Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Dobro došli na forum DVORCAFE.
Da bi ste mogli pristupiti i videti kompletan forum morate biti registrovani član kod nas.
Članovima brez poruka je onemogućen dostup linkovima.
Gostima je onemogućen pristup downloadu.
Registracija je besplatna
Dođite da se družimo.
TIM DVORCAFE
»DVORCAFE«
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
»DVORCAFE«
POZDRAV, AKO HOĆETE VIJDETI LINKOVE DOWNLOADA MORATE URADITI SLIJEDEĆE
1). DA SE REGISTRUJETE ALI PRIJAVTE NA NAŠ FORUM
2). POSLIJE 10 NAPISANIH PORUKA ĆE TE MOĆI VIDJETI LINK
3). GOSTI I ČLAN BREZ PORUKE NEMAJU PRISTUP DOWNLOADU NITI GA VIDE
4). SVE VAM PIŠE NA FORUMU U TEMI >>OVDJE<<[KAKO DA VIDIM LINK] NOVA PRAVILA DOWNLOADA
1). MOLIM SVE NAŠE ČLANOVE DA SE SUZDRŽE OD RAZNIH PRVOKACIJA I UVRIJEDE DRUGIH ČLANOVA FORUMA
2). BUDITE PRISTOJNI I POSTUJTE DRUGE AKO HOĆETE DA VAS NEKO POSTUJE
3). OVDJE NEMA POLITIKE RAZNIH DISKUSIJA O TOME, RAZNIH VRIJEĐANJA NA VJERSKOJ I NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ZATO VAS MOLIM SUZDRZITE SE OD RAZNIH ISPADA
4). AKO BUDETE IMALI TAKAV ILI SLIČAN PROBLEM ONDA PIŠITE >>OVDJE<<
5). SVAKI ISPAD I VRIJEĐANJA BIĆE STROGO KAŽNJENO [BAN]
1). MOLIMO SVE NAŠE ČLANOVE DA NE POSTAVLJATE RAZNE VIDEO SNIMKE SA UVREDLJIVIM SADRZAJIMA NA NACIONALNOJ I VJERSKOJ
PRIPADNOSTI
2). U SUPROTNOM ĆETE BITI TRAJNO ODSTRANJENI / BANOVANI SA FORUMA BREZ UPOZERENJA
1). RSK RADIO JE KRAJIŠKI RADIO ONLINE 24/h NA DAN I 365 DANA U GODINI
2). AKO STE ZA MUZIČKU ŽELJU ONDA STE NA PRAVOM MJESTU
3). PIŠITE NA MALOM ILI VELIKOM CHETU TAD KAD JE DJ RSK RADIO /SLOBO / RSK PRISUTNI
4). BILO KOJU VRSTU MUZIKE OSIM NACIONALNE ISPUNJAVAMO NAŠIM ČLANOVIMA OBA FORUMA I TO SVE BESPLATNO
5). UNAPRED SE IZVINJAVAMO AKO KOJA PJESMA BUDE NA VJERSKOJ ALI NACIONALNOJ PRIPADNOSTI HVALA
NOVO OD DANAS POJEDINI PSTAVLJENI LINKOVI MUZIKE SU KODIRANI STO ZNAČI DA IH NEĆETE MOĆI RASPAKIRATI U TOM PRIMJERU MORATE BITI AKTIVNIJI NA FORUMU STO ZNAČI DA MORATE POSTAVITI KAKAV LINK ALBUMA PJESME ITD... DA BI POSTALI AKTIVNIJI TE DA BI MOGLI DOBITI PASWORD
ZA HVALA JE TRENUTNO??? JOŠ SAMO KOD NAS
DO KAD VIDECEMO
OBAVJESTENJE
Obavještavamo naše članove da je filehorst.de 30.6.2024 prestao sa radom sto znači da mnogi linkovi koji su isli preko njih po 30.6.2024 više nerade.
i nemojte pisati po forumu da neradi, znamo mi to pisali smo prije dva mjeseca pred gašenjem o tome.
NEAKTIVNI ČLANOVI
(ČLAN BREZ PORUKE) KOJI NEMAJU NAPISANE NITI JEDNE PORUKE ILI DODANOG LINKA MUZIKE ALBUMA I SLIČNO DO 3 MJESECA OD DANA REGISTRACIJE BIĆE OBRISAN/A SA FORUMA.
