| 2024 - Nikad Nije Kasno Tradicional Vol. 1-5 (Live) | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Rica Webmaster
Broj poruka : 11407 Points : 21529 Reputation : 12 Datum upisa : 21.02.2013
| Naslov: 2024 - Nikad Nije Kasno Tradicional Vol. 1-5 (Live) 27.10.24 20:10 | |
| 2023 - Nikad Nije Kasno Tradicional Vol. 1 (Live)
CD1
Asif Katica - Srdo Moja (Live).mp3 Bejhan Ramoverhan Ramov - Zajdi, Zajdi (Live).mp3 Dobrila Ivanovska Cabricbarbara Jakovleska - Ciganka Sam Mala (Live).mp3 Esma Redzepova - Djelem, Djelem (Live).mp3 Faruk Jahic - Zvijezda Tjera Mjeseca (Live).mp3 Igor Milacic Aleksandra Tadic Cipka - Sto Se Mala Uobrazi (Live).mp3 Lence Kukic - Katerino Mome (Live).mp3 Marko Nesic - Grana Od Bora (Live).mp3 Samka Seferovic - Sejdefu Majka Budjase (Live).mp3 Tijana Dapcevic Djani - Blagujno Dejce (Live).mp3 Vera Salonski - Kad Ja Podjoh Na Bembasu (Live).mp3 Zorica Akerman - A Sto Cemo Ljubav Kriti (Live).mp3
CD2
Aida Music - Moj Behare Ko Li Mi Te Bere (Live).mp3 Andjelka Spasic - Lazi Lazi Vere (Live).mp3 Anka Pecnik - Zute Dunje (Live).mp3 Azra Kozlicic - Kraj Tanana Sadrvana (Live).mp3 Barbara Jakolevska - Kazuj Krcmo Dzerimo (Live).mp3 Biljana Krstic - Da Znaes Mori Mome (Live).mp3 Boris Stanojevic - Moj Dilbere (Live).mp3 Dobrila Ivanovska Cabric - Oci Cornije (Live).mp3 Ljiljana Mladenovic Lila - Sanak Me Mori (Live).mp3 Milica Vojinovic - Jovano, Jovanke (Live).mp3 Nebojsa Joksimovic Dejan Petrovic - Cudna Jada Od Mostara Grada (Live).mp3 Predrag Krivokapi Cana Vuletic - Gde Si Da Si Moj Golube (Live).mp3 Samka Seferovic - Omer Beze (Live).mp3
CD3
Faruk Jahic - Sto Se Mala Uobrazi.mp3 Javorka Pesic - Ciganka Sam Mala.mp3 Milutin Sretenovic Sreta - Djelem, Djelem.mp3 Nikola Markovic Giba - Kaljinka (Live).mp3 Nusret Orovcanin - Cudila Se Aman Ja (Live).mp3 Sefcet Hamidovic Ringo - Omer Beze.mp3 Zorica Akerman - Gde Si Duso Gde Si Rano (Live).mp3
TIM DVORCAFE ≠===========≠
| |
|
| |
Rica Webmaster
| Naslov: Re: 2024 - Nikad Nije Kasno Tradicional Vol. 1-5 (Live) 27.10.24 20:11 | |
| 2024 - Nikad Nije Kasno Tradicional Vol. 2 (Live)
CD1
