Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
1. Predrag Gojkovic - Ne kuni case 2. Beba Selimovic - Sabah zora 3. Aleksandar Dejanovic - Imao sam devojcicu 4. Zora Dubljevic - Oh, da ti je samo znati
zeljko88 Uploader
Broj poruka : 1215 Points : 2133 Reputation : -1 Datum upisa : 19.11.2017
01. Safet Isovic - Kono Fato 02. Zora Dubljevic - Imam tebe jedinoga sina 03. Zaim Imamovic - Kraj pendzera Jusuf stari 04. Zekija Zeco - Gde si dragi, tugo moja
zeljko88 Uploader
Zora Dubljevic 1971-3 - Prva ljubav 14.07.1971, ans. Jovice Petkovica i Ismeta Alajbegovica Serbe, Jugoton LPY-V-50904
01. Prva ljubav 02. Ja uranih jutros rano 03. Moj dragane, sunce za oblakom 04. Momak Ibro zagledao Fatu 05. Uvela je ljubav 06. Svako sam jutro ranila 07. Veni moja ljubavi (Ilidza 70) 08. Ne asikuj Mujo 09. Zar je nasa ljubav lazna bila 10. U carsiju 11. Ti si moja radost 12. Kiso, ne padaj
zeljko88 Uploader
Zora Dubljevic 1963 - Narodne pjesme i plesovi iz Bosne Jugoton PLY-V-90
01. Nadezda Cmiljic i Safet Isovic - Pjesma o Kiseljaku 02. Safet Isovic - Asik Momce 03. Vlado Mulic - Koliko je ravno polje Trebinje 04. Hamdija Salkovic (frula) - Anterija 05. Beba Selimovic - Oj, jagodo, imas li jarana 06. Nadezda Cmiljic i Zaim Imamovic - Zdravica iz Hercegovine 07. Zora Dubljevic i Bozidar Ivanisevic - Caj, ciko, cemeriko 08. Radmila Jagodic i Zaim Imamovic - Da sa nesto prelijepa camka 09. Zora Dubljevic - Udovcicu, ne boluj 10. Hamdija Salkovic (frula) - Bosanska tropa 11. Mile Petrovic - Oj, djevojko preko puta 12. Radmila Jagodic i Vlado Mulic - Karavan ide preko Romanije
Musafir likes this post
zeljko88 Uploader
01. Zora Dubljevic - Djevojka sokolu zulum ucinila 02. Zora Dubljevic - Hej, leti soko nisko pa visoko 03. Zora Dubljevic - Idem putem (tamburasi) 04. Zora Dubljevic - Ja odavno ne zapjevah 05. Zora Dubljevic - Ja sam cura 06. Zora Dubljevic - Kosutice, rosna ti si 07. Zora Dubljevic - Niz bascu mi potok tece 08. Zora Dubljevic - Rosna livada trava zelena 09. Zora Dubljevic - Savile se dvije ruze rumene 10. Zora Dubljevic - Put putuje Latif-aga (mlad Latife!) 11. Zora Dubljevic - Siroce sam, na sve mi se zaluje 12. Zora Dubljevic - Sto se ono gusta magla 13. Zora Dubljevic - Tamna noci, tamna li si (sa Z.Dubljevic, 1963) 14. Zora Dubljevic - Tesko je ljubit' tajno 15. Zora Dubljevic - Zarobljeno srce
zeljko88 Uploader
Zora Dubljevic - Zumbul Zada Zora Dubljevic - Ne asikuj mujo Zora Dubljevic - Sjajna zvijezdo, gdje si nocas sjala Zora Dubljevic - Tri su me zore zorile Zora Dubljevic - Udovcicu ne luduj
zeljko88 Uploader
01. Zora Dubljevic - Seka brata na veceru zvala 02. Zora Dubljevic - Sini jarko sa istoka sunce 03. Zora Dubljevic - Sinoc ja i moja kona 04. Zora Dubljevic - Siroce sam, na sve mi se zaluje 05. Zora Dubljevic - Sjajna zvijezdo, gdje si nocas sjala (harm) 06. Zora Dubljevic - Sta si dragi mislio 07. Zora Dubljevic - Stalno sanjam tvoje oci 08. Zora Dubljevic - Sto se ono gusta magla pokraj Une spustila 1 09. Zora Dubljevic - Sto se ono gusta magla pokraj Une spustila 2 10. Zora Dubljevic - Sto to jeci gora Romanija (harm) 11. Zora Dubljevic - Tamburalo momce uz tamburu 12. Zora Dubljevic - Tamna noci, tamna li si (sa Z.Dubljevic, 1963) 13. Zora Dubljevic - Telal vice od jutra do mraka 14. Zora Dubljevic - Tesko je ljubit tajno 15. Zora Dubljevic - Tri su me zore zorile 16. Zora Dubljevic - Vino piju dva mila jarana 17. Zora Dubljevic - Zarobljeno srce moje 18. Zora Dubljevic - Znadem dragi da odlazis 19. Zora Dubljevic - Bere cura mlad jorgovan 20. Zora Dubljevic - Bosno moja 21. Zora Dubljevic - Cazin grade, hej lane 22. Zora Dubljevic - Djevojka sokolu zulum ucinila 23. Zora Dubljevic - Dolinom se setala djevojcica mala 24. Zora Dubljevic - Haj, ja zagrizoh sareniku jabuku 25. Zora Dubljevic - Hej, leti soko nisko pa visoko 26. Zora Dubljevic - Idem putem tamburasi 27. Zora Dubljevic - Ja sam cura 28. Zora Dubljevic - Jecam zele tuzlanke djevojke 29. Zora Dubljevic - Jedva cekam da se mrak navuce 30. Zora Dubljevic - Kad opada zuto lisce 31. Zora Dubljevic - Karanfile, cvijece moje 32. Zora Dubljevic - Kolika je Jahorina planina 33. Zora Dubljevic - Kosutice, rosna ti si 34. Zora Dubljevic - Ljubec oko garavo i plavo 35. Zora Dubljevic - Ljubicice i ja bih te brala 36. Zora Dubljevic - Mila majko salji me na vodu 37. Zora Dubljevic - Mlada partizanka 38. Zora Dubljevic - Momak Ibro zagledao Fatu 39. Zora Dubljevic - Ne asikuj mujo 40. Zora Dubljevic - Nije vazno sad ko je od nas kriv 41. Zora Dubljevic - Nit ja spavam, nit ja drijemam (harm) 42. Zora Dubljevic - Niz bascu mi potok tece 43. Zora Dubljevic - Prva ljubav 1 44. Zora Dubljevic - Prva ljubav 2 45. Zora Dubljevic - Put putuje Latif aga 46. Zora Dubljevic - Rosna livada trava zelena 47. Zora Dubljevic - Savile se dvije ruze rumene 48. Zora Dubljevic - Secer Mujo (Dzevad Sabanagic) 49. Zora Dubljevic - Secer Mujo (Jovica i Serbo)
milanbrka123 Super moderator
Broj poruka : 1095 Points : 2302 Reputation : 6 Datum upisa : 19.02.2013