Broj poruka : 1614 Points : 4020 Reputation : 7 Datum upisa : 19.09.2013 Lokacija : Swicerland
Naslov: Nikad nije kasno Live 26.12.22 23:22
Nikad nije kasno Live
Aca Ilic i Rus Ne daj se generacijo (live).mp3 Aida Music Zute dunje (live).mp3 Aleksandra Bursac Rano (live).mp3 Aleksandra Kezic i Zeljko Vasic Lozinka za raj (live).mp3 Aleksandra Prijovic Splet pesama (live).mp3 Aleksandra Radovic Cuvam te (live).mp3 Amer Cengic Cenga Kise jesenje (live).mp3 Amer Cengic Cenga Stipu gatibo (live).mp3 Amer Cengic Cenga i Andreana Cekic A sada idem (live).mp3 Amil Biscanin Zbogom noci, zbogom zore (live).mp3 Ana Bekuta Bekrija, Veseljak (live) Nikad nije kasno.mp3 Ana Vuletic i Nenad Manojlovic Treba vremena (live).mp3 Andreana Cekic Poznati me nikad nece (live).mp3 Arif Galijasevic Na kafu nam ne dolazis vise (live).mp3 Arif Galijasevic i Hako Zivela ljubav (live).mp3 Asif Katica Srdo moja (live).mp3 Bejhan Ramov Danima te cekam (live).mp3 Biljana Prokic Doletece beli golub (live).mp3 Biljana Prokic Pocnimo ljubav iz pocetka (live).mp3 Blagoje Marotov Blaze Cesarica (live).mp3 Blagoje Marotov Blaze Kad mi dodjes ti (live).mp3 Boban Canevski Cija si (live).mp3 Bojan Pavlovic i Petar Mitic Luckasta si ti (live).mp3 Bojana Barjaktarevic Prodji sa mnom ispod duge (live).mp3 Bojana Barjaktarevic Venac ljubavi (live).mp3 Bojana Krstic My heart will go on (live).mp3 Boris Stanojevic Omer beze (live).mp3 Borka Erceg Donela te sreca meni (live).mp3 Borka Erceg Ne daj me (live).mp3 Cristina Voicu Ne kunite crne oci (live).mp3 Cristina Voicu Bella Dobro jutro lepi moj (live).mp3 Dejan Jeknic Golubica (live).mp3 Dejan Jeknic O ciganko moja (live).mp3 Dobrila Ivanovska Cabric Strose to stroma sou (live).mp3 Dragan Dragas Ovo je prica o nama (live).mp3 Dragan Milutinovic Kica Noc je tiha (live).mp3 Dubravko Biondic Dobro vece izgubljena nado( live ).mp3 Dubravko Biondic Duba Mala (live).mp3 Dubravko Biondic Duba Sto je tuzna breza ta (live).mp3 Edvin Husaric Edo Most do moga zavicaja (live).mp3 Elvir Ramic i Elvira A sada idem (live).mp3 Enes Begovic Splet pesama (live).mp3 Goran Kukic Odiseja (live).mp3 Goran Kukic Volim te (live).mp3 Grujica Nikolic Gruja Momak veseljak (live).mp3 Hame i Senko Denny (live).mp3 Hristos Elenidis Rus Thelo na me nioseis (live).mp3 Igor Tadic Ako ima Boga (live).mp3 Ismeralda Elenkova Esma Pitaju me u mom kraju (live).mp3 Ivan Mehmetovic Musoki Dudo (live).mp3 Ivan Petrovic Ivko Devojka iz grada (live).mp3 Ivan Petrovic Ivko Djul Zulejha (live).mp3 Jasmina Dujmovic Takvi kao ti (live).mp3 Jasminka Ilic Stade se cvijece rosom kititi (live).mp3 Julija Marotov Dzuli Woman in love (live).mp3 Kresimir Sunjic Manuela (live).mp3 Lepa Brena i Andrija Kada padne prvi sneg (live).mp3 Ljubisa Milojkovic Covek sa srca dva (live).mp3 Ljubisa Milojkovic i Nadica Kako ti je, kako (live).mp3 Ljubisa Osmanovic Cveta (live).mp3 Ljubisa Stankovic Pupica Nije zivot jedna zena (live).mp3 Marko Zigmanovic Pristao sam bicu sve sto hoce (live).mp3 Miglena Nikolova Megi i Dragan Kojic Keba Ostala je pesma moja (live).mp3 Mile Andreski Ako me ostavis (live).mp3 Mile Andreski Kako