Aida Music - Kad Ja Podjoh Na Bembasu (Live).mp3 Aleksandra Ilic - Kazuj Krcmo Dzerimo (Live).mp3 Ana Baresicmilan Vasiljevic - Blagujno Dejce (Live).mp3 Dejan Draskovicmagdalena Draskovic - Caje Sukarije (Live).mp3 Dobrila Ivanovska Cabric - Kaljinka (Live).mp3 Draginja Jovanovic Linda - Djelem Djelem (Live).mp3 Ifeta Doglod - Sanak Me Mori (Live).mp3 Lidija Domazet Liduska - Ciganka Sam Mala.mp3 Mirjana Damjanovic - Ciganka Sam Mala (Live).mp3 Nusret Orovcanin - Sedamdeset I Dva Dana (Live).mp3 Remza Lalovic - A Sto Cemo Ljubav Kriti (Live).mp3 Rizo Koljenovic - Kraj Tanana Sadrvana (Live).mp3 Slavica Peric - Rekla Nana Da Mi Das (Live).mp3 Visnja Markovic - Oci Cernie (Live).mp3 Zorica Akerman - Gde Si Da Si Moj Golube (Live).mp3
CD2
Aida Music - Gde Si Duso, Gde Si Rano (Live).mp3 Asif Katica - Nigdje Zore Ni Bijela Dana (Live).mp3 Bojana Krstic - Da Znaes Mori Mome (Live).mp3 Boris Stanojevic - Omer Beze (Live).mp3 Dobrila Ivanovska Cabric - Ima Dana (Live).mp3 Dragana Gorunoviczeljko Radovanovic - Lazi, Lazi, Vere (Live).mp3 Esad Popara - Da Zna Zora (Live).mp3 Ifeta Doglod - Moj Behare Ko Li Mi Te Bere (Live).mp3 Jasminka Ilic - Stade Se Cvijece Rosom Kititi (Live).mp3 Milica Vojinovic - Sejdefu Majka Budjase (Live).mp3 Mirsada Mekic - Katarino Mome Katerini (Live).mp3 Predrag Dimitrijevic Tikir - Oci Moje Kletvom Bih Vas Kleo (Live).mp3 Suljo Osmanovic Dundo - Zvijezda Tjera Mjeseca (Live).mp3 Velid - Snijeg Pade Na Behar I Voce (Live).mp3 Zoran Zivanovicmilena Zivanovic - Sta To Radis Maro (Live).mp3
CD3
Aida Music - Moj Dilbere (Live).mp3 Ankica Terzic - Cudna Jada Od Mostara Grada.mp3 Bojana Barjaktarevic - Mndra Mja (Live).mp3 Dobrivoje Pavlica - Pjevaj Mi Sokole (Live).mp3 Ivan Memetovic Musoki - Djelem Djelem.mp3 Ivan Memetovic Musoki - Zajdi Zajdi (Live).mp3 Ivan Nikolic - Jovano Jovanke (Live).mp3 Kresimir Sunjic - Zute Dunje (Live).mp3 Krstinja - Sto Se Mala Uobrazi (Live).mp3 Ljiljana Crnjanski - Alaj Mi Je Veceras Po Volji (Live).mp3 Ljiljana Markovic - Grana Od Bora (Live).mp3 Ljubinko Puric - Blagujno Dejce.mp3 Nedim Mujkanovic Nenoaleksandra Tadic - Cudna Jada Od Mostara Grada (Live).mp3 Samka Seferovic - Srdo Moja (Live).mp3 Zorica Akerman - Da Smo Se Ranije Sreli (Live).mp3
| |
|
| |
Rica Webmaster
| Naslov: Re: 2024 - Nikad Nije Kasno Tradicional Vol. 1-5 (Live) 27.10.24 20:12 | |
| 2024 - Nikad Nije Kasno Tradicional Vol. 3 (Live)
CD1
Adna Azabagic - Ciganka Sam Mala (Live).mp3 Ana Sinicki - Kales Bre Andjo (Live).mp3 Ankica Terzic - U Djul Basti (Live).mp3 Asif Katica - Mujo Kuje (Live).mp3 Danica Krsticmita Rajic - Gde Si Da Si Moj Golube (Live).mp3 Dragica Radosavljevic - Cakanarufat Selim Roki - Blagujno Dejce (Live).mp3 Hristos Elenidis Rus - Katjusa (Live).mp3 Javorka Pesic - Kazuj Krcmo Dzerimo (Live).mp3 Ljubiša