Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
Tomislav Ivcic - Htio Bih Spavati S Tobom.mp3 Tomislav Ivcic - Negdje U Parizu.mp3 Tomislav Ivcic - Nemam Za Kavu.mp3 Tomislav Ivcic - Nisam Ja Za Jednu Noc.mp3 Tomislav Ivcic - Probudi Se.mp3 Tomislav Ivcic - Srebrne Kise.mp3 Tomislav Ivcic - Ti, Bas Ti.mp3 Tomislav Ivcic - Ucinio Bih Sve.mp3 Tomislav Ivcic - Ulicni Sarmer.mp3 Tomislav Ivcic - Uvijek Samo Njen.mp3
TIM DVORCAFE ≠===========≠
Poslednji izmenio Rica dana 10.02.23 19:13, izmenjeno ukupno 1 puta
Rica Webmaster
Broj poruka : 11407 Points : 21529 Reputation : 12 Datum upisa : 21.02.2013
Tomislav Ivcic - Danas Je Dan Za Show.mp3 Tomislav Ivcic - Ljubavni Let.mp3 Tomislav Ivcic - Lutka.mp3 Tomislav Ivcic - Meni Je Svejedno.mp3 Tomislav Ivcic - Nasa Pjesma.mp3 Tomislav Ivcic - Oprosti (Mi) (Mi).mp3 Tomislav Ivcic - Podi Ako Zelis.mp3 Tomislav Ivcic - Ponekad Kao Ove Noci.mp3 Tomislav Ivcic - Rastava.mp3 Tomislav Ivcic - Ti I Ja.mp3
Poslednji izmenio Rica dana 10.02.23 19:33, izmenjeno ukupno 1 puta
Rica Webmaster
Tomislav Ivcic - Apres Toi.mp3 Tomislav Ivcic - Elle Etait Si Jolie.mp3 Tomislav Ivcic - Emmanuelle.mp3 Tomislav Ivcic - Et Si Tu N'existais Pas.mp3 Tomislav Ivcic - L' Ete Indien.mp3 Tomislav Ivcic - La Pouppe Qui Fait Non.mp3 Tomislav Ivcic - Monia.mp3 Tomislav Ivcic - Salut Les Amoureux.mp3 Tomislav Ivcic - Se T'aime.mp3 Tomislav Ivcic - Tu T'en Vas.mp3
Poslednji izmenio Rica dana 10.02.23 19:34, izmenjeno ukupno 1 puta
Rica Webmaster
Tomislav Ivcic - Basta Dare La Mano.mp3 Tomislav Ivcic - Clavis De Urbe Aeternitatis.mp3 Tomislav Ivcic - If You Leave Me.mp3 Tomislav Ivcic - Maria's Songs.mp3 Tomislav Ivcic - Medugorje.mp3 Tomislav Ivcic - Pastoral.mp3 Tomislav Ivcic - Pjesma Medugorja.mp3 Tomislav Ivcic - Rajska Djevo,kraljice Mira.mp3 Tomislav Ivcic - The Day Will Come.mp3 Tomislav Ivcic - Ti Me Vodi.mp3 Tomislav Ivcic - Zeig Mir Den Weg.mp3
Poslednji izmenio Rica dana 10.02.23 19:36, izmenjeno ukupno 1 puta
techstream likes this post
Rica Webmaster
Meri Cetinic - Gorka Rijeka.mp3 Tomislav Ivcic - Davna Pjesma.mp3 Tomislav Ivcic - Ima Dana Za Nas Dvoje.mp3 Tomislav Ivcic - Ljubavi Nevjerne.mp3 Tomislav Ivcic - Ostavi Suze Na Jastuku.mp3 Tomislav Ivcic - Pada Prvi Snijeg.mp3 Tomislav Ivcic - Sve Su Druge Uspomene.mp3 Tomislav Ivcic - Tata,vozi Polako.mp3 Tomislav Ivcic - Tuzna Proljeca.mp3 Tomislav Ivcic - Voli Me.mp3
Rica Webmaster
