 15. Moja Zakletvo (3:12) 16. Dodji U Moje Noci (3:03) 17. Minus Devet... Read more »
TIM DVORCAFE ≠===========≠
selver79 likes this post
potočanje Aktivan član
Broj poruka : 163 Points : 183 Reputation : 0 Datum upisa : 18.11.2014
Broj poruka : 1215 Points : 2133 Reputation : -1 Datum upisa : 19.11.2017
Naslov: Milane ako imas nov album 2017 postavi 28.12.17 0:16
milan08 ::
1998 - Celog Zivota Zalim Celog Zivota Zalim Za Tobom Pet Minuta Da Mi Je Za Srce Si Me Ujeo To Je Majko Srce Moje O, Da Li Je Greh Minus Devet Napolju Ti Me Mico Ne Volis Ti Si Moja Potreba Zemlja Iz Moga Sna Kad Bagrem Zamirise Otkopcano Jelece
Zorica Brunclik 2017 - Trebas mi City Records - CD 1151
01. Trebas mi 02. Ko mi je nocas zamena 03. Bicu tvoja 04. Ostavi suze za kraj 05. O bivsem sve najbolje 06. Kuco moja 07. Kume, kume 08. Beleg 09. Da mogu da te vratim - Duet Zorica i Dzenan Loncarevic 10. Ej sudbino (bonus) 11. Sele moja - Duet Dragana Mirkovic (bonus) 12. Ko ce da te voli kao ja (bonus)