Stankovic Pupica - Jovano, Jovanke (Live).mp3 Marina Mihajlovska - Otvori Mi Belo Lence (Live).mp3 Neda Ukradennihad Avdic - Cudna Jada Od Mostara Grada (Live).mp3 Nusret Orovcanin - Bolna Lezi Dilber Duda (Live).mp3 Rizo Koljenovic - Da Zna Zora (Live).mp3 Saša Milovanovic Šasiisidora Milovanovic - Caje Sukarije (Live).mp3 Tomislav Živkovic Serpa - Kafu Mi Draga Ispeci (Live).mp3
CD2
Andjelka Mandic - Maramica Sva Od Bele Svile (Live).mp3 Bojana Krstic - Jano Mori (Live).mp3 Branislav Bakicramiza Bakic - Zelen Lisce Goru Kiti (Live).mp3 Dobrila Ivanovska Cabric - Strose To Stroma Sou (Live).mp3 Esad Popara - Moj Dilbere (Live).mp3 Ivan Legende - Svu Noc Mi Bilbil Prepeva (Live).mp3 Krsta Demirovic - Pilem, Pilem (Live).mp3 Lence Kukic - Ne Diraj Moju Ljubav (Live).mp3 Miloš Brkicsloba Djurkovic - Kosili Smo Seno (Live).mp3 Sanja Pesic - Djelem, Djelem (Live).mp3 Tanja Boskovic - Nadojna (Live).mp3 Vera Salonskiradoslava Rimski - Ajde Slusaj Kales Bre Andjo (Live).mp3 Zeljka Popovic - Mito Bekrijo (Live).mp3 Zoran Filipovicdragica Zlatic - Ruse Kose Curo Imas (Live).mp3 Zorica Akerman - Bledi Mesec (Live).mp3
CD3
Alma Softicaida Tuzlancic - Zvezda Tjera Meseca (Live).mp3 Azra Kozlicic - A Sto Cemo Ljubav Kriti (Live).mp3 Dino Memicemir Gosto - Cudna Jada Od Mostara Grada.mp3 Gorica Petkovicboris Masic - Sto Se Mala Uobrazi (Live).mp3 Grujica Nikolicjasmina Draskovic - Sta To Radis Maro (Live).mp3 Ifeta Doglod - Sejdefu Majka Budjase (Live).mp3 Ljiljana Dobrosavljevic - Omer Beze (Live).mp3 Mirjana Bajcic - Ciganka Sam Mala.mp3 Muhamed Nalic Hame - Zute Dunje (Live).mp3 Nevena Stojic - Alaj Mi Je Veceras Po Volji (Live).mp3 Nihad Avdic Nido - Oci Moje Kletvom Bih Vas Kleo (Live).mp3 Nikola Masnikosa - Gde Si Da Si Moj Golube.mp3 Remza Lalovic - Snijeg Pada Na Behar Na Voce (Live).mp3 Serif Konjevicdragica Radosavljevic - Zajdi Zajdi (Live).mp3 Slobodan Vasic - Blagujno Dejce.mp3
| |
|
| |
Rica Webmaster
| Naslov: Re: 2024 - Nikad Nije Kasno Tradicional Vol. 1-5 (Live) 27.10.24 20:13 | |
| 2024 - Nikad Nije Kasno Tradicional Vol. 4 (Live)
CD1
Andreana Cekic - Poznati Me Nikad Nece (Live).mp3 Barbara Jakolevska - Cajorije Sukarije (Live).mp3 Boge Stojanovski Dilindarac - More Sokol Pie (Live).mp3 Dara Djurisic - Sve Behara I Sve Cveta (Live).mp3 Dusanka Radosavljevic - Gde Si Da Si Moj Golube (Live).mp3 Javorka Pesic - Zemi Me Zemi (Live).mp3 Marija Pesic - Jovano Jovanke (Live).mp3 Marina Kurtasevic - Ederlezi (Live).mp3 Milica Vojinovic - Bulbul Mi Poje (Live).mp3 Nermin Kalic Nerojovana Vusurovic - Blagujno Dejce (Live).mp3 Nihada Kapetanovic - Moj Dilbere (Live).mp3 Nusret Orovcanin - Mehmeda Majka Budila (Live).mp3 Sabahudin Sabanovic Dino - Cudna Jada Od Mostara Grada (Live).mp3 Slavko Krsticivana Pavkovic - Oj Devojce Pirocance (Live).mp3 Sonja Manasievska - Kalino Mome (Live).mp3
CD2
Adna Azbagic - Jesenje Lisce (Live).mp3 Boban Canevski - Eleno Kerko (Live).mp3 Bozidar Radosavljevickale Dijamant - Takav Je Kole (Live).mp3 Dobrila Ivanovska Cabric - Sto Mi Je Milo, Sto Mi Je Drago (Live).mp3 Dragana Petrovicdragan Losic - Sto Se Mala Uobrazi (Live).mp3 Goca Lazarevicvladan Simic - Sta To Radis Maro (Live).mp3 Gordana Vukelic - Lepe Li Su Nano, Gruzanke Devojke (Live).mp3 Ismet Agovic - Aj Berem Grozdje (Live).mp3 Milica Veljovic - Sejdefu Majka Budjase (Live).mp3 Mirsada Mekic - Omer Beze (Live).mp3 Rizo Koljenovic - Oci Moje Kletvom Bih Vas Kleo (Live).mp3 Rozika Matic Babic - Moj Zumbule (Live).mp3 Samka Seferovic - Banja Luko I Ta Tvoja Sela (Live).mp3 Sefik Ramcevic - Zute Dunje (Live).mp3 Zuzana Sekeres - Ciganka Sam Mala (Live).mp3
CD3
Adna Azabagic - Evo Banke Cigane Moj (Live).mp3 Asif Katica - Slavuj Ptica Mala (Live).mp3 Branislav Banda - Ne Kuni Me Ne Ruzi Me Majko (Live).mp3 Dijana Stojkovic Zirado - A Sto Ti Je Mila Kceri (Live).mp3 Dobrivoje Pavlica - Zvijezda Tjera Mjeseca (Live).mp3 Dragana Kadlar - O Pesmo Moja (Live).mp3 Goran Stankovic - Nazad, Nazad Kalino Mome (Live).mp3 Ismet Agovic - Sjetuje Me Majka (Live).mp3 Jasna Hinic - Oj Vesela Veselice (Live).mp3 Javorka Pesic - Blagujno Dejce.mp3 Kire Kotevskitijana Dapcevic - Stani Mome Da Zaigras (Live).mp3 Rizo Koljenovic - Devojka Sokolu Zulum Ucinila (Live).mp3 Slobodan Tesic - Da Nije Ljubavi Ne Bi Svita Bilo (Live).mp3 Sofija Vucenovic - Kisa Pada Trava Raste (Live).mp3 Tatjana Zuzic Tanja - Keremejli (Live).mp3
| |
|
| |
Rica Webmaster
| Naslov: Re: 2024 - Nikad Nije Kasno Tradicional Vol. 1-5 (Live) 27.10.24 20:14 | |
| 2024 - Nikad Nije Kasno Tradicional Vol. 5
CD1
Anka Pecnik - Cigani Ljubljat Pesni - Live.mp3 Ankica Terzic - Karanfile Cvece Moje - Live.mp3 Dragan Sapsojevic - Gari Gari Ljubov - Live.mp3 Lence Kukic - Galeb Tazen - Live.mp3 Milovan Pijetlovic - Blagujno Dejce - Live.mp3 Ninoslav Dumitru - Maruska - Live.mp3 Radica Dimitrijevic - Jovano Jovanke - Live.mp3 Radoslav Ponjavic - Ovim Sorom Jagodo - Live.mp3 Sabina Kaltak - Blagujno Dejce.mp3 Sonja Manasievska Koneska - Ne Si Go Prodavaj Koljo Ciflikot - Live.mp3 Vesna Jovovic - Moj Dilbere - Live.mp3 Vesna Kupresak - Misli Mile Da Je Meni Zao - Live.mp3 Zeljka Popovic - Omer Beze - Live.mp3 Zivka Spasic - Karanfile, Uspomeno Stara - Live.mp3