boli me (live).mp3 Milenko Jovanovic Bajo Ostala si uvek ista (live).mp3 Milica Vojinovic Moj behare ko li mi te bere (live).mp3 Milica Vojinovic i Zeljko Jovano, Jovanke (live).mp3 Milorad Pavlovic Arsa Dao bih ovo malo zivota (live).mp3 Milorad Zagorac Ne svani zoro (live).mp3 Milosava Vajovic, Nenad, Ana i Milan Ti si lek za moju dusu (live).mp3 Milovan Kujundzic Mica Vraticu se jednog dana (live).mp3 Milutin Sretenovic Sreta Trista pena (live).mp3 Mima i Keba U snu ljubim medna usta (live).mp3 Mimi Bazalac Uzmi me rukama (live).mp3 Mira Aleksic Ja nisam rodjena da zivim sama (live).mp3 Mirjana Bazalac Mima Zbog tebe (live).mp3 Mirsada Mekic Mojoj majci (live).mp3 Mirzad Pervanic Migos Tuzno leto (live).mp3 Muhamed Nalic Hame I kad me svi zaborave (live).mp3 Nermin Kalic Nero Kad ljubavi dodje kraj (live).mp3 Nevres Hadzic Dao bih ovo malo zivota (live).mp3 Nevres Hadzic Imas li malo ljubavi za mene (live).mp3 Nevres Hadzic Goga Lepotice grada (live).mp3 Nevres Hadzic i Andreana Kaznio me zivot (live).mp3 Nihada Kapetanovic Svako trazi novu ljubav (live).mp3 Nihada Kapetanovic Varas me varas (live).mp3 Nikola Kostic Oprosti mi sto te volim (live).mp3 Nikola Petrovic Nidza Delilah (live).mp3 Nina Pavic Srce gori jer te voli (live).mp3 Nusret Orovcanin Sedamdeset i dva dana (live).mp3 Omer Karalic Azzaro Jel Sarajevo gdje je nekad bilo (live).mp3 Omer Karalic Azzaro Sad je kasno (live).mp3 Omer Karalic Azzaro Snjegovi hladni dolaze (live).mp3 Omer Polic Ljubav nije dug (live).mp3 Pavle Vitanov Ako zgresam neka izgoram (live).mp3 Pedja Jovanovic Danka (live).mp3 Petar Spasojevic Duso moja (live).mp3 Radenko Bilic Miki Dajte mi da zivim (live).mp3 Radenko Bilic Miki Hej zoro ne svani (live).mp3 Radenko Bilic Miki Ne daju mi da te volim (live).mp3 Radenko Bilic Miki Romanija (live).mp3 Ratko Eric i Dejan Petrovic Rado lepa Rado (live).mp3 Rizo Koljenovic Devojka sokolu zulum ucinila (live).mp3 Romeo Nikolic Jedne noci u decembru (live).mp3 Romeo Nikolic Najlepse su oci moje majke (live).mp3 Romeo Nikolic Ostala si uvijek ista (live).mp3 Rufat Selim Roki Stari kocijas (live).mp3 Sabina Kaltak Javi se oteraj tugu (live).mp3 Sefik Ramcevic Duso moja (live).mp3 Serif Husic Stara kuca (live).mp3 Serif Konjevic Splet pesama (live).mp3 Sinan Sakic Ej otkad sam se rodio (live).mp3 Slavica Vukovic Ognjenovic Tvoja noc i moja zora (live).mp3 Slavisa Korac Dodji da ostarimo zajedno (live).mp3 Slavisa Korac Sneg je opet Snezana (live).mp3 Slavko Banjac Splet pesama (live).mp3 Slobodan Lukic i Zorica Lazovic Cik pogodi (live).mp3 Slobodan Vasic Tako mi nedostajes (live).mp3 Snezana Djurisic Verovah mu, Ja ne mogu mila (live).mp3 Stanoje Stankovic Kale Dijamant Koliko ti srece zelim.mp3 Stanoje Stankovic S namerom dodjoh u veliki grad (live).mp3 Stanoje Stankovic Kale Imas li malo ljubavi (live).mp3 Stanoje Stankovic Kale Dijamant Kralj boema (live).mp3 Stevan Andjelkovic i Zorana Micanovic Ponoc (live).mp3 Suzana Smajic Koju igru igras (live).mp3 Suzana Smajic i Nenad Manojlovic Lanac (live).mp3 Tanja Savic i Jana Sta ce ti pevacica (live).mp3 Tatjana Jovanovic Tanja Zivote moj (live).mp3 Tomislav Filipovic Cicak i Zorja Pajic Shallow (live).mp3 Vahid Music Jedna noc, jedna luda noc (live).mp3 Vera Salonski Djurdjove moj (live).mp3 Vesna Damnjanovic Imam pesmu da vam pevam (live).mp3 Vesna Kupresak Kunem ti se zivotom (live).mp3 Vinko Rosic Car Pusti majko jos veceras (live).mp3 Vladan i Voja Simic Pusti me da odem (live).mp3 Vladan Simic Kad bi znala sta mi srcu znacis (live).mp3 Vladan Simic Kad sretnes Hanku (live).mp3 Vladan Stojic Malika Hej mladosti hej zivote (live).mp3 Vladimir Stojanovic Vlada Samo zbog tebe sam tu (live).mp3 Zeljka Jurisic Izdali me prijatelji (live).mp3 Zeljka Jurisic Sve samo sa tobom ne (live).mp3 Zikino novogodisnje kolo (live).mp3 Zivadin Kojic Zica Moj zivote sta li mi te truje (live).mp3 Zoran Djuranovic Djuzo Vraticu se jednog dana (live).mp3 Zoran Stefanovic Dzigi Ja te volim (live).mp3 Zoran Stefanovic Dzigi Svrati rece covek (live).mp3 Zoran Vujicic Zoki Dobro vece izgubljena nado (live).mp3 Zorica Nedeljkovic Dobro jutro Sumadijo (live).mp3
TIM DVORCAFE ≠===========≠
Poslednji izmenio Balkanac dana 12.02.24 9:46, izmenjeno ukupno 1 puta
Rica and fica33 like this post
Rica Webmaster
Broj poruka : 11407 Points : 21529 Reputation : 12 Datum upisa : 21.02.2013
Naslov: Re: Nikad nije kasno Live 26.12.22 23:32
Hallo Balkanac jel znas koja Godina Lp
Balkanac Administrator
Broj poruka : 1614 Points : 4020 Reputation : 7 Datum upisa : 19.09.2013 Lokacija : Swicerland
Naslov: Re: Nikad nije kasno Live 27.12.22 8:42
Ovo je sakupito iz raznih godina,tako da ne nabrajam koje su to godine....
Salempek Aktivan član
Broj poruka : 124 Points : 129 Reputation : 0 Datum upisa : 25.09.2022
Naslov: Re: Nikad nije kasno Live 27.12.22 11:19
Hvala
fica33 Aktivan član
Broj poruka : 13 Points : 13 Reputation : 0 Datum upisa : 22.11.2019
Naslov: Re: Nikad nije kasno Live 12.01.23 8:40
Svaka čast na trudu! Sjajna kolekcija!!!
[quote="Balkanac"][b]Nikad nije kasno Live
Aca Ilic i Rus Ne daj se generacijo (live).mp3 Aida Music Zute dunje (live).mp3 Aleksandra Bursac Rano (live).mp3 Aleksandra Kezic i Zeljko Vasic Lozinka za raj (live).mp3 Aleksandra Prijovic Splet pesama (live).mp3 Aleksandra Radovic Cuvam te (live).mp3 Amer Cengic Cenga Kise jesenje (live).mp3 Amer Cengic Cenga Stipu gatibo (live).mp3 Amer Cengic Cenga i Andreana Cekic A sada idem (live).mp3 Amil Biscanin Zbogom noci, zbogom zore (live).mp3 Ana Bekuta Bekrija, Veseljak (live) Nikad nije kasno.mp3 Ana Vuletic i Nenad Manojlovic Treba vremena (live).mp3 Andreana Cekic Poznati me nikad nece (live).mp3 Arif Galijasevic Na kafu nam ne dolazis vise (live).mp3 Arif Galijasevic i Hako Zivela ljubav (live).mp3 Asif Katica Srdo moja (live).mp3
br4fud Aktivan član
Broj poruka : 196 Points : 201 Reputation : 0 Datum upisa : 14.06.2021
Naslov: Re: Nikad nije kasno Live 29.01.23 10:03
Hvala!
tazyn Aktivan član
Broj poruka : 323 Points : 339 Reputation : 0 Datum upisa : 29.08.2015
Naslov: Re: Nikad nije kasno Live 16.02.23 18:58
Hvala
coresasa Aktivan član
Broj poruka : 767 Points : 816 Reputation : 0 Datum upisa : 04.06.2014
Naslov: Re: Nikad nije kasno Live 16.10.23 10:18
hvala