Tomislav Ivcic - Bog Neka Ti 'prosti Grijehe.mp3 Tomislav Ivcic - Cekaj Me, Silvija.mp3 Tomislav Ivcic - Gdje Si Sad, Moj Andele.mp3 Tomislav Ivcic - Gorka Rijeka.mp3 Tomislav Ivcic - Jos Uvijek Se Vracam.mp3 Tomislav Ivcic - Najljepsa Si.mp3 Tomislav Ivcic - Nek' Vrate Se Vremena Stara.mp3 Tomislav Ivcic - Oprosti Sto Pjevam O Njoj.mp3 Tomislav Ivcic - Ostavi Suze Na Jastuku.mp3 Tomislav Ivcic - Otrov S Tvojih Usana.mp3 Tomislav Ivcic - Posljednji Valcer.mp3 Tomislav Ivcic - Sve Moje Ljubavi.mp3 Tomislav Ivcic - Svi Smo Te Voljeli, Marija.mp3 Tomislav Ivcic - Voljena, Vrati Se.mp3
Rica Webmaster
Tomislav Ivcic - Dodji sine u hrvatski kraj.mp3 Tomislav Ivcic - Krunica moje majke.mp3 Tomislav Ivcic - Pisi mi mila mati.mp3 Tomislav Ivcic - Roko.mp3 Tomislav Ivcic - Sine Vrati Se.mp3 Tomislav Ivcic - Stop the war in Croatia (instrumental).mp3 Tomislav Ivcic - Stop the war in Croatia.mp3 Tomislav Ivcic - Sveti Ante.mp3 Tomislav Ivcic - Tamo gdje sam roden.mp3 Tomislav Ivcic - Zapivajmo nocas u konobi.mp3
Poslednji izmenio Rica dana 10.02.23 19:37, izmenjeno ukupno 1 puta
Rica Webmaster
Tomislav Ivcic - Bog Neka Ti 'Prosti Grijehe.mp3 Tomislav Ivcic - Cekaj Me, Silvija.mp3 Tomislav Ivcic - Gdje Si Sad, Moj Andjele.mp3 Tomislav Ivcic - Ima Dana Za Nas Dvoje.mp3 Tomislav Ivcic - Najljepsa Si.mp3 Tomislav Ivcic - Nek' Vrate Se Vremena Stara.mp3 Tomislav Ivcic - Neka, Neka, Nek' Se Zna.mp3 Tomislav Ivcic - Nemam Za Kavu.mp3 Tomislav Ivcic - Oprosti Mi.mp3 Tomislav Ivcic - Ostavi Suze Na Jastuku.mp3 Tomislav Ivcic - Otrov s Tvojih Usana.mp3 Tomislav Ivcic - Pada Prvi snijeg.mp3 Tomislav Ivcic - Suze, Vi Ste Moji Jedini Drugari.mp3 Tomislav Ivcic - Sve Moje Ljubavi.mp3 Tomislav Ivcic - Tu, Soltanto Tu.mp3 Tomislav Ivcic - Tuzna Proljeca.mp3 Tomislav Ivcic - Unica Donna Per Me.mp3 Tomislav Ivcic - Voljena, Vrati Se.mp3 Tomislav Ivcic i Daniel Popovic - Monia.mp3 Tomislav Ivcic i Jasna Zlokic - Tu T'en Vas.mp3 Tomislav Ivcic i Meri Cetinic - Gorka Rijeka.mp3
Poslednji izmenio Rica dana 10.02.23 20:14, izmenjeno ukupno 1 puta
Rica Webmaster
Tomislav Ivcic - Bog Neka Ti 'prosti Grijehe.flac Tomislav Ivcic - Danas Ja, Sutra Ti.flac Tomislav Ivcic - Djeca Mora.flac Tomislav Ivcic - Dovidenja Moja Ljubavi.flac Tomislav Ivcic - Gdje Si Sad, Moj Andele.flac Tomislav Ivcic - Ima Dana Za Nas Dvoje.flac Tomislav Ivcic - Najljepša Si.flac Tomislav Ivcic - Naša Je Ljubav Ostala Na Valu.flac Tomislav Ivcic - Naša Pjesma.flac Tomislav Ivcic - Nek' Vrate Se Vremena Stara.flac Tomislav Ivcic - Nisam Ja Za Jednu Noc.flac Tomislav Ivcic - Oprosti Mi.flac Tomislav Ivcic - Ostavi Suze Na Jastuku.flac Tomislav Ivcic - Podi Ako Želiš.flac Tomislav Ivcic - Ponekad Kao Ove Noci.flac Tomislav Ivcic - Sa Mnom Si Sretna Bila.flac Tomislav Ivcic - Sedamnaest Ljeta Je Imala.flac Tomislav Ivcic - Suze, Vi Ste Moji Jedini Drugari.flac Tomislav Ivcic - Sve Moje Ljubavi.flac Tomislav Ivcic - Ti I Ja.flac Tomislav Ivcic - Tužna Proljeca.flac Tomislav Ivcic - Uvijek Samo Njen.flac Tomislav Ivcic - Voljena, Vrati Se.flac
Poslednji put izmenio Rica dana 10.02.23 20:30, izmenio ukupno 2 puta
Rica Webmaster
Meri Cetinic, Tomislav Ivcic - Gorka Rijeka.flac Tomislav Ivcic - Bili Smo Tu.flac Tomislav Ivcic - Cao Bambina, Cao.flac Tomislav Ivcic - Danas Je Dan Za Show.flac Tomislav Ivcic - Ljubavi Nevjerne.flac Tomislav Ivcic - Ljubavni Let.flac Tomislav Ivcic - Meni Je Svejedno.flac Tomislav Ivcic - Negdje U Parizu.flac Tomislav Ivcic - Nemam Za Kavu.flac Tomislav Ivcic - Oprosti Što Pjevam O Njoj.flac Tomislav Ivcic - Otrov S Tvojih Usana.flac Tomislav Ivcic - Pada Prvi Snijeg.flac Tomislav Ivcic - Plave Oci Placu Na Kiši.flac Tomislav Ivcic - Posljednji Valcer.flac Tomislav Ivcic - Probudi Se.flac Tomislav Ivcic - Reci Joj Sonja.flac Tomislav Ivcic - Sve Su Druge Uspomene.flac Tomislav Ivcic - Svi Smo Te Voljeli, Marija.flac Tomislav Ivcic - Tata,vozi Polako.flac Tomislav Ivcic - Ti, Baš Ti.flac Tomislav Ivcic - Ucinio Bih Sve.flac Tomislav Ivcic - Ulicni Šarmer.flac Tomislav Ivcic - Voli Me.flac
Poslednji izmenio Rica dana 10.02.23 20:00, izmenjeno ukupno 1 puta
Rica Webmaster
Meri Cetinic, Tomislav Ivcic - Gorka Rijeka.flac Tomislav Ivcic - Bog Neka Ti 'prosti Grijehe.flac Tomislav Ivcic - Cekaj Me Silvija.flac Tomislav Ivcic - Gdje Si Sad, Moj Andele.flac Tomislav Ivcic - Još Uvijek Se Vracam.flac Tomislav Ivcic - Kalelarga.flac Tomislav Ivcic - Najljepša Si.flac Tomislav Ivcic - Neka, Neka, Nek' Se Zna.flac Tomislav Ivcic - Nemam Za Kavu.flac Tomislav Ivcic - Oprosti Mi.flac Tomislav Ivcic - Ostavi Suze Na Jastuku.flac Tomislav Ivcic - Otrov S Tvojih Usana.flac Tomislav Ivcic - Posljednji Valcer.flac Tomislav Ivcic - Roko.flac Tomislav Ivcic - Sine, Vrati Se.flac Tomislav Ivcic - Stop The War In Croatia.flac Tomislav Ivcic - Sve Moje Ljubavi.flac Tomislav Ivcic - Sve Su Druge Uspomene.flac Tomislav Ivcic - Tamo Gdje Sam Roden.flac Tomislav Ivcic - Veceras Je Naša Fešta.flac Tomislav Ivcic - Voljena, Vrati Se.flac Tomislav Ivcic - Zapivajmo Nocas U Konobi.flac
Poslednji izmenio Rica dana 10.02.23 20:15, izmenjeno ukupno 1 puta
sid411 Aktivan član
Broj poruka : 91 Points : 100 Reputation : 0 Datum upisa : 21.08.2019