CD2
Ana Sinicki - Darogaj Dlinaju - Live.mp3 Boris Stanojevic - Kad Bi Znala Sta Mi Srcu Znacis - Live.mp3 Dobrila Ivanovska Cabric - Davaj Me Mila Mamo - Live.mp3 Dragan Milojevic Japanac - Kazacok Sa Haros Maljcik - Live.mp3 Dragan Rankovic Bockebiljana Rajicic - Mala Moja, Moj Nevene - Live.mp3 Drasko Malidzan - S One Strane Morave - Live.mp3 Hristos Elenidis Rus - Confess - Live.mp3 Ljiljana Milenkovic - Gde Si Da Si, Moj Golube - Live.mp3 Ljubisa Milojkovic - Cujes Seko - Live.mp3 Milovan Pijetlovic - Cudna Jada Od Mostara Grada - Live.mp3 Mirjana Damnjanovic - Verka Kaludjerka - Live.mp3 Samka Seferovic - Mujo Kuje - Live.mp3 Sasa Pesic - Sonja - Live.mp3
CD3
Aida Music - Haj Da Sam Bogdo Rumena Ruzica - Live.mp3 Andjelka Mandic Olgina - Jihav Kozak Za Dunaj - Live.mp3 Boban Janosevic - Asara La Nunta Mja - Live.mp3 Dragana Petrovic Milica Jokic - Belo Lice Ljubam Jas - Live.mp3 Ivan Petrovic Ivko - Djul Zulejha - Live.mp3 Jovanka Dovatov - Djevojka Je Zelen Bor Sadila - Live.mp3 Merima Njegomir Drasko Malidzan - Sta To Radis Maro - Live.mp3 Milan Vasiljevic Gordana Bjelogrlic - Oj Coko Coko, Crno Oko - Live.mp3 Mile Kostadinovic - Caba Omer Beze - Live.mp3 Nevena Stojic - Bida Mange Romale - Live.mp3 Rizo Koljenovic - Sto Se Mala Uobrazi - Live.mp3 Safet Hadzic Sajo - Sto Se Mala Uobrazi.mp3 Sladjana Spirovski - Sto Imala Ksmet Stamena - Live.mp3
| |
|
| |
sasho62 Aktivan član
Broj poruka : 837 Points : 893 Reputation : 0 Datum upisa : 18.02.2022
| Naslov: Re: 2024 - Nikad Nije Kasno Tradicional Vol. 1-5 (Live) 28.10.24 12:14 | |
| | |
|
| |
sasho62 Aktivan član
Broj poruka : 837 Points : 893 Reputation : 0 Datum upisa : 18.02.2022
| Naslov: Re: 2024 - Nikad Nije Kasno Tradicional Vol. 1-5 (Live) 28.10.24 12:18 | |
| izvinite, koi je kod razarhiviranje
| |
|
| |
Salempek Aktivan član
Broj poruka : 124 Points : 129 Reputation : 0 Datum upisa : 25.09.2022
| Naslov: Re: 2024 - Nikad Nije Kasno Tradicional Vol. 1-5 (Live) 28.10.24 14:45 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 2024 - Nikad Nije Kasno Tradicional Vol. 1-5 (Live) | |
| |
|
| |
| 2024 - Nikad Nije Kasno Tradicional Vol. 1-5 (Live) | |
|