NAŠI BANERI |
NAŠ BANER MOŽETE PREUZETI OVDE
|
RAZMJENA BANERA | AKO STE ZA RAZMENU ILI SARADNJU ONDA PIŠITE OVDE
|
LINKOVI PRIJATELJSKIH FORUMA |
1. RSK-RADIO
|
POSJETIOCI | |
FORUM DVORCAFE | |
NOVA PRAVILA DOWNLOADA | OD DANAS 26.07.2024 NOVA PRAVILA DOWNLOADA !!!
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
|
OBAVJESTENJE | Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
|
NEAKTIVNI ČLANOVI | (ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA. |
|
| Za Krajisnike i Krajinu | |
| | Autor | Poruka |
---|
Mile Kordunas
Broj poruka : 8 Points : -2 Reputation : 3 Datum upisa : 14.02.2009
| Naslov: Za Krajisnike i Krajinu 21.02.09 14:27 | |
| Gdje je na Kordunu da poleti lasta, Sve je cvjece zaraslo u korov, Nije vise onaj Kordun dje sam rasta, Oj zivote sta to radis sto si surov. Gdje je na Kordunu stado bjelo, I da se opet cuje djece graja, Nama odje srce kuca neveselo, Al Kordun nas vjecno spaja. Gdje su Vrginmostom da zabruje pruge, Sve je skoro zaraslo u travu, Srce ce mi odmah puci od tuge, Ne zelim vise san zelim samo javu. | |
| | | Žika Webmaster
Broj poruka : 1488 Points : 200040786 Reputation : 15 Datum upisa : 29.01.2009 Lokacija : Petrinja - Dvor
| Naslov: Re: Za Krajisnike i Krajinu 01.03.09 23:17 | |
| Krajina
Неко би рекао изгубљено А не виде да је она У мојим мислима у мојој чежњи у мом срцу.
Неко би помислио неосетно А не знају да је она мој живот моје постојање моје друго ја.
bay Кнеја.. | |
| | | Alijas Aktivan član
Broj poruka : 54 Points : 70 Reputation : 0 Datum upisa : 26.09.2009 Lokacija : au /vic.
| Naslov: Re: Za Krajisnike i Krajinu 30.09.09 18:11 | |
| Pišem pismo a nemam adrese, nema poštar đe da odnese, pišem majci a tamo je nema, nema majke da me naput sprema, pišem ćaći da ću skoro doći da prelimo uvek do ponoći, pišem bratu da se nada meni, da ga braco za kosidbu smeni, pišem seji da mi nađe curu, staroj baki da mi kuva puru, pišem đedu da mi se još drži i nek baba pasulj zaprži, pišem svima nema odgovora, pa me crna obuzela mora, mora da je umro stari poštar ili je duno neki vjetar ostari, opet pišem u mislima pismo, jer odavno viđeli se nismo,,,,,,,
Poslednji izmenio ALIJAS dana 30.09.09 18:29, izmenjeno ukupno 1 puta | |
Broj poruka : 54 Points : 70 Reputation : 0 Datum upisa : 26.09.2009 Lokacija : au /vic.
| Naslov: Re: Za Krajisnike i Krajinu 30.09.09 18:16 | |
|
Oj Uno, ti plava i zelena pozdravi obale svoje, tamo je rodno mjesto MOJE.
| |
| Naslov: Re: Za Krajisnike i Krajinu 30.09.09 18:23 | |
| "Чешља косе на Динари вила, тужно гледа пут спаљена Книна, сама себе с јадовањем пита, ко то данас по Крајини скита?, погледује бедеме над Книном, сузе рони за братом Србином, Куне вила, проклиње с Динаре, ко погази аманете старе, ко издао крајишке јунаке, не славио Божић и Бадњаке, у крв му се претворила Слава, све што им'о- им'о забадава..."
| |
| Naslov: Re: Za Krajisnike i Krajinu 30.09.09 18:32 | |
| Česlja kose na Dinari vila, tužno gleda put spaljena Knina, sama sebe s jadovanjem pita, ko to danas po Krajini skita,? pogleduje bedeme nad Kninom, suze roni za bratom Srbinom, kune vila,,,,,,,,, proklinje s Dinare, ko pogazi amanete stare, tko izdao Krajiške junake, ne slavio Božić i Badnjake, u krv mu se pretvorila Slava, sve sto im'o - im'o za BADAVA !!!
| |
| | | Žika Webmaster
Broj poruka : 1488 Points : 200040786 Reputation : 15 Datum upisa : 29.01.2009 Lokacija : Petrinja - Dvor
| Naslov: Re: Za Krajisnike i Krajinu 30.09.09 20:50 | |
| | |
| Naslov: Re: Za Krajisnike i Krajinu 03.05.10 15:49 | |
| "J-ebes zemlju dje nema rata, nema tu druga ni brata" | |
| | | Kule Aktivan član
Broj poruka : 779 Points : 200001571 Reputation : 12 Datum upisa : 07.02.2009 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Za Krajisnike i Krajinu 04.05.10 22:54 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Za Krajisnike i Krajinu | |
| |
| | | | Za Krajisnike i Krajinu | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |