Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
01 Mila Matic - Kroz moj vocnjak putic vodi 02 Mila Matic - Otiso si kad nisam zelela 03 Mila Matic - Polomljene ruze 04 Mila Matic - Sto mi dragi ne dolazis 05 Hasim Kucuk Hoki - Kad Bi Znala Koliko Te Volim 06 Zora Drempetic - Oj mladosti, kad bi se vratila 07 Zora Drempetic - Isprati me sa osmehom 08 Zora Drempetic - Jos se secam kad sam tvoja bila 09 Zora Drempetic - Na proplanku pokraj vrela 10 Meho Puzic - Iskrena Ljubav 11 Ljubica Jestrovic Buba - Idem putem koji sreci vodi 12 Ljubica Jestrovic Buba - Kuda cemo kad se rastanemo 13 Cveta Radisavljevic - Behu nekad isti snovi 14 Cveta Radisavljevic - Desilo se eto 15 Cveta Radisavljevic - Dokle da se igras samnom 16 Cveta Radisavljevic - Nepitaj me kako mi je 17 Cveta Radisavljevic - Sutra mi se dragi zeni 18 Milutin Jakovljevic Mica - Ljubav Nije Samo Za Bogate
zelimir1988 Uploader
Broj poruka : 1051 Points : 1632 Reputation : -2 Datum upisa : 03.04.2018
1. Grupa Pevaca I Veliki Narodni Orkestar – Fatise Kolo Vranjske Devojke 2. Zora Drempetic – Dude Belo Dude 3. Danica Obrenic – Ruse Kose Curo Imas 4. Veliki Narodni Orkestar – Vranjski Cocek 5. Zivka Djuric – Sto Si Leno Na Golemo 6. Zora Dempentic – Otvori Mi Belo Lence 7. Danica Obrenic – Zal Za Mladost 8. Veliki Narodni Orkestar – Vranjanka Kolo
SuanPan likes this post
zelimir1988 Uploader
01 Mikica Markovic - Moravac kolo 02 Zorica Brunclik - Odakle si sele 03 Ljuba Nedeljkovic - Oj livado rosna travo 04 Branka Rucnov - Moj Dragane sto me zaboravljas 05 Ljuba Alicic - Oj moja ruzo rumena 06 Branka Stanarcic - Aj kad sam sinoc posla iz ducana 07 Predrag Zivkovic Tozovac - Moj Milane 08 Raspevani Kosmajci - Mala moja moj nevene 09 Dragan Pantic Smederevac - Oj devojko Smederevko 10 Miodrag Bogdanovic - S one strane Morave 11 Ljuba Nedeljkovic - Povela je Jelka 12 Nikola Vucetin i orkestar Stare Lole - Sinoc kad je pao mrak 13 Bora Drljaca - Oj oraje oraje 14 Era Ojdanic - Zelen ora' pao na oranje 15 Radojko Stojkovic - Mala moja preko devet gora 16 Dara Ruzic - Oj golube moj golube 17 Branka Rucnov - Zapevala sojka ptica 18 Zora Drempetic - Da znajes mori mome 19 Dara Ruzic - Simbil cvece
zelimir1988 Uploader
01 Zora Drempetic - Adzina Fata 02 Zora Drempetic - Dimitrijo sine Mitre 03 Zora Drempetic - Ima dana kada ne znam sta da radim 04 Zora Drempetic - Kisa pada trava raste 05 Zora Drempetic - Po Taslidzi pala magla 06 Zora Drempetic - Razbolela se divna Grivna 07 Zora Drempetic - Sedi Mara na kamen studencu 08 Zora Drempetic - Siroko je lisce orovo 09 Zora Drempetic - Zasto Sike zasto 10 Zora Drempetic i NO RTB - Gajtano mome mori Gajtano 11 Zora Drempetic i VNO RTB dirigent Djordje Karaklaj - More bel peline
mario1100 Aktivan član
Broj poruka : 901 Points : 984 Reputation : 0 Datum upisa : 14